Annem ile sorunun var

Kafasına vurarak hastanelik olmuş.Yediğini içtiğini dökmek vb.Bence dr kontrolüne götürün tekrar. Sıkıntısı olabilir. Siz de dr anlatın bunları.
Size geldiğinde siz ona ufak tefek oturduğu yerden yapabileceği işler verin.Sebze ayıklama gibi.Onun da zor zamanları.İki ay çok erken.Siz de haklısınız anneden destek bekliyorsunuz.İki taraf birbirinizi anlayacaksınız.

Eşim iki işte birden çalışıyor. Eve gelince elinden geldiğince yardim ediyor. Ama annem sürekli bana sarılacak ya da kızacak bir şey arıyor. Kardesinde iki gün kaldı hiç bir sıkıntı olmadı . Bana gelip çocuklara bağırıp gidiyor. Üçüncü bir çocuk gibi düşünüp öyle davranmak istiyorum ama gerçekten gücüm yetmiyor. İki çocuğumda hasta kimsenin yardım ettiği yok. Komşular açıyor artık halime . Bı de annem bende dururken sürekli birilerini eve çağırıyor. Onlara hizmet etmek de yoruyor. Bencilce mi düşünüyorum bilmiyorum

Annenizin kendi evi var ama di mi? Çünkü bana uğrayınca demişsiniz, yani sürekli sizinle yaşamıyor.
Eşiniz geldiğinde kendi evine geçiyor mu? Misafirleri kendi evinde ağırlamasını kırmadan söyleyebilirsiniz, çocuklarla zor oluyor giib

Söyledim ancak değişen bı şey olmadı

Söyledim ancak değişen bı şey olmadı
O zaman anneniz misafiri çağırınca siz o kişileri arayıp bir yanlışlık olmasın anneme bekliyoruz annemde görüşeceğiz diyin.
Annenize günlük ufak tefek işler verebilirsiniz belki, çocukların odasının toplanması veya yemek için sebze ayıklanması vs gibi.

Çocuklar ikisi birden hasta oldu hastaneye götürürken yolda benimle kavga edip yalnız bıraktı. Tek başıma dört gün geçirdim. Çocuklar iyileşmeye başlayınca çıktı geldi . Gelirken misafir çağırıp geldi. Teyzemler de beni haklı buluyor. Zaten burda hakli aramıyorum çözüm arıyorum. Bana gelmeyin oraya gidelim de diyemiyorum annem hemen kızıp kavga çıkarıyor

Annenizin psikolojisi iyi değil
Ona yardım etmek istiyorsanız psikolojik destek almasını sağlayın.

ve anne babanızın ebeveyni olmaya kalkmayın.

Psikolojik desteğe ihtiyacı var. İmkanlar dahilindeyse lütfen annenizin destek almasına yardımcı olun. Onun dışında da biraz hoş görün

Nasıl ebeveyni olmayacağım peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…