Kaç kere konuştum ama yok. Bir daha anneme hiçbir şeyimi anlatmayacağım.Ailenize söyleyin bir sey olmadan paylaşmasın uyarın, sevincinden yapıyır emin olun ama bazı insanların agzında bakla ıslanmaz işte.milletin dediklerinede aldırıs etme takma hiç
Buda güzel bir yöntem huylu huyundan vazgeçmez iseKaç kere konuştum ama yok. Bir daha anneme hiçbir şeyimi anlatmayacağım.
Öyle artık dersimi aldım. Garanti olmayan bir şey kimseye anlatılmaz. Yıllar geçti hâlâ öğrenemediler. Komşular bize hayatıyla ilgili hiçbir şeyi anlatmıyor mesela.Buda güzel bir yöntem huylu huyundan vazgeçmez ise
Doğrusu o zaten anlatmamak ama seninde dediğin gibi herseyini anlatma hele hele sonu belli olmayan hiç birşeyi anlatmaÖyle artık dersimi aldım. Garanti olmayan bir şey kimseye anlatılmaz. Yıllar geçti hâlâ öğrenemediler. Komşular bize hayatıyla ilgili hiçbir şeyi anlatmıyor mesela.
Doğrusu o zaten anlatmamak ama seninde dediğin gibi herseyini anlatma hele hele sonu belli olmayan hiç birşeyi anlatma
En kötüsü de biri görücü geliyor anneme millete anlatıyor. Ben suçlu oluyorum. Komşunun birisi geldi bana elli saat nutuk çekti. Sanki cinayet işlemişim gibi tepki verdi. Millete dedikodu malzemesi olmaktan bıktım artıkBenim annemde öyle bu huyuna çok kiziyorum
Garanti bişey olmadan söylemiyorum artik.
Çok özelimi herkesin bilmesini istemiyorum. ama malesef benim annemin agzi da durmuyor sevincini üzüntüsünü hemen paylaşıyor huy sanırım .
En iyisi garanti olunca anlat .
Teşekkür ederimÇok haklısınız ben de aynı nedenden dolayı aileme kızıyorum. Şöyle ki illa kötü enerjiyle nazar değmez insanın "Ne güzel" diye iç geçirmesi bile nazara sebep olabilir yanlış anlaşılmasın. En güzeli olup bittikten sonra söylemek. Başarılar dilerim bu arada
Beğenmemiş olabilirsin ısınamamışta olabilirsin ama anlamıyor malesef annelerEn kötüsü de biri görücü geliyor anneme millete anlatıyor. Ben suçlu oluyorum. Komşunun birisi geldi bana elli saat nutuk çekti. Sanki cinayet işlemişim gibi tepki verdi. Millete dedikodu malzemesi olmaktan bıktım artık
Onlara gereken cevabı ver kapatsın çenesiniEn kötüsü de biri görücü geliyor anneme millete anlatıyor. Ben suçlu oluyorum. Komşunun birisi geldi bana elli saat nutuk çekti. Sanki cinayet işlemişim gibi tepki verdi. Millete dedikodu malzemesi olmaktan bıktım artık
Annem bi de dedikodu yapan komşuyu "O senin iyiliğini dusunuyor" diyerek savunuyorOnlara gereken cevabı ver kapatsın çenesini
tek çözüm buKaç kere konuştum ama yok. Bir daha anneme hiçbir şeyimi anlatmayacağım.
Belki mutluluğunu paylaşmak için gurur duyarak anlatıyordur ama bende sevmem her şeyin herkese anlatılmasını, nazar vb değil de gerek yok evimdekileri niye bilsinler kafasındayım + hakikaten el aleme ne sizin işinizden gücünüzden, görücülerinizden, sırtına hırkasını atan kapı kapı olup biteni anlatmaya çıkıyorAnnem bi de dedikodu yapan komşuyu "O senin iyiliğini dusunuyor" diyerek savunuyor
Daha cocukla tanismadan, daha ben babama "boyle biri var, sizi tanistirmak isterim" demeden memleketten cok alakasiz birileri bile aradi "enistem resmi gosterdi masallah cok begendim, yengene göstereceğim bana da atar misin resmini" diye. telefonlarim susmadi dugun ne zaman diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?