• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem istemiyor.

blackjack_tur

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
43
19
288
İzmir
Herkese merhabalar günaydın. Gerçekten bir derdim var biraz anlatıp içimi rahatlatmak istiyorum. Çok sevdiğim ve sevildiğim bir ilişki yaşıyorum uzun bir süredir. Erkek arkadaşım daha önce evlenip boşanmış ve bir çocuğu var benimse daha önce başımdan evlilik geçmedi. Anneme bu konuyu anlattığımda annem kesinlikle olmayacağını ayrılmam gerektiğini söyledi. Ama ben zaten daha önce bunu denedim ve bu durum ikimiz içinde çok zor oldu. Karmakarışık bir durumdayım.

Çocuklu adamla cok zor. Yasınızı bilmiyorum ama bize minnoş minnoş sorduğunuza göre 23 24 civarı algıladım ben. Bu durumda annenizi ciddiye alın derim.

Erkeklerin en en uygun görüneni bile evlenimce değişip, eşini karsısında (sanki düşman gibi) gören bir canlıya dönüşüyor, bir de tartısma yasanabilecek konular zaten varsa o risk alınır mı bilemem.

Sevildiğinizden nasıl bu kadar eminsiniz ki? Yoksa seviyorum mu diyor? Sonuçta başkasının beynini göremiyoruz. Anneniz haklı. Boşanma nedenini de iyice araştırın. Mahkeme belgelerini isteyin.

Çocuklu adamla cok zor. Yasınızı bilmiyorum ama bize minnoş minnoş sorduğunuza göre 23 24 civarı algıladım ben. Bu durumda annenizi ciddiye alın derim.

Erkeklerin en en uygun görüneni bile evlenimce değişip, eşini karsısında (sanki düşman gibi) gören bir canlıya dönüşüyor, bir de tartısma yasanabilecek konular zaten varsa o risk alınır mı bilemem.
Keşke o kadar genç olsaydım ben 32 yaşındayım.

Herkese merhabalar günaydın. Gerçekten bir derdim var biraz anlatıp içimi rahatlatmak istiyorum. Çok sevdiğim ve sevildiğim bir ilişki yaşıyorum uzun bir süredir. Erkek arkadaşım daha önce evlenip boşanmış ve bir çocuğu var benimse daha önce başımdan evlilik geçmedi. Anneme bu konuyu anlattığımda annem kesinlikle olmayacağını ayrılmam gerektiğini söyledi. Ama ben zaten daha önce bunu denedim ve bu durum ikimiz içinde çok zor oldu. Karmakarışık bir durumdayım.
Ben böyle durumlarda eşin eski karısını bulup konuyu ondan da dinlemek istiyorum ya 😂 Keşke yapabilsek öyle bişey dfjhdjf Adam aldatmış mı, çocuğuna mı bakmamış, gay miymiş, ne biliyim ne sebeple ayrılmışlar mesela...

Muhtemelen "artık yaşım geçiyor bununla evlenmem lazım" gibi bir kafaya da girmiş olabilirsiniz.
Annenizi dinleyin, tecrübeli kafa her zaman doğrusunu görür.

Ben böyle durumlarda eşin eski karısını bulup konuyu ondan da dinlemek istiyorum ya 😂 Keşke yapabilsek öyle bişey dfjhdjf Adam aldatmış mı, çocuğuna mı bakmamış, gay miymiş, ne biliyim ne sebeple ayrılmışlar mesela...

Muhtemelen "artık yaşım geçiyor bununla evlenmem lazım" gibi bir kafaya da girmiş olabilirsiniz.
Annenizi dinleyin, tecrübeli kafa her zaman doğrusunu görür.
Boşanma sebeplerini biliyorum ama tabiki eski karısından duymadım 🤷🏻‍♀️ bu zamana kadar evlilik düşüncesinde olan biri değildim biriyle görüşmek bile istemiyordum kolay kolay. Kafamın uyduğunu anlaştığım birini bulmak benim için zor

Anneni dinle eskiden olsa evlen derdim ama. Etrafımda seninle aynı cümleleri kurup sonra pişman olan, boşanan o kadar çok kişi var ki. Burada da çok var okuyoruz.

Bakın cocukla en az bakın en az 1 yıl aynı ortama girin çıkın sık sık ben babanın sevdiği bir arkadaşım diyerek sevgili tabirini asla kullanmadan bol bol bir araya gelin cocuk size ısınıyor ciddi bir bağ oluyorsa devam edin ama anne ile kavgaliysa baba çocuk size zitsa ilerde herseyin ama herseyin suçlusu siz olursunuz çocuk sizi sevemezse siz suçlu anne hir gür çıkarırsa siz suçlu inanın en saçma şeylerin faturası size gelirse o aşk böceği eşiniz bir anda en azılı düşman oluveriyor .. ilişkinize zaman verin çocuklu zaman geçirin tekil zaman asla değil .. ilerde biz ne kadar iyiydik bu çocukla sen sahitsin deme lüksünüz olur.. çocuk sizi kabullenemezse aşkınızdan yataklara dussende de evlenmee!!! İlerde 10 kere ölürsün

Anneniz kesinlikle haklı zorluklar yaşayabilirsiniz.

Ama bana tuhaf gelen, forumda evlenip boşanmış ve çocuğu olan genç yaştaki bekar kadınlara hiç evlenmemiş bekar erkekle evlenilebilir gözüyle bakılırken evlenip boşanmış çocuklu erkekle hiç evlenmemiş bekar kadının tekrar tekrar düşünmesi gerektiği yazılıyor. Genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu yorumda gördüm bu tavrı. Gerçekten merak ettiğimden soruyorum, NEDEN?

Annenizi dinleyin. Sonra o buraya o çocukla alakalı 100 konu, kocam eski eşiyle konuşuyor diye de bi 100 konu daha açarsınız

Back
X