Annem için çok endişeleniyorum...

baban bu yasına kadar böyleyse bundan sonra da degısmez sanırım
ya hıc anlamadım felc gecırmıs hıc mı ders almamıs hayatla ılgılı fıkır edınmemıs
dunyanın yalan oldugunu gecıcı oldugunu anlayamamıs mı
annenıze uzuldum ama anneler boyle ıste cok fedakar bızler kıyamıyoruz
annen ıcın yapabılecegın en guzel sey guzel bır okulda okuyup kendını kurtarmak olur
her zaman annenin yanında olamazsın belkı ama sen ıyı olursan o daha ıyı olacaktır
eger cok yalnız bırakmak ıstemıyorsan yakın illerdeki okulları tercih edersin
ya da kendı bulundugun sehırdekı okulları
istediğin zaman yanında olursun
aklından kotu dusunceler gecırme
iyi düsün iyi seyler olsun
Allah annelerimize uzun ömürler versin

Hiç düşünmüo anneme bişey olursa onun halinin ne olcağını.gerçi işine gelmediği için hiçbi iş yapmıo anneme bişey olsa o yine kendi işini kendi görür olan bana olur.
Yüzüne de söyledim anneme bişey olsa sen napçaksın diye,olur mu öyle şey allah korusun diceğine ben başımın çaresine bakarım dedi.bigün dayanamıcak bu kadar şeye annem,o zaman ne ben yaşarım ne de onu yaşatırım.büyük konuşmak istemiorum ama bazen sabrım taşıo

biliyomusun bende 19 yaşındayım.bu sene bende sözde sınava haırlanıyodum.ama psiklojim çok kötü.babam annemi aldattı.ve annem değenekle yürüyo.bende artık zman kaybı olmasın die yurtdışına gitcektim.bu durumda nasıl gitcem.annemin tek dayanağı benim.bende annemi bırakmak istemiyorum.babama ne hissetmeliyim bide bunu dşünüyorum.....zaten bende buna benzer bi konu açmıştım 4 gün önce falan.Allah sabır versin ne diyebilirimki*

biliyomusun bende 19 yaşındayım.bu sene bende sözde sınava haırlanıyodum.ama psiklojim çok kötü.babam annemi aldattı.ve annem değenekle yürüyo.bende artık zman kaybı olmasın die yurtdışına gitcektim.bu durumda nasıl gitcem.annemin tek dayanağı benim.bende annemi bırakmak istemiyorum.babama ne hissetmeliyim bide bunu dşünüyorum.....zaten bende buna benzer bi konu açmıştım 4 gün önce falan.Allah sabır versin ne diyebilirimki*

Sana da canım.çok kötü gerçekten elimiz kolumuzun bağlı olması...

ahh canım yaaa annesini kaybetmiş biri olarak seni okadar iyi anlıyorum ki allahım yardımcın olsun...

ahh canım yaaa annesini kaybetmiş biri olarak seni okadar iyi anlıyorum ki allahım yardımcın olsun...

Başın sağolsun...Benim de bütün çabam annemi kaybetmemek.
Bu sebepten kaybedersem olur olmaz şeyler yapmaktan korkuorum
Anneme bişey olursa hayatta bakmam zaten ben babama.
Yeminliyim yıllardan beri onun için hiçbişey yapmamaya

Başın sağolsun...Benim de bütün çabam annemi kaybetmemek.
Bu sebepten kaybedersem olur olmaz şeyler yapmaktan korkuorum
Anneme bişey olursa hayatta bakmam zaten ben babama.
Yeminliyim yıllardan beri onun için hiçbişey yapmamaya

allah razı olsun canım...
sen yine de sakin ol içindeki duygularını bastırmaya çalış her ne olursa olsun sonuçta baban daha ılımlı yaklaşmaya çalış

benim eşimde evde çok tembeldir bir an düşündüm de allah korusun benim eşimde yıllar sonra böyle bir hastalık atlatsa sanki senin babanın yaptığını bana yapar gibi geliyor:26:resmen işkence gibi belki baban kadar abartmaz ama şu an olduğundan daha fazlasını ister kesin:23:
inan şimdi gencim herşeyi benden beklemesine deli oluyorum :84:ona birşey deyince ben buyum diyor.bu adamın yaşlılığını hastalığını düşünemiyorum ben:50:
allah annenin yardımcısı olsun canım babana da akıl fikir ve vicdan versin

benim eşimde evde çok tembeldir bir an düşündüm de allah korusun benim eşimde yıllar sonra böyle bir hastalık atlatsa sanki senin babanın yaptığını bana yapar gibi geliyor:26:resmen işkence gibi belki baban kadar abartmaz ama şu an olduğundan daha fazlasını ister kesin:23:
inan şimdi gencim herşeyi benden beklemesine deli oluyorum :84:ona birşey deyince ben buyum diyor.bu adamın yaşlılığını hastalığını düşünemiyorum ben:50:
allah annenin yardımcısı olsun canım babana da akıl fikir ve vicdan versin

Saol canım..
Bi yaştan sonra değişmio cidden insanlar.özellikle erkekler
kadınlar daha yumuşaktır dayanamaz ama erkekler daha katı oluolar bu gibi konularda...

bırakması cok zor annenin.cünkü hasta ve eger boşandıktan sonra babana birşey olursa vicdan azabı cekerim diyo korkuyor.ama pes dogrusu diyorum babana..
allah annene güç kuvvet versin.inş babanda yola gelir dicem ama bu konuda umudum yok bu yasa gelmiş düzelmemiş,hatta kötü bi hastalıktan bile ders almamışsa dahada düzelmez.ama sen güçlü ol.her annenin yanında dur.unutma kazanıp gitsende annenin yanında durabilirsin..belki evin içinde yalnız olması biraz zordur ama eminim sen okudukça mutluluğundan gözü görmez .allah yardımcınız olsun.

Konu içeriği nedeniyle"Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

lady'cim keşke sana akıl verebilsem ama bu derdin benzeri de benim başımda.. :43: keşke aklım olsa da bu konuda sana yardım edebilsem :26: annene de babana da acil şifalar bu arada :34:

burada tek iş annene düşüyor, annenin bilinçlenmesi lazım
baban eğer gerçekten kendi işlerini kendi görebiliyor ama sırf eziyet olsun diye anneni kullanıyorsa buna annen dur diycek
babanın zevki ihtiyaçlarını yerine getircek diye, annen neden kendi hayatını tüketsin
bi yerde düzeltiym diye düşünüyor ilişkiyi babanın ihtiyaçlarını gidererek, ama aynı andada kendi hayatını tüketiyor, kendini strese sokuyor, psikolojisini bozuyor
bişey söylimmi zaten babanı alıştıran annen
her dediğini yaparak babanı alıştırmış istekler sıralatmaya...
ya bu nasıl bi durumdur
bu resmen zulme giriyor ya bi insana bile bile eziyet etmek
bunun hesabını nasıl verecek ahirette
annenin başkaldırması lazım, dağıtsın yıksın manasında değil yanlış anlaşılmasın
babanın nasıl diretiyorsa isteklerini yaptırmakta, annende isteklerini yapmamakla diretecek başka yolu yok
çivi çiviyi söker hayatım
başta zor olur annene, ama baban alışır zamanla
''ben başımın çaresine bakarım'' demiş baban senin söylemine karşılık
kendine bakabilecek durumda olduğunun kanıtı bu ;)

Son düzenleme:
Back
X