buraya tekrar konu açayım mı diye düşündüm ama anlatmazsam deli olacağım.
sinirliyim ve kendimi kötü hissediyorum.
bir insanın üzerine bu kadar gelinmez. abimle olan sorun bitmeden bir de annem son damlayı taşırdı.
telefon açtım akşam gelirken bir ihtiyacın var mı dedim. söyledi tamam alırız dedim. akşam yemeğim yok dedi. bakarız birşeyler dedim.
sonra bana dediki yanındayken söyleyemiyorum kocana söyle benim evimde tuvalete girmesin dedi. :1shok:
anne saçmalama ne diyorsun nasıl konuşuyorsun dedim. her geldiğinde tuvalete koşuyormuş.
dedim kaç saat yol yürüyor girme denir mi dedim.
söyle cami de girsin dedi. akannehir
arkasından girip temizlemek istemiyormuş. ben temizlerim dedim. istemiyorum dedi
saçma sapan şeylerle canım sıkma dedim. zaten sıkıntım yetiyor dedim.
zaten seni almış avucuna istediğini yapıyor. büyüler tutuyor dedi. büyü dediği eşimin annesi yapıyormuş.
ya sıkma canımı dedim.
beter ol diyim mi dedi. :1shok:
daha söyleyecek çok şey var dedi.
ne istersen söyle dedim. telefon kesildi.
kalbim nasıl acıdı anlatamam.
geçmişte ailesi biz evlenirken birşey yapmadılar diye eşimi bir türlü sevemedi. çünkü eşimde ailesi için yaparlar demişti. yalancı oldu bilmeden.
annem istemedi evlenmemizi. ben çok mutluyum eşimle problemimiz yok. sadece kötü günler yaşadık ve yaşıyoruz. ama biz yıkılmadık hep eleleydik. hep destek olduk birbirimize, şimdide destek oluyorum.
eşimi anneme götürmek istemiyorum artık ama bunu eşime nasıl anlatayım.
sinirliyim ve kendimi kötü hissediyorum.
bir insanın üzerine bu kadar gelinmez. abimle olan sorun bitmeden bir de annem son damlayı taşırdı.
telefon açtım akşam gelirken bir ihtiyacın var mı dedim. söyledi tamam alırız dedim. akşam yemeğim yok dedi. bakarız birşeyler dedim.
sonra bana dediki yanındayken söyleyemiyorum kocana söyle benim evimde tuvalete girmesin dedi. :1shok:
anne saçmalama ne diyorsun nasıl konuşuyorsun dedim. her geldiğinde tuvalete koşuyormuş.
dedim kaç saat yol yürüyor girme denir mi dedim.
söyle cami de girsin dedi. akannehir
arkasından girip temizlemek istemiyormuş. ben temizlerim dedim. istemiyorum dedi
saçma sapan şeylerle canım sıkma dedim. zaten sıkıntım yetiyor dedim.
zaten seni almış avucuna istediğini yapıyor. büyüler tutuyor dedi. büyü dediği eşimin annesi yapıyormuş.
ya sıkma canımı dedim.
beter ol diyim mi dedi. :1shok:
daha söyleyecek çok şey var dedi.
ne istersen söyle dedim. telefon kesildi.
kalbim nasıl acıdı anlatamam.
geçmişte ailesi biz evlenirken birşey yapmadılar diye eşimi bir türlü sevemedi. çünkü eşimde ailesi için yaparlar demişti. yalancı oldu bilmeden.
annem istemedi evlenmemizi. ben çok mutluyum eşimle problemimiz yok. sadece kötü günler yaşadık ve yaşıyoruz. ama biz yıkılmadık hep eleleydik. hep destek olduk birbirimize, şimdide destek oluyorum.
eşimi anneme götürmek istemiyorum artık ama bunu eşime nasıl anlatayım.