- 12 Mart 2011
- 934
- 17
- 68
- Konu Sahibi Hannah McKay
-
Halini anlayabilyrm. Bnmde annem babami kaybettktn snra hayattsn tad almaz oldu, bnde evlennce yapayalnz kaldi.
Anneni doktora gtmeye ikna ettt.. konus onunlaa..
Cnm belrli bi yaşi da gecince onlri biselere ikna etmeek cok zor oluyorrr..
Muhtemelen anneniz 40-45 i geçiktir
Kadınlarda bir yaştan sonra cinsellik düşmeye başladığında bu tip organlar çok önemli hale geliyor
Regl kanaması yaşamadığı için oturup üzülen ağlayan biliyorum
Halbu ki bizim şikayet ettiğimiz şey onlar için gençlik anlamına gelebiliyor
Siz ona destek olup konuşursanız aşılmayacak bir problem değil
asıl sorun şu olabilir annen doğal olmayan zorunlu bir menopozu yaşıyor şu anda.bunun getirdiği psikolojik çöküntü hafife alınamayacak bir durum aslında.
aynısını teyzem yaşadı ve bir süre toparlayamadı kendisini.yani temel sorun rahmin alnmış olması değil menopozu yaşaması ki zaten bu dönem başlı başına sıkıntılı bir süreçtir.
ama geçecek,sen destek olmaya ve onu rahatlatmaya devam et.
48 yaşında.
Aynen regl kanaması olmadığı için üzülüyor.
Bir de ateş basması da oluyor o yüzden de pişmanlık yaşıyor.
Hassas bir konu ben de kendimce bir şeyler diyorum ama onu anlamam mümkün değil.
Bana göre aman ne ki bunda üzülecek ne varlık bir konu ama ona göre öyle değil işte.
Annem ameliyata girdiğinde orada bir kadın vardı hastasını bekleyen ben de aldırdım rahmimi temizdi de ama ileride sorun yaşamayım diye aldırdım dedi.
Bunu anlattım anneme hatta Angelina Jolie'den konuştuk:) Göğüslerini hiçbir şey yokken aldırdı diye.
Ama bu bir kadınlık takıntısı mı yoksa yaşadıklarının ağırlığını artık kaldıramadığından mı anlayamıyorum.
canım benim annemde 2yıl önce aynı nedenden dolayı aynı ameliyatı oldu babam ve ben ona hep psikolojik olarak destek olduk çok şükür ki şimdi iyi. Eğer siz yetersiz geliyorsanız bir uzmandan yardım almasını tavsiye ederim.
Evet aynen bu dediklerinizi yaşıyor, kadın olmak ne zormuş.
Geçici olmasına sevindim ama onun bir gün bile üzülmesine dayanamıyorum.
Her zaman elimden geldiğince destek olacağım zaten de beni de aşıyor bu konu.
Doktora gitmiş miydi teyzeniz, ilaç falan kullandı mı?
Yaşıtlar annemle
Değil mi bence de 45inden sonra kanamamak bir rahatlık
Ama yaş ilerledikçe öyle düşünmüyorlar maalesef
Annemi çoğu zaman kendini soğuk taş üstüne atmış bir şekilde bulurdum
Kıyamam ya onlara
teyzemle aynı şehirde yaşamıyoruz yani bu konuda pek bilgim yok ilaç kullanıp kullanmadığını bilmiyorum ancak ameliyattan sonra bi süre kötü hissetti kendini.tıpkı annen gibi hatta o da kadın gibi hissetmiyorum falan diyordu..
eğer çok kötü durumdaysa bi psikoloğa falan gitseniz,yardımı olur mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?