Annem istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babası ölmüş çalışmak zorunda kalmış işte hayat telaşı
dışardan da okuyabilirdi .hem okuyp hem de çalışırdı.bize yıllardır bir genç gelir tamire ustasıyla tanıdığımda çocuktu.hem çalışır hem de örgün okur.en iyi liseyi kazandı çocuk.onun da babası yok maaşları yok

Ama annen sadece pandemiden kaynaklı çalışmasan bunu makul bulur

Umarım ben yanılırım ama çalışma isteğiniz yok gibi zira üniversite mezunuyum diyorsunuz öğretmenim demek yerine
Nişanlısı ile arasında ki fark açılmasın annesi tümden karşı olmasın diye istemiyordur. Ya da nişanlısı istemiyordur

aynen hep çalışıp hem de açıktan okuyabilirdi 4 yılda lise biteceğine 7 yılda biterdi ama biterdi yaniii
Çoluklu çocuklu kaynanası ile oturan komşum açıktan bitirdi liseyi, en son kpss ye de gireceğim diyordu. İstek meselesi biraz da

Çoluklu çocuklu kaynanası ile oturan komşum açıktan bitirdi liseyi, en son kpss ye de gireceğim diyordu. İstek meselesi biraz da
71 yaşındaki annem bile çalışırken üniversite bitirdi açıköğretimden hem de çocuk baktı ev işi yaptı

Daha tam öğretmen değilim çünkü sadece mezun oldum çalışmaya başlayınca tabiki derim

Çalışıyordum yazdın

Öğretmen öğretmendir çalışmasa da atanamayan öğretmen hissi desek öyle bir amacın da yok

Bize değil kendine açıkla hislerinin kaynağını

Evlilik işi bu şakaya gelmez. Şimdilik uzaktan davulun sesi hoş geliyor olabilir. Aranızda cidden kültürel açıdan ya da hayata bakış açısından fark yok mu sizce. En iyi tanıyan sizsiniz. Annenin bakış açısına bir bak bakalım. O neler görüyor nişanlınız da.

Evette annesi söz dinletememiş okumak istememiş çalışmış nişanlım babası hayatta olaydı döve döve okuttururdu
Bir öğretmen mi söylüyor bunu?

Döve döve okuturdu demek, eminim babası olsaydı çok iyi yerlere gelirdi nişanlıniz.

Okumakta gönlü yokmuş diyelim biz buna.

Sonrada ilkokul mezuniyetiyle kalmış, isteyen açıköğretimden de okur pekala.

Ayrıca sizde de nişanlıniza karşı yoğun bir duygu yok gibi geldi bana.

Ne diye evlenmeyi istiyorsunuz, alışkanlık olduğu için mi?

Anneniz de haklı bu arada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X