Annem herkese her şeyimi anlatıyor

Elbette mutluluğu paylaşmak normal bir şey Ama mesela o iş iyice belli olduktan sonra anlatmak daha iyi. Örnek veriyorum görücü geldi diye millete anlatmak saçma. Çünkü ortada kesin bir şey yok. Evlilik yoluna girsem dugun günüm vs belli olsa işte o zaman birilerine anlatmak normal. Yani kesinlesmis bir şeyi anlatmak lazım.

İnşallah o okulu çok istiyorum

Annen övünmek için anlatıyor. O nesil evet bunlarla övünüyor. Bir arkadaşımın sevgilisi vardı. Ailesi bilmiyordu. Bir kaç y8l evlenmeyeceğim görücüler gelsin gitsin annem mutlu olsun demişti

Haklısınız, evet insanlara özelinizi anlatması gereksiz, bundan sonra hiçbir işinizi garantilemeden annenizle paylaşmayın bari.

Annen övünmek için anlatıyor. O nesil evet bunlarla övünüyor. Bir arkadaşımın sevgilisi vardı. Ailesi bilmiyordu. Bir kaç y8l evlenmeyeceğim görücüler gelsin gitsin annem mutlu olsun demişti
Kesinlikle ya. Bir de evlenmek için illa görücü mü gelmesi lazım? Şimdi onlara "Ben kendim bulup evlenecegim" desem onunla da dalga geçecekler. En iyisi sabretmek Annem bi de gelen goruculeri millete övüyor. Yok evi vardı da yok sanayide dükkanı vardı da. Herkes cebe bakıyor. Kalbe bakan yok ki.

Laf olsun torba dolsun işte. Bizim millet kızını sevmeyi bilmiyor. Etrafın dediğine göre değer veriyor. Zengin biri görücü geldi diye övünüyor mesela bakın kızım değerli diyor orada.
Elalem ne derin bu da övgü versiyonu. Şu yaşımda öğrendiğim birincisi ebeveyn ile aynı evde yaşanmaz bekarsan da bir göz oda tutup taşınmalı insan. İkincisi malesef mesafe. Az öz konuşmak polemiğe girmemek. Yapabiliyor muyum hayır.
Laftan da anlamıyorlar boşuna gerginlik

Benim annem de her şeyi hemen kız kardeşlerine anlatır. Bu etrafa yayması yüzünden yıllar icinde aşırı uzaklaştım. Yakin bir iliskimiz yok ve artık hiçbir şeyimi anlatmıyorum. Ara ara benim için diyor hiçbir şeyini anlatmaz paylaşmaz. Neden anlatmıyorum acaba herkese canlı yayın yaptığın için olabilir mi?
Bir de benim annem teyzemlere anlatıyor ama onlar yedi yabancıdan daha kötüler. Gerçekten iyi bir şey olsa sevinmiyorlar bunu biliyorum.kendi çocuklarıyla kıyaslayıp mutsuz oluyorlar. Bunu asla kabullenemiyor kendi kardeşleri olduğu için.

Benim annem de anlatır bu yüzden 3 ay olana kadar hamile olduğumu bile söylemedim aramız çok iyi arkadaş gbiyiz hep arkamda ve destekçim ara ara zıtlaşırız ama çözülür buna rağmen söylemiyorum artık bir şeyleri ona

Benimki gelişmeleri anlatmayı geçtim örneğin yemek mi seçtim kapıyı yanlışlıkla çarptım mı böyle basit şeyleri bile anlatır evde olan biteni naklen anlatıyor değişmez de

Bu benim annem =)
Asla değişmiyor asla.
Sadece gözlerini belertip "tamam" diyor gene bildiğini okuyor.
Sadece anlatsa gene iyi, facebook kullanıyor, orda boy boy hayatımızı paylaşıyor.
Hesabı da herkese açık.
Ben arada girip temizliyorum

Bugün sünnet yarın deniz deseydin yenGEnC :))) çok meraklı insanlarız öleceğiz meraktan ama seni arayanların kızları varsa özel hayatlarından zerre haberin olmuyor değil mi? Söylemezler çünkü.
yok yaaa onlarin ailesi benimkinden beter. Ayni annemin soyu zaten O arayan akrabamin sozlenme arifesindeyken ayrıldığı kizlari hep biliyorum, bir kere nisan atti, bir kere boşandı. simdi yirmi yıldır evli.
adam hep gozumde gecimsiz, kimseyle anlasayaman biri gibi ama soyle bir düşününce aslinda ondan daha cok fazla çocuktan ayrilmisimdir bu yaşıma kadarki bekarlik donemimde:) gayet normal birsey deneyip deneyip is oraya gelmeden anlasamayacagini görüp ayrilmak. ama işte yayilinca insanlarin kulagina ister istemez etiketleniyorsun.
o yuzden cocugunu seven kimseye onun hakkında cok fazla bilgi vermesin.
"cok calisiyor, okuldan sonra ozel ders aliyor, haftasonu dersaneye gidiyor. disiplinli masallah" da demesin. oylesi de var aile dostumuz annesi övdü övdü cocuk Anadolu'da normal bir okul kazandi. herkes "bunca calismaya burayı kazandiysa zor anliyor heralde" diye yorum yaptı (tabii ki arkasindan)
en iyisi hic konusmamak

Benimki sosyal medya kullanmıyor. Ama whatsappa islettigimiz çeyizlik seccadeyi durum olarak koymuşlugu var

Ayni benim nenem. Hem anlatır hem de uzun uzun açıklar ıncığına cıncığına kadar. Annemin ağzı sıkıdır ama nenemin çenesi durmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…