Annem her eşyasını kıskanıyor. Kardeşlerim de anneme uyarak kiskaclik yapiyorlar

Onlar sizi sevsin diye onlara herseyi alip her dediklerine boynunuzu bukerseniz daha cok yipratirlar sizi. Siz belki alistiniz bu duruma ama cocuklariniza yazik. Uc bavul gidip bir bavul donmek yerine cocuklarinizla keyifli kaliteli vakit gecirebilceginiz yerlere gidin. Annenizle kardeslerinizle sadece telefonda gorusun. Nasil olsa kiymet bilmicekler hic yoktan kendinizi cocuklarinizi ezdirdiginizle kaliyorsunuz

Kişisel eşyalarını sakınmalari normal çocuklar zarar verebiliyor, pahalı yada manevi olarak önemli ürünleri bende saklarım çocuk geleceği zaman. Benim çocuğumda yakın akrabaların eşyalarına ciddi zarar veriyor, eşyalarınızı saklayın derim yada ben kaldırmaya özen gösteririm zarar vermesin diye iyi bir şey değil sonuçta.

Sagol gerçekten mesele alamamam değil herşeyi alırım hatta bende kardeşlerime de alırım çocuklar zarar verse en iyisini de alırım çocuklarıma almama mevzusu da internette saçma sapan şeylerle ugrasmasinlar diye onlara oyuncak paten kitap alma taraftarıyım sosyalleşme taraftarıyım. Ben kardeşlerime bakıyorum kimseleri yok arkadaşları bile yok cevrelerinde kimseyi istemiyorlar kimseyi evlerine kimse gelmiyor ve birbirlerini dolduruyorlar. Yinede sagol

Cook teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…