- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
Hayır, ablam hiç evlenmedi.Sizin ablanız değil miydi o boşandıktan sonra anne babanızın kızın altınlarına el koyup ev aldığı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır, ablam hiç evlenmedi.Sizin ablanız değil miydi o boşandıktan sonra anne babanızın kızın altınlarına el koyup ev aldığı?
Ben de gördüm, ben de etkilendim ama anneme ors.. demiyorum, üzerine yürümüyorum. Bence psikolojisi bozuk bile olsa sadece bununla açıklanamaz.Ablan hasta olabilir mi? Ya da annem çok eziyet gördü akrabadan demişsin. Bu sıkıntıları gördüğünden psikolojisi bozuk olabilir mi?
Herkesin karakterine göre farklı tepki gelişir. Siz merhamet edersiniz, o öfke duyabilir. Genelde ilk çocuklar daha çok yıpranır. Bu yüzden hasta olduğunu düşündümBen de gördüm, ben de etkilendim ama anneme ors.. demiyorum, üzerine yürümüyorum. Bence psikolojisi bozuk bile olsa sadece bununla açıklanamaz.
Kötü bir aile ortamında büyüdük. Şartlarımız aynı, annemin zaten psikolojisi bozuk. Ama bütün bunlar anneme küfür etmemesini, üzerine yürümesini gerektirmez benceKaç yaşında bu abla ? Özel muamele ile mi büyüdü ? Yoksa hep diğer kardeşleri ile kıyaslandı mı ? Annene eziyet etmesinin altında bir şey var ama çözemedim çok uykum geldi.
Destek alması gerek hem annenizin hem de ablanizin , Allah yardımcınız olsun insallah hepsi unutulur.
Ablamda merhamet duygusu yok gibi, anneme karsı tahammülsüz. Babaannem onun üzerine daha çok düştü ve annemden uzaklaştırıp, ona saygı duymamayı öğretti resmen. Belki bunun etkisi vardırHerkesin karakterine göre farklı tepki gelişir. Siz merhamet edersiniz, o öfke duyabilir. Genelde ilk çocuklar daha çok yıpranır. Bu yüzden hasta olduğunu düşündüm
Tavsiyelere cok ihtiyacim var. Bugun gittim yanlarına babamı da ablamı da uyardım. Hatta onu polise şikayet etmekle tehdit ettim. Anneme de gel bizle kal diyorum. Elimden başka bir şey gelmiyor. Annemin üzülmeyecegibi bilsem ben de ciddi canını yakmak isterdim ama bu kez ciddi olarak canı yanarsa annem yine üzülüp tansiyonu cıkacak. Evlat olunca böyle oluyor iştedur diyen cikmadikça iyice coşuyor ablaniz
ablan ablam olsaydi ve anneme vursaydi dinsizin hakkindan imansiz gelir der çok guzel şeyler denerdim uzerinde ama burada yazamam şimdi ☺
Şartlar aynı karakterler farklı herkes her şeyi kaldıramıyor maalesef aynı şekilde ablaniz da kaldıramıyor demek ki bazı şeyleri. Annenizi bir şeyler için suçladıkça eziyet etmeye devam edecekKötü bir aile ortamında büyüdük. Şartlarımız aynı, annemin zaten psikolojisi bozuk. Ama bütün bunlar anneme küfür etmemesini, üzerine yürümesini gerektirmez bence![]()
İşte kast ettiğim şey de bu. İlk çocuklar çekişmelerin ortasında kalıp dolduruşa getirilip büyütülüyor. Anne ve baba yanında güvenle dünyayı tanımak yerine daha ilk çocukluk döneminde en yakınlarının bile güvenilmez olduğu gerçeğiyle sarsılıp korkuyorlar. Huzurlu mutlu çocuk olmak yerine mutsuz, hırçın oluyorlar. Hem karakteri de öyle şekilleniyor, sonuç kişilik bozukluğuAblamda merhamet duygusu yok gibi, anneme karsı tahammülsüz. Babaannem onun üzerine daha çok düştü ve annemden uzaklaştırıp, ona saygı duymamayı öğretti resmen. Belki bunun etkisi vardır
Gec basladı. İstedigi yer olana kadar bekledi27 yaşında ablan neden okulu bitiremedi? Tıp üzerine ihtisas mı yapıyor nedir? 2 tane 4 yıllık üni bitirip, master yapması gerekirdi.