Annem iyice saçmaladı.

MeLoDi

LeYLaELaGöZLüBiRÇöLaHuSu!
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
16.067
9
206
İzmir
buraya tekrar konu açayım mı diye düşündüm ama anlatmazsam deli olacağım.
sinirliyim ve kendimi kötü hissediyorum.
bir insanın üzerine bu kadar gelinmez. abimle olan sorun bitmeden bir de annem son damlayı taşırdı.
telefon açtım akşam gelirken bir ihtiyacın var mı dedim. söyledi tamam alırız dedim. akşam yemeğim yok dedi. bakarız birşeyler dedim.
sonra bana dediki yanındayken söyleyemiyorum kocana söyle benim evimde tuvalete girmesin dedi. :1shok:
anne saçmalama ne diyorsun nasıl konuşuyorsun dedim. her geldiğinde tuvalete koşuyormuş.
dedim kaç saat yol yürüyor girme denir mi dedim.
söyle cami de girsin dedi. akannehir
arkasından girip temizlemek istemiyormuş. ben temizlerim dedim. istemiyorum dedi
saçma sapan şeylerle canım sıkma dedim. zaten sıkıntım yetiyor dedim.
zaten seni almış avucuna istediğini yapıyor. büyüler tutuyor dedi. büyü dediği eşimin annesi yapıyormuş.
ya sıkma canımı dedim.
beter ol diyim mi dedi. :1shok:
daha söyleyecek çok şey var dedi.
ne istersen söyle dedim. telefon kesildi.
kalbim nasıl acıdı anlatamam.
geçmişte ailesi biz evlenirken birşey yapmadılar diye eşimi bir türlü sevemedi. çünkü eşimde ailesi için yaparlar demişti. yalancı oldu bilmeden.
annem istemedi evlenmemizi. ben çok mutluyum eşimle problemimiz yok. sadece kötü günler yaşadık ve yaşıyoruz. ama biz yıkılmadık hep eleleydik. hep destek olduk birbirimize, şimdide destek oluyorum.
eşimi anneme götürmek istemiyorum artık ama bunu eşime nasıl anlatayım.

direk gelmeyin desin bari kestirmedenakannehirakannehirakannehir

bunu dıyen bır anne ve sızın annenız olduguna ınanmıyorum asla ne kendım ne esımı götururdum.duşunsene bır tuvaletın lafını yapan kımbılır daha nelerınkını yapıyordur

çok ayıp ya. ne demek tuvalete girmesin. anneniz saçmalamış gerçekten. ben olsam ,bu lafını geri alana kadar yüzüne bakmam. saçmalığın dik alası.
bahane aramış resmen. eşinize bunu söylemeyin.adamcağız çok kırılır. ben hastalıklımıyım der. tuvalete girmiyeceğim. tövbe yarabbim. ne anneler var.

kusura bakmayın ama ben olsam ne kendim giderim bidaha ne de eşimi götürürüm...
normal bi insanın düşünüp söyleyeceği şeyler değil bunlarkaydirigubbakcemile4

Sorun tuvaletten öte ... Eşinizden hoşlanmadığı belli. Bir araya getirmeyin onları ,yoksa huzurunuz fazlasıyle kaçacağa benziyor. Önemli olan sizin eşinizle olan mutluluğunuz,huzurunuz . kaydirigubbakcemile

ya şimdi aklıma geldi, annende obsesif bi bozukluk var mı, eğer varsa bu insanlar böyle oluyor çünkü,
sende wc ye girsen arkadan temizler

ama böyle bi hastalığı yoksa bariz eşini istemiyor, direk gelmesinde diyemiyor herhalde

bir süre sizde az görüşün.

biraz özlesin. siz de kendinizi çekin ki biraz da olsa anlasın evlat kıymetini ben ne yapıyorum diye düşünsün.

ne kadar ayıp. eşinize kızgınlığından neye bahane bulacağını bilememiş.

çok ayıp ya. ne demek tuvalete girmesin. anneniz saçmalamış gerçekten. ben olsam ,bu lafını geri alana kadar yüzüne bakmam. saçmalığın dik alası.
bahane aramış resmen. eşinize bunu söylemeyin.adamcağız çok kırılır. ben hastalıklımıyım der. tuvalete girmiyeceğim. tövbe yarabbim. ne anneler var.

+1

yorumsuzzz!!! :bbo:

dün eşimle anneme gittik. eşimi de mecbur götürdüm, gelme diyemezdim o an.
mutfakta annemle yemek hazırlarken dedim ki tuvalete girmesin diyorsun. saat beşte çıkıp yürüyerek beni işten alıyor sana gelene kadar saat 7 oluyor. ve 10.30 kadar sende oturuyoruz. nasıl girmesin dedim. erkek olduğu için sağa sola sıçrıyormuş. arkasından temizlemek istemiyormuş. bu şekilde konuşacağına kızım gir domestosu al temizle dersin dedim. e fayanslara sıçrıyor dedi. onuda silerim dedim.
eşim girdikten sonra gittim her yeri güzelce temizledim. annem yalnız yaşıyor. ve tuvaletine birinin girmesinden hoşlanmaz. misafirliğe gelenler tuvalete girince kızardı. anneme hep derdim anne ihtiyaç bu hasta olan var tutamayan var. yapma böyle temizleriz olur biter derdim.
eşime söylemedim tabi ki son günlerde eşimle fazla konuşmuyor. dün eşim söyledi. bir süre gelme istersen dedim. ben yalnız giderim dedim.

Son düzenleme:
Canım annende yanlız yaşıyor yazık yaşlı kadın demekki böyle bir takıntısı var sadece eşine karşı değil bu olay..Anneciğinide üzme derim birşey olmaz kırma kalbini sen temizlersin eşin sık sık gelmez senle olur biter.Yazılanlarada katılmıyorum yok gitme ilişkini kes filan olur mu öyle şey yaa o senin annen ne yaparsa yapsın

başılı okuyunca sıradan anne kız tartışması gibi algılamıştım ama durum vahim:olmaz:
canım benim her insanda titizlik vardır ama senin anneninki biraz psikolojik sanki:sinifsinif:
insanın evlendiği kişi annenin dğer bir evladı sayılır.
böyle bir saçmalık olabilirmi yaakaydirigubbakcemile
sen en iyisi annene bu durumu şöyle anlat.
maem eşimin tuvaletine girmesini istemiyorsun bu bebek değilki altını sarıpta sana getireyimÇok üzgünüm çoook
bizde sen hatanı anlayıpta düzelene kadar gelmiyelim en iyisi de

tamam her insanın geçmişinde hep güzel şeyler olmuyor.
belki o zaman damadına kızmıştır ama bu devam edecek anlamında olmamalı.seni şimdi mutlu ediyormu ediyor olay bitmiştiryerimseniben
vallaha senin eşin yine çok iyiymişki gidiyor yinede başkası olsa gitmezdi böyle bir tepki karşısında kaynanasının evine

Melodicim; annenin ya titizlik takıntısı var ya da eşini görmek bile istemiyor..
Artık hangisi doğru sen daha iyi bilirsin..:çok üzgünüm:
Yerinde olsam bu kadar sık kendim de gitmem..
Gitsem de uğrar,istediklerini bırakır dönerim..
1 saat bile kalmam yani..
He annem kocamı istemiyor diye değil,kocam evde tek başınayken benim o kadar saat annemde olmak hoşuma gitmez..
Kocama da "sen eve geç ben hemen uğrayıp dönecem" derdim..gamyoncuiremsu

Canım annende yanlız yaşıyor yazık yaşlı kadın demekki böyle bir takıntısı var sadece eşine karşı değil bu olay..Anneciğinide üzme derim birşey olmaz kırma kalbini sen temizlersin eşin sık sık gelmez senle olur biter.Yazılanlarada katılmıyorum yok gitme ilişkini kes filan olur mu öyle şey yaa o senin annen ne yaparsa yapsın

takıntılı olduğu doğru ama kocan tuvalete girmesin demek yerine kızım kocanın arkasından git tuvaleti temizle dese beni de kırmazdı. ama kocan camide tuvaletini yapıp gelsin demesi çok saçma. ben nasıl derim kocama.

başılı okuyunca sıradan anne kız tartışması gibi algılamıştım ama durum vahim:olmaz:
canım benim her insanda titizlik vardır ama senin anneninki biraz psikolojik sanki:sinifsinif:
insanın evlendiği kişi annenin dğer bir evladı sayılır.
böyle bir saçmalık olabilirmi yaakaydirigubbakcemile
sen en iyisi annene bu durumu şöyle anlat.
maem eşimin tuvaletine girmesini istemiyorsun bu bebek değilki altını sarıpta sana getireyimÇok üzgünüm çoook
bizde sen hatanı anlayıpta düzelene kadar gelmiyelim en iyisi de

tamam her insanın geçmişinde hep güzel şeyler olmuyor.
belki o zaman damadına kızmıştır ama bu devam edecek anlamında olmamalı.seni şimdi mutlu ediyormu ediyor olay bitmiştiryerimseniben
vallaha senin eşin yine çok iyiymişki gidiyor yinede başkası olsa gitmezdi böyle bir tepki karşısında kaynanasının evine

canım eşim bilmiyor bunu söylemedim ve söyleyemem de. benim annem takıntılı birşey baştan nasılsa onun için hep öyledir. ailesinin hatası yüzünden annem hesabı eşime kesiyor. ağzıyla kuş da tutsa annemin gözünde değeri yok.

Melodicim; annenin ya titizlik takıntısı var ya da eşini görmek bile istemiyor..
Artık hangisi doğru sen daha iyi bilirsin..:çok üzgünüm:
Yerinde olsam bu kadar sık kendim de gitmem..
Gitsem de uğrar,istediklerini bırakır dönerim..
1 saat bile kalmam yani..
He annem kocamı istemiyor diye değil,kocam evde tek başınayken benim o kadar saat annemde olmak hoşuma gitmez..
Kocama da "sen eve geç ben hemen uğrayıp dönecem" derdim..gamyoncuiremsu

her ikiside canım. titizlik hastası. tuvaletine ben hariç kim girerse hemen temizler. şu konuda haklı evet erkekler bizim gibi değil. her yere sıçratıyorlar. ama bana temizle kızım dese hep temizlerdim. söyleme tarzı yalnış o da beni kırıyor. eşimi istemiyor istemeyecekte. zaten soğuk davranıyor son günlerde eşimde farkında. bugün konuştuk. istersen sen gelme bir süre dedim tamam dedi.
annemle evimiz yakın değil uğrayıp dönemem.

benimde hiç tahammül edemediğim şeylerden biridir.
erkeğin kolozetin kenarlarına sıçratarak idrarını yapması.
bunu benim kardeşim çok yapar.bi türlü isabet ettiremez sağa sola heryere idrarı sıçrar.
sıçratmayı bırak gölcükler oluşur kolozetin kenarlarında.hiçte düşünmez benden sonra giren bu kolozete oturmak zorunda değil,yaptığım çok ayıp demez,üstüne üstelik o şekil bırakır çıkar.bunu görünce inanılmaz sinirleniyorum.çok şükür eşim bu konuda çok duyarlı.eşini uygun bi dille uyarabilirsin cnm.mesela eşin çıktığında arkasından sen gir.kolazoten kenarlarına sıçratmışsın biraz dikkat edermisin falan de.

yorumlarınız için teşekkür ederim.
annenle görüşme ya da uğra fazla kalmadan eve git demişsiniz.
bunu yapamam ne olursa olsun annem benim. çok kızıyorum ama sevmekten de vazgeçemiyorum.
eğer anneme az gidersem bu sefer diyecek ki kocası kızımı benden soğuttu, göndermiyor. daha çok kızacak. üstelik kalp pili var. yalnız bırakamam.
annemin yapısı bu değiştiremiyorum. inatçı, takıntılı...
eşimin kendisine ne kadar iyi davrandığını biliyor. oğlu 2-3 ayda bir ararken biz haftada 2 gün annemdeyiz. annem şu an telefon açsa şı yapılacak diye hemen koşar gider işi yoksa.
ama kendi oğlu asla yapmaz.
sırf annem yalnız kalmasın, kızından ayırmayım diye istanbul daki düzenini bıraktı ve izmir'e yerleşti.
diğer konumu okumuşsunuzdur. şu an işsiz.
istanbul'a gitmeyi düşünüyor ama annemi de bırakamıyor.
bunlar annem için önemeli değil tabi ki...
ona göre benim gibi birini kaçırmamak için geldi buraya.
ben de bulunmaz hint kumaşı değilim.
of offfffff arada kalmak ne kadar zor!

bu nereye kadar gidecek bilmiyorum ama ben yıpranıyorum. her gittiğimde bana laf sokar!
napıcam bilmiyorum.....

herkes kayınvaldesinder çeker. benimkiyle küsüm görüşmüyorum. ama annem sağolsun kaynanayı aratmıyor.

Son düzenleme:
benimde hiç tahammül edemediğim şeylerden biridir.
erkeğin kolozetin kenarlarına sıçratarak idrarını yapması.
bunu benim kardeşim çok yapar.bi türlü isabet ettiremez sağa sola heryere idrarı sıçrar.
sıçratmayı bırak gölcükler oluşur kolozetin kenarlarında.hiçte düşünmez benden sonra giren bu kolozete oturmak zorunda değil,yaptığım çok ayıp demez,üstüne üstelik o şekil bırakır çıkar.bunu görünce inanılmaz sinirleniyorum.çok şükür eşim bu konuda çok duyarlı.eşini uygun bi dille uyarabilirsin cnm.mesela eşin çıktığında arkasından sen gir.kolazoten kenarlarına sıçratmışsın biraz dikkat edermisin falan de.

bende kızarım hakılısın canım. evde eşimi hep uyarırım. tamam annem haklı diyelim tuvaleti temizlemek zorunda değil. ama bana kocan tuvaletini burada yapmasın demek yerine bana al eline fırçayı çamaşır suyunu temizle dese kırılmazdım. bunu eşime söylersem annemin evi için iyice alınacak. annen beni istemiyor bahane ediyor diyecek.

Son düzenleme:
bende kızarım hakılısın canım. evde eşimi hep uyarırım. tamam annem haklı diyelim tuvaleti temizlemek zorunda değil. ama ban kocan tuvaletini burada yapmasın demek yerine bana al eline fırçayı çamaşır suyunu temizle dese kırılmazdım. bunu eşime söylersem annemin evi için iyice alınacak. annen beni istemiyor bahane ediyor diyecek.

cnm sen eşini sık sık uyarmaya devam et.
anen evet biraz kabalık etmiş,dediğin gibi yaklaşabilirdi konuya.

Back
X