Merhaba arkadaşlar. benim babam alkol bağımlısı ve anneme şiddet uyguluyordu. En son annemin kafasına vurarak hastanelik etti. Annem boşanma davası açtı ve babam gitti. 2 aydır annemle sürekli ben ilgileniyorum. Bir kız kardeşim var o anneme para veriyor. İki çocuğum var. Biri ilk okula gidiyor öteki 10 aylık. Annem bana uğradığında hiç yardım etmiyor ve 3. Bir çocuk gibi sürekli ilgi bekliyor. Yediğini içtiğini etrafa döküyor. Bu durum beni rahatsız ediyor. Kendimi sucluyorum bu konuda ama çocuklarımın alerjik astımı var . Kocam titiz biri. Evi toplama yemek temizlik çocuklar derken kendimi çok bunalmış hissediyorum . Ne olur bana akıl verin çok sıkışmış hissediyorum
Bizim gibi ülkelerde insanlar hayatta yaptıkları seçimlerin bedelini yaşlanınca çocuklarına(yakınlarına) ödetir, buna da gelenek, saygı, sevgi vb. kılıflar uydurulur. Bunu sorgulamanız bile vicdansız yaftası yemenize sebep olabilir.Merhaba arkadaşlar. benim babam alkol bağımlısı ve anneme şiddet uyguluyordu. En son annemin kafasına vurarak hastanelik etti. Annem boşanma davası açtı ve babam gitti. 2 aydır annemle sürekli ben ilgileniyorum. Bir kız kardeşim var o anneme para veriyor. İki çocuğum var. Biri ilk okula gidiyor öteki 10 aylık. Annem bana uğradığında hiç yardım etmiyor ve 3. Bir çocuk gibi sürekli ilgi bekliyor. Yediğini içtiğini etrafa döküyor. Bu durum beni rahatsız ediyor. Kendimi sucluyorum bu konuda ama çocuklarımın alerjik astımı var . Kocam titiz biri. Evi toplama yemek temizlik çocuklar derken kendimi çok bunalmış hissediyorum . Ne olur bana akıl verin çok sıkışmış hissediyorum
Gerçekten ne desek eksik kalır...Durumunuz çok zor, annenize de birşey diyemiyorum, belli her anlamda tükenmiş bir kadın...Ancak siz şu anda daha çok kendi cocuklarinizdan sorumlusunuz, eşinizle ve ablanizla konuşup destek isteyin...Allah yardimciniz olsun....Merhaba arkadaşlar. benim babam alkol bağımlısı ve anneme şiddet uyguluyordu. En son annemin kafasına vurarak hastanelik etti. Annem boşanma davası açtı ve babam gitti. 2 aydır annemle sürekli ben ilgileniyorum. Bir kız kardeşim var o anneme para veriyor. İki çocuğum var. Biri ilk okula gidiyor öteki 10 aylık. Annem bana uğradığında hiç yardım etmiyor ve 3. Bir çocuk gibi sürekli ilgi bekliyor. Yediğini içtiğini etrafa döküyor. Bu durum beni rahatsız ediyor. Kendimi sucluyorum bu konuda ama çocuklarımın alerjik astımı var . Kocam titiz biri. Evi toplama yemek temizlik çocuklar derken kendimi çok bunalmış hissediyorum . Ne olur bana akıl verin çok sıkışmış hissediyorum
Merhaba arkadaşlar. benim babam alkol bağımlısı ve anneme şiddet uyguluyordu. En son annemin kafasına vurarak hastanelik etti. Annem boşanma davası açtı ve babam gitti. 2 aydır annemle sürekli ben ilgileniyorum. Bir kız kardeşim var o anneme para veriyor. İki çocuğum var. Biri ilk okula gidiyor öteki 10 aylık. Annem bana uğradığında hiç yardım etmiyor ve 3. Bir çocuk gibi sürekli ilgi bekliyor. Yediğini içtiğini etrafa döküyor. Bu durum beni rahatsız ediyor. Kendimi sucluyorum bu konuda ama çocuklarımın alerjik astımı var . Kocam titiz biri. Evi toplama yemek temizlik çocuklar derken kendimi çok bunalmış hissediyorum . Ne olur bana akıl verin çok sıkışmış hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?