- 30 Haziran 2023
- 8
- -1
- 1
- 35
- Konu Sahibi kimsesizligim
-
Okadar çaresizim ki ne yapacağımı bilmiyorum. Ben evli ve 4 çocukluyum annemlere gelmek istiyorum lakin her gelişim benim hayal kirikligim. Annem 2 evlilik yaptı ikisinide boşadı.iki kardesimde annemde kalıyor. Marka tabletler telefonlar makyaj malzemeleri birçok elektironik aletler alıyorlar ve saklıyorlar bir ikitane olsa çifter çifter. Bizim zamanimizda bize birşey alınmaz essek gibi çalıştırdılar. Neyse şarj alletlerini bile kıskanıyor annem torunları dokunmasın ben görmeyeyim bilmeyeyim diye çaba harciyorlar. Annem kendi eşyalarını ve kardeşlerimi okadar kıskanıyor ki artık kafayı yememek elde değil. Konuşuyorum anne sen kıskanç sin cocuklarinda dediğim zaman annem hem suratını asiyor ve hakaret dolusu laf söyleyip acitasyon yapıyor. Halbuki onlara yapılan bize hiç yapılıyordu. Çocuklarım teyzesi ve dayısının elindekileri görüyor istiyor ağlıyor bizede al diye ama durumum yok alamam almam da aslında çok pahalı eşyalar. Anlamadığım annem param yok deyip bunları nereden buluyor. Ameliyat oldum annem yanıma bile gelmedi. Benide diğer kardeşlerim gibi sevmesini çok isterdim en çok içim buna yanıyor.
Şu kısmı da anlamakta zorluk çektim. Çocukların her gördüğü şeyi böyle ister mi?Çocuklarım teyzesi ve dayısının elindekileri görüyor istiyor ağlıyor bizede al diye
Bence siz kiskaniyorsunuz kardesleri. Bilgisayar, tablet bozulma kirilma ihtimaline karsi cocuklardan sakiniyorlar bence. Ama siz size yapilmadigi icin kiskaniyorsunuz. Bir tablet alamayacaksaniz 4 cocuk yapip boyle mahrum birakmasaydiniz keske.Okadar çaresizim ki ne yapacağımı bilmiyorum. Ben evli ve 4 çocukluyum annemlere gelmek istiyorum lakin her gelişim benim hayal kirikligim. Annem 2 evlilik yaptı ikisinide boşadı.iki kardesimde annemde kalıyor. Marka tabletler telefonlar makyaj malzemeleri birçok elektironik aletler alıyorlar ve saklıyorlar bir ikitane olsa çifter çifter. Bizim zamanimizda bize birşey alınmaz essek gibi çalıştırdılar. Neyse şarj alletlerini bile kıskanıyor annem torunları dokunmasın ben görmeyeyim bilmeyeyim diye çaba harciyorlar. Annem kendi eşyalarını ve kardeşlerimi okadar kıskanıyor ki artık kafayı yememek elde değil. Konuşuyorum anne sen kıskanç sin cocuklarinda dediğim zaman annem hem suratını asiyor ve hakaret dolusu laf söyleyip acitasyon yapıyor. Halbuki onlara yapılan bize hiç yapılıyordu. Çocuklarım teyzesi ve dayısının elindekileri görüyor istiyor ağlıyor bizede al diye ama durumum yok alamam almam da aslında çok pahalı eşyalar. Anlamadığım annem param yok deyip bunları nereden buluyor. Ameliyat oldum annem yanıma bile gelmedi. Benide diğer kardeşlerim gibi sevmesini çok isterdim en çok içim buna yanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?