Herkes üstüme üstüme geliyor :(

Annem de onları savunuyor. Onlar iyiliğini istiyor diyor. Ya hadi erkeklerle gezen tozan 18 yaşında evlilik dusunen bir tip olsam neyse ama gelmişim 23 24 yaşına. 3 ay sonra okulu bitirip ise gireceğim. Buyuksehirin göbeğinde üniversite okuyorum. Zaten aklı başında bir insanken hayatıma karışıyorlar ben buna kızıyorum.
Siz annenizi boşverin ama akrabalara çatır çatır cevap verin ki hiçbir şey diyemesinler

Annem de suçlu. Her şey herkese anlatilir mi? İnsanlar evlenirken millete duyuruyorlar bizse birisi en ufacık bi adım atsın herkes öğreniyor. Ozel hayat diye bir şey kalmadı yemin ederim.
Anneni böyle kabul edeceksin. Herkes ailesi konusunda şanslı olmuyor. Seni anlayabiliyorum. Senin yaşlarında bambaşka öykülerle bende ailemle çatışıyordum. Hala da çoğu konuda farklı fikirlerimiz var. Yaşın büyüdükçe umursamamaya başlıyorsun.

Annenize, başkalarına anlattığı zaman rahatsız olacağınız hiçbir şeyi anlatmayın.
Ben zaten anlatmıyorum ama mesela o goruculer ilk annemi arıyor. Herkesten önce ilk annem duyuyor onun haberi oluyor. Kendi kendine de karar veriyor annem asla bana sormuyor. Ondan sonra da gidip millete anlatıyor :KK43: Benim duygularım isteklerim hiçe sayılıyor.
Ve annem sürekli fikir degistiriyor. Şuan hoşlandığım bi çocuk var. İlk başta ona iyi diyordu. Sonra istemiyorum dedi. Sonra ben karışmam dedi. Şimdi ne düşünüyor bilmiyorum. Madem oglan kötüydü ne diye aklıma soktu? Oğlanı ilk aklıma annem soktu sonra da bosver dedi. Her gün ağlıyorum ya her gün :( Ben de sevdiğim insanla birlikte olmak istiyorum ama insanlar bana bunu çok görüyor

Son düzenleme:
Hoşlandığım çocuk memur olup başka şehre gittiğinde annem ve yengem bana "Kız istemeye gittiler" diye yalan söylediler :( Sonradan öğrendim ki memur olduğu için gitmiş :(

Bana siz de biraz bu cümlelere takıyorsunuz geldi hem erkeklerle gezip tozsanız ne ? Sevgiliniz olsa ne? Gayet normal bir durum bu neden bunu “hayıırr ben asla yapmam” modunda anlatıyorsunuz ki

Hoşlandığım çocuk memur olup başka şehre gittiğinde annem ve yengem bana "Kız istemeye gittiler" diye yalan söylediler :KK43: Sonradan öğrendim ki memur olduğu için gitmiş :KK43:
Hoşlandığınız insanları anneniz ve yengenize söylemeyerek bir adım atabilirsiniz. Size de görücü vs bu tarz bir şey geldiğinde ağırlığınızı koyup istemediğinizi söyleyin. Hayatınızda kim varsa anneniz hele yengeniz bilmek asla zorunda değil.

Ben zaten anlatmıyorum ama mesela o goruculer ilk annemi arıyor. Herkesten önce ilk annem duyuyor onun haberi oluyor. Kendi kendine de karar veriyor annem asla bana sormuyor. Ondan sonra da gidip millete anlatıyor :KK43: Benim duygularım isteklerim hiçe sayılıyor.
Ve annem sürekli fikir degistiriyor. Şuan hoşlandığım bi çocuk var. İlk başta ona iyi diyordu. Sonra istemiyorum dedi. Sonra ben karışmam dedi. Şimdi ne düşünüyor bilmiyorum. Madem oglan kötüydü ne diye aklıma soktu? Oğlanı ilk aklıma annem soktu sonra da bosver dedi. Her gün ağlıyorum ya her gün :KK43: Ben de sevdiğim insanla birlikte olmak istiyorum ama insanlar bana bunu çok görüyor
Annenizle konuştunuz mu hiç?Şöyle diyebilirsiniz;Anne benimle ilgili niye herşeyi herkese anlatıyorsun?Değişmez ama belki kendini biraz törpüler.Bir de gönül işlerinizi anlatmayın.

Bana siz de biraz bu cümlelere takıyorsunuz geldi hem erkeklerle gezip tozsanız ne ? Sevgiliniz olsa ne? Gayet normal bir durum bu neden bunu “hayıırr ben asla yapmam” modunda anlatıyorsunuz ki
Evet bu normal bir şey ama kimseyle görüşmediğim halde insanlar evlilik dusunuyormusum gibi üstüme üstüme geliyor

Annenizle konuştunuz mu hiç?Şöyle diyebilirsiniz;Anne benimle ilgili niye herşeyi herkese anlatıyorsun?Değişmez ama belki kendini biraz törpüler.Bir de gönül işlerinizi anlatmayın.
Kaç kere ağladım göz yaşı döktüm hiç zannetmiyorum değişeceğini

Kaç kere ağladım göz yaşı döktüm
Hoşlandığınız insanları anneniz ve yengenize söylemeyerek bir adım atabilirsiniz. Size de görücü vs bu tarz bir şey geldiğinde ağırlığınızı koyup istemediğinizi söyleyin. Hayatınızda kim varsa anneniz hele yengeniz bilmek asla zorunda değil.
Ben anlatmadım ama öğrendiler işte :(

Herkesin başına gelen şeyler bunlar ya evlen ya evlenme diye üstüne gelen olucak "olur peki" diyip geçiştir malesef insanları susturumıyosun bu konuda

Back
X