Annem her eşyasını kıskanıyor. Kardeşlerim de anneme uyarak kiskaclik yapiyorlar

Kucuk çocuğa da tablet vermem kıracak diye.
Çok normal davranış.
Ama anneniz size almadığı ya da yardımda bulunmadığı için kıskançlık yapıyorsunuz belli. Ama haksız değilsiniz
Sonuçta kıskandığını kişiler kardeşleriniz. Anneniz adaletsiz biri belli .

Size tavsiyem
Bi müddet annenizin poposundan uzak durun

Yok asla yanlarında istemezler eve geçince derler anne teyzemizde sayımızda buda var diye. Zaten bırakın dokundurmayi bakmalarını bile istemezler. Bakarken kardeşlerim hemen ne bakıyorsunuz bakmayın bizim eşyalara derler. Biz olsak herseyimizi paylasiriz veririz alıp onların olsun diye değil akılları kalmasın paylaşmayı ogrensinle diye. Mesele annem aslında çocuklar değil annem öğretiyor hep çünkü annem bizi hiç sevmez biz gidince hemen arkamızdan olmayan şeyleri olmuş gibi gösterir. Diğer kizkardesimdr bu yüzden konuşmuyor annemle bayramda bile torunlarına harçlık vermedi. Torunlarının yanında kızına ve oğluna verdi çok utandım niye bizim annemiz böyle diye

Ben kıskanç değilim bu arada ben kendi evimden herseyi annemlere kardesimlere veririm. Hatta birkeresi de kullaklik karışmış aldım yola gidecegim kardeşim hirsizsin diye bağırmaya ağlamaya başladı çok acı ama annem hiç birşey demedi bana kızdı bende kendime kızdım niye ben herşeyi ama herşeyi erzak kıyafet ne aklınıza gelirse alıp götürüyorum da bana böyle yaparlar diye. İnanın çok yoruldum

Bence siz kiskaniyorsunuz kardesleri. Bilgisayar, tablet bozulma kirilma ihtimaline karsi cocuklardan sakiniyorlar bence. Ama siz size yapilmadigi icin kiskaniyorsunuz. Bir tablet alamayacaksaniz 4 cocuk yapip boyle mahrum birakmasaydiniz keske.
Kim olduğunuzu bilmiyorum lakin Allah anneme çok versin bende alırım ama almam dedim oda sorun değil ben kardeşlerime anneme herşeyi alırım erzak kıyafet herşeyi evini temizler halılarını yikattiririm her gidişimde 3 valizle gider tek valizle dönerim onu düşün ben sadece adaletsiz davranan annme en yakın zamanda vijdan dilerim ameliyat oldum gelmedi bişi olmaz iyilesirsin dedi kardeşlerimi bahane etti gelemem diye

Annem beni kiskanmiyor zaten annem malını kiskanir dedim kusura bakmayın evet ben annemin sevgisini çok kıskanıyorum bukadar hiç sevmedi bizi hep döver hakaret eder küçük yaşta çalıştırdı ama canı sağolsun. Ben her gidişimde anneme kardeşlerime herşeyi götürürüm. İşlerini yapar halılarını yikattirir para verir gelirim agladigimpa kalırım. Hep asaglar bizi ama kardeşlerime öğle değil hatta bir kardeşim annemle hiç konuşmaz annem parayı çok seviyor bizi değil der kapatır mevzuyu

E annen seni sevmiyor, torunlarına değer vermiyor hatta evlat ayrımı yapıyorsa ne demeye gidip hem kendini hem çocuklarını ezdiriyorsun? Yok mu bir halk plajı sizin oralarda, yaniniza örtü, kum oyuncaklari alın gidin çocuklarınızla bayram günü güzel anılar yaratın. Onlar da bayramları ezildikleri iğrenç günler olarak hatırlamasın.
Çok mu zor?
Bence bu o evde geçirdiğiniz son bayram olsun. Dört çocukla sosyalleşmek ekonomik açıdan da zor ama pikniğe gitmek, yürüyüş yapmak, ücretsiz etkinlikler takip etmek hiç zor degil

Ona eşyaları kıskanmak denmez, sakınmak denebilir, eşyası kıymetli denebilir, kıskanmak başka bir şey.

Bence ailenizle görüşmeyin, çocukları götürmeyin. Belli ki istenmiyorsunuz. Çocuklar açısından çok üzücü bu durum, onlara bunu yaşatma hakkınız yok. Zaten 4 kardeşler, yeterince akraba bağları olacak, illa kendi ailenizle de görüştürmek zorunda değilsiniz.

Ben de eve çocuk gelse eşyalarımı kaldırırım. Hiç sevmiyorum dokunulmasini vs, herkesin huyu başkadır, size uymuyorsa gitmeyin derim.

Muhtemelen benim için sonu banla bitecek ama ben anneye hak verdim sizin almam çok pahalı dediğiniz şeyi neden oyuncak gibi çocuğun eline versin ki ? Bunun sevgiyle ilgiyle alakası yok birini sevebilirim ama eline 20-30 binlik şey de vermem üzülmesin diye , şarj aletlerini bile diye bahsettiğiniz orijinal bir şarj 1000 tl , çocuklarınızın üzülüp üzülmemesi sizin sorumluluğunuzda herhangi bir tablet oyuncak ilgisini çekecek bir şey alacak durumunuz yok ama 4 çocuk var maşallah yani annenin tek hatası seni ayırması ve ameliyatlıyken gelmemesi onun dışında bir sorun görmedim

Bu kadar değer görmediğiniz üzüldüğünüz yerde niye ısrarla uzun vakit geçiriyorsunuz? Valizlerle gittiğinize göre aranızda mesafe var. Eşiniz görmüyor mu yA da çocuklarınızdan duymuyor mu yapılanları? Yaptığınız masrafı çocuklarınıza yapın belli ki anneniz kardeşleriniz kendini kurtarmış birşeye ihtiyaçları yok. Yılda bir kez kısa süreliğine gidin. Çocuklar yapılanları unutmaz ya da kendince yorumlar. Dört çocuk bir de siz otobüsle gidiyorsanız temizlik alışveriş derken çok masraf oluyordur size. Torununu merak eden de az kendi gelsin size. Ancak tablet telefon konusunda haksızsınız.

Siz de gitmeyin, yapmayin.

E kuzum gitme o zaman yapma o zaman. Her turlu sana eziyet. Kardesin akilliymis kendini kurtarmis. Sen niye ezdiriyorsun kendini?

Anneniz kötü bir anne ama sizde kötü bir annesiniz , annenizin gözüne girmek için kendi çocuklarınıza izdirap cektiriyorsunuz resmen
Kim diyor size 3 bavulla git eşyalarını ver dağıt diye , sizin sorumlulugunuz kendi dogurduklariniz
Toplayın kendinizi ve çocuklarınıza sahip çıkın, burada sorun verilmeyen tablet vs değil, kendinizi ifade etmeniz bile yanlış
Azıcık eğitin kendinizi , 4 tane çocuk dogurmussunjz , 4 tane insan yetistiriyorsunuz , bu cehaletle o çocuklara ne verebileceksiniz? Nasıl insanlar yetistireceksiniz?
Bi kendinize gelin , çocuklarınızı o eve götürmeyin, ezdirmeyin , boyunlarini bukmeyin , evlatlarıniza sahip çıkın, onların sevgisi size yeter , annenizden sevgi dilenmeyin

evde 2 tablet olsa bile 4 çocuk var farkında mısın?
hadi kardeşlerin verse yeğenlerimiz oynasın deseler bile kavga çıkar o tabletler de kırılır bozulur
4 çocukla bir yere sığılmaz annen seni senin evinde ziyaret etsin.
üstelik 4 çocuğun yemesine giymesine okuluna vs yapılan masraftan sonra eğer bol bol gelirin yoksa lüks ihtiyaca giren elektronik eşyaları almaya sıra gelmez

çok çocuklu kadınların genel durumu parasızlık ve özenti mutsuz olmamak için sürekli gitmemelisin

Son düzenleme:
Kardeşleriniz ve siz ayrı babalardansınız galiba ben öyle anladım. Şimdi sizin babanızın sağladığı imkanlarla kardeşlerinizin babasının sağladığı imkanlar bir olmayabilir. Onlar daha refahta siz daha zorda büyümüş olabilirsiniz bu konuda yapılacak bir şey yok. Burda bir ayrımcılık söz konusu değil bana göre. Pahalı eşyalar da öyle 4 küçük çocuğun eline verilecek şeyler değil. 1 değil ki 4 çocuk var kavga olur bişey olur eşyalar zarar görür, sizin evde olsa siz bile vermezsiniz çocuğun eline çok normal. Burda asıl mesele siz bu duruma çok içerlenmişsiniz, çok kıskanmışsınız kardeşlerinizi. Annenizin gözüne girmek için kendinizden veriyorsunuz sürekli, temizliğini yapıp eşyalarınızı veriyorsunuz temelli, bu kendini kullandırtmak oluyor, böyle olmaz siz kendi 4 çocuğunuzun rızkından sorumlusunuz annenizin zaten temizliğe eşyaya ihtiyacı yok onlar kendilerini kurtarmışlar bir şekilde. Annenizle bağ kurmak istiyorsunuz ama o ameliyatınıza bile gelmemiş. Yani anneniz sizi artık bir yaşa geldi bi şekilde ailesini kurdu deyip salmış ilgilenmiyor. Siz de bu kadar üzerine düşmeyin kendinizi kullandırtacak kadar. Kendi çocuklarınızı büyütmeye bakın bize tablet paylaşmadı diyene kadar. Çalışın didinin o çocukları o eve götürüp yokluklarını hatırlatacağınıza onlara da iyi şartlar sağlayın.

hatırlıyorum da benim kızımın öz kuzenlerinin laptopu vardı kızımın yoktu onunla paylaşmadılar diye kızım çok üzülmüştü sonra ona babası taksit ile aldı , her ailede olur buna benzer şeyler

Söyle düşünün o eşyalar pahalı ve görüyoruz ki çocuklar gelince çekiyor koparıyor ya da kırıyor.
Evime gelen misafir çocuğu bembeyaz halıma saçma bir meyveli yoğurt dikti misal geçen gün.
Küçük çocuk zor insanlar çocuklarını büyütmüş anneniz için diyorum bunu 4 çocuk az değil.
Bir ruj bile dünya para su an.
Lütfen kişisel almayın insanlar küçük çocuk istemeyebilir. Ailenizi siz çağırın sizin evinize zaten çocuklar alışık kırıp dökseler de sorun yok.
Çocukların kendi evi neticede
Bencil düşündüğünüzü düşünüyorum

Valla benim çocuklarım teyzelerinin telefon, tablet,PC gibi pahalı eşyalarını istese ben kızarım. Bunun kıskanmak ile alakalısi yok bence. Dört tane çocuk kavga eder.

Ameliyat meselesi önemli, kendini değersiz hissediyorsanız uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…