• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem icin ne yapabilirim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Yarin anneler gunu.. annem vefat edeli oldu az..
onun icin bisiler yapmak istiyorum.. mezarliga gidemem bundan hala hoslanmiyorum.. ama teyzeme yuk olmadan, kendi basima , yaşım da sorun olmadan bir seyler yapmak istiyorum ama ne olabilir hic bilmiyorum..

Tesekkur ederim. .

Dua edebilirsiniz onun adina birilerine yardim edebilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarin anneler gunu.. annem vefat edeli oldu az..
onun icin bisiler yapmak istiyorum.. mezarliga gidemem bundan hala hoslanmiyorum.. ama teyzeme yuk olmadan, kendi basima , yaşım da sorun olmadan bir seyler yapmak istiyorum ama ne olabilir hic bilmiyorum..

Tesekkur ederim. .

annenin sevdiği bir yiteceği alıp daıtabilirsin,şeker olur,sakız olur,sim it olur.:34:

Vefat eden birine yapilacak en güzel onun için dua edip, onun adına iyilik yapmaktır. Örneğin benim dedem su dağıtmayi çok severdi. Toplulukta aklıma dedem gelir onun adına su dagitirim bazen.

Bir kaç çocuğa şeker verip annen için dua ettirebilirsin. Mesela annem için bir fatiha okur musun diyerek şeker verirsin bilmiyorsa Annemin günahıni bağışla diye dua ettirebilirsin.

Allah mekanını cennet etsin. Yarin okuyabildigin kadar fatiha oku bence.

Vefat eden birine yapilacak en güzel onun için dua edip, onun adına iyilik yapmaktır. Örneğin benim dedem su dağıtmayi çok severdi. Toplulukta aklıma dedem gelir onun adına su dagitirim bazen.

Bir kaç çocuğa şeker verip annen için dua ettirebilirsin. Mesela annem için bir fatiha okur musun diyerek şeker verirsin bilmiyorsa Annemin günahıni bağışla diye dua ettirebilirsin.

Allah mekanını cennet etsin. Yarin okuyabildigin kadar fatiha oku bence.

annenin sevdiği bir yiteceği alıp daıtabilirsin,şeker olur,sakız olur,sim it olur.:34:

Dua edebilirsiniz onun adina birilerine yardim edebilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim 🙈💕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X