• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ile ipler koptu

bebeğe yazık uzak dur.
Öyle yapacağım. Dediğiniz durumu ben de yaşadım. 2 uni. Mezunuyum 2 dil biliyorum ama dilim gibi. Esim de oyle. Gece gunduz is ayirmadan calisir uni.mezunuyum deyip oturmaz.Ama annem yüzünden diye kişilerin gozunde ezik ,babasiz, annesini terk eden,sahipsiz olarak goruldum. Beni ç esimi biraz tanıdıklarına çok şaşırıyorlar annem nasıl anlattiysa ikimizi. Ama Allah yanimizda ne dediyse tersi oluyor.

Sizin kendisine olan bağımlılığınızı bildiği için o kadar kolay söylemiştir,sizde kararlı durun aramayın ki hatasının farkına varsın
Aynı fikirdeyim. Tek ben varım diye düşünüyor. Onun için bu tavrı. Babanızın tarafından yakın hissettiğiniz kimse yok mu? Onlar belki manevi olarak destek olurlar size. Annenize karşı da dik durun.

Aynı fikirdeyim. Tek ben varım diye düşünüyor. Onun için bu tavrı. Babanızın tarafından yakın hissettiğiniz kimse yok mu? Onlar belki manevi olarak destek olurlar size. Annenize karşı da dik durun.
Babam ve annem boşanali 20 yıl oldu. Baba mi da diğer akrabaları da hiç görmedim. Aramadilar. Ben de aramadim. 10 yaşındaydım zaten. Kale de öyle bir durumum yok. Benim için aile çok önemli kendi ailem. Birlik olmamız çok mühim. Ama o benim ailemin içine olmak yerine kendine bir cephe açtı.

Eşimin de bazı hataları oldu. Daha doğrusu annemin tahriklerine karşı gelemedi o da tartıştı bir kaç kere. Uslubu da biraz serttir. Bana sen susturmadin,cesaret versin vs.diyor. asla öyle değil. O da bir insan dayanamadı ve cevap verdi. Annem gibi olmayan şeyleri de söylemedi. Şimdi.durup durup bunun travmasini yaşıyor.

Babam ve annem boşanali 20 yıl oldu. Baba mi da diğer akrabaları da hiç görmedim. Aramadilar. Ben de aramadim. 10 yaşındaydım zaten. Kale de öyle bir durumum yok. Benim için aile çok önemli kendi ailem. Birlik olmamız çok mühim. Ama o benim ailemin içine olmak yerine kendine bir cephe açtı.
O zaman eşine ve çocuklarına odaklan.

Back
X