Merhaba kızlar.. Küçük de olsa canımı sıkan bir sorunum var .. bıyıklarım
Küçükken sarı saçlı vs. olduğum için 2 sene öncesine kadar bıyıklarım hiç belli olmuyordu ve sap sarıydı..
Sonra yaşım ilerledikçe renkleri koyulaşmaya başladı ve beyaz tenli olduğum için biz burdayıııızzz diye bağırmaya başladılar..
Neyse işte gelmişim 16-17 yaşıma.. Şimdiye kadar sarartıyordum (annemden gizli) ama fark ettim ki bu bir çözüm değil, ayrıca o sarartıcının kokusuna dayanamaz oldum.
Anneme ne zaman aldıralım vs desem "Asla olmaz. Bence hiç belli falan değil.. (Ki o kadar da siyah değil ama belli işte) . Bugün aldırırsak yarın daha çok çıkmaya başlayacak, baş edemeyeceksin, her zaman alamayacaksın" falan diyor.. Ancak üniversiteye başlarmışım, o zaman lazer yaptırılırmış.. Ya tamam belki haklı ama rahatsız edici işte.. Garip hissediyorum ayna karşısına geçtiğimde..
Napabilirim peki ? Önerisi olan ?
benim annem de kızardı kaş bıyık aldırmaya bıyık kısmını iyi ki alıyorum ama şimdi çünkü görüntü olarak hoş duruyor kaşlarımı da alıyorum ama öyle çok ince olacak şekilde değil şahsne ben sevmiyorum öyle çok ince kaşları annem anlamıyor bile yaniya da anlıyor da analdığını fark ettirmiyor bilemedim
Allah'tan kaşlarımla sorunum yok hatta herkes çok beğenir, şimdiye kadar hiç aldırmadığımı duyunca şöyle bi bkarlar
O değil de , kaşlarıma evlenirken izin verirdi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?