- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Bence abinizle birlikte güzel bi süpriz hazırlayın evinde. Varsa çağırabileceğiniz yakınlarınız onları da çağırın gönlünü alın derim kim olsa kötü hisseder :)Kızlar bu ayın 15 i annnemin doğum günüydüsürekli de aklımdaydı fakat annemin doğum gününde benim mutfak borum patladı halıları gönderdim temizlik yaptım derken ben onu tamamen unuttum dünde yorgunluktan akşama kadar bayılmışım akşamda iftarda davete gittik yine unuttum dün gece abim hatırlattı ama malesef oda unutup kutlamamış..bende hemen aradım özür dilerim unuttum dedim amaaa ağzımın payını da aldım herkes unuttuğu için kendini değersiz hissetmiş benden bundan sonra hiçbir şey beklemeyin falan dedi ne yapsam gönlünü alabilirim sizce?
çok çok güzel hazırlanıp güzel bir doğumgünü yapın.sürpriz olsun.. abartın hatta biraz..sık sık özür dilemeyı de unutmayınnnKızlar bu ayın 15 i annnemin doğum günüydüsürekli de aklımdaydı fakat annemin doğum gününde benim mutfak borum patladı halıları gönderdim temizlik yaptım derken ben onu tamamen unuttum dünde yorgunluktan akşama kadar bayılmışım akşamda iftarda davete gittik yine unuttum dün gece abim hatırlattı ama malesef oda unutup kutlamamış..bende hemen aradım özür dilerim unuttum dedim amaaa ağzımın payını da aldım herkes unuttuğu için kendini değersiz hissetmiş benden bundan sonra hiçbir şey beklemeyin falan dedi ne yapsam gönlünü alabilirim sizce?
Bende aslında anneme hak veriyorum dün gece abimle baya konuştuk ama annem abimin ağzının payını vermişBence abinizle birlikte güzel bi süpriz hazırlayın evinde. Varsa çağırabileceğiniz yakınlarınız onları da çağırın gönlünü alın derim kim olsa kötü hisseder :)
Aslında annemde alınmazdi ama ne ben hatırladım ne abim..ee doğal olarak babamda unutmuşCocuk gibi :) Benim annem boyle seylere alinmaz, etrafimda da gormedim. Esi unutsa neyse
Cicek gondersem dedim evi yığınla cicek doluinsanlar belli bi yaştan sonra çoçuklaşıyorlar güzel bi süprizle alırsınız gönlünü bence:)
Değer sadece doğum günü hatirlamayla olmazki, normalde annenizle aranız iyiyse yeteri kadar saygı sevgi varsa. Arada hediyelesmeleriniz oluuosa bukadar kusecek büyütecek nevar? İlginç anneler varmis. Babanızla arası iyi değil aileden yeteri kadar değer gormemis demekkiKızlar bu ayın 15 i annnemin doğum günüydüsürekli de aklımdaydı fakat annemin doğum gününde benim mutfak borum patladı halıları gönderdim temizlik yaptım derken ben onu tamamen unuttum dünde yorgunluktan akşama kadar bayılmışım akşamda iftarda davete gittik yine unuttum dün gece abim hatırlattı ama malesef oda unutup kutlamamış..bende hemen aradım özür dilerim unuttum dedim amaaa ağzımın payını da aldım herkes unuttuğu için kendini değersiz hissetmiş benden bundan sonra hiçbir şey beklemeyin falan dedi ne yapsam gönlünü alabilirim sizce?
Bende öyle düşünüyorum şimdi eşimle konuştuk Çarşamba günü pastamizla gidelim dedik bende yarın hediye almayı düşünüyorum..ama çok kırıldı belli ki..bugün beni hiç aramadi.Neden bu kadar tuhaf karşılanmış annenizin alınması. Gayet de haklı bence alınmakta. Ben olsam ben de alınırdım. Allah sizden razı olsun telafi etmeye çalışıyorsunuz, güzel bir hediye alın güzel de bir not yazın ona önem verdiğinize dair. Kadın aslında önemsenmemiş gibi hissetmiş ona trip atıyor gönlü alınmaya dünden razı yani. Annemizi de bu kadar nazlayamayacaksak yazık olur azıcık ilgi gösterirsiniz bu ara.
Evde bı takım sorunları var..babamla abim arasındaki sorun anneme de yansıyor birde çocuk bakıcılığı yapıyor ilkokula giden bir kardeşim var çok bunaldı..ben ona bağlı diye düşünüyorumDeğer sadece doğum günü hatirlamayla olmazki, normalde annenizle aranız iyiyse yeteri kadar saygı sevgi varsa. Arada hediyelesmeleriniz oluuosa bukadar kusecek büyütecek nevar? İlginç anneler varmis. Babanızla arası iyi değil aileden yeteri kadar değer gormemis demekki
Annenizin kuzeninizi evlat edinmesi yakındırAslında annemde alınmazdi ama ne ben hatırladım ne abim..ee doğal olarak babamda unutmuşannemde bozulmuş baya..bı tek kuzenim aramış haricinde kimse de aramamıs
Bir ufak hediye ama olay taze iken almayın.Kızlar bu ayın 15 i annnemin doğum günüydüsürekli de aklımdaydı fakat annemin doğum gününde benim mutfak borum patladı halıları gönderdim temizlik yaptım derken ben onu tamamen unuttum dünde yorgunluktan akşama kadar bayılmışım akşamda iftarda davete gittik yine unuttum dün gece abim hatırlattı ama malesef oda unutup kutlamamış..bende hemen aradım özür dilerim unuttum dedim amaaa ağzımın payını da aldım herkes unuttuğu için kendini değersiz hissetmiş benden bundan sonra hiçbir şey beklemeyin falan dedi ne yapsam gönlünü alabilirim sizce?
Ayıp etmmişsiniz gerçekten.Kızlar bu ayın 15 i annnemin doğum günüydüsürekli de aklımdaydı fakat annemin doğum gününde benim mutfak borum patladı halıları gönderdim temizlik yaptım derken ben onu tamamen unuttum dünde yorgunluktan akşama kadar bayılmışım akşamda iftarda davete gittik yine unuttum dün gece abim hatırlattı ama malesef oda unutup kutlamamış..bende hemen aradım özür dilerim unuttum dedim amaaa ağzımın payını da aldım herkes unuttuğu için kendini değersiz hissetmiş benden bundan sonra hiçbir şey beklemeyin falan dedi ne yapsam gönlünü alabilirim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?