Annem izin vermiyor -,-

Bıyık aldırmaya benim annemde karşıydı hep nedense hatta çok acır bak aldırma felan diye kandırırdı hep beni
Bende ilk 17 yaşında aldırmıştım.Bence küçük bi yaş değil.Eğer çok takılıyosan annenle güzelce onuş canım.Anlaşacağınızı umuyorum:)

Benim zamanımda (yaş 30) biz kızlar komple pala remziydik valla
Herkes bıyıklıydı, herkesin kaşları alıp başını giderdi, biz pek sorun etmezdik hepimiz aynı olduğumuz için sanırım
Bir de şimdiki gibi saçını boyatanlar, kaşlarını incecik alanlar falan yoktu bizde, bir arkadaş ninesi kına yakarken saçının bir tarafına kına yakmış diye disiplin cezası bile almıştı Kimse kılına başına dikkat etmeyince ve derslerden baş kaldırılmayınca pek farkedilmiyordu bu kıl tüy işleri özetle.

Ben lise sonda bir gün aynaya bakıp, karşımdaki kıllı yüzü görünce anneme bile söylemeden kendimi odaya atmış, çiğnediğim sakızı ağzımdan çıkarıp bıyıklarımı sakızla almıştım. Tabii kıpkırmızı dudakları annem görünce ertesi gün beni kuaföre götürmüştü.Tabii ertesi gün dudaklarımın üzeri kabuk bağlamış, yara olmuştu
Kuaförün "lazere mi gidiyorsun? dudak üstün yanmış" lafını 14 sene geçti hala unutamam

Her şeyin doğallığından yanayım, anneler de elbet böyledir.Misal öğrencilerde ip gibi kaşa tahammülüm yok, bırak dağınık olsun, o çocuksu ifade yaşa uygun olsun işte ama iş bıyığa gelince bence ergenlikte özellikle zaten "herkes bana bakıyor, herkes beni eleştiriyor, kimse beni beğenmiyor" duyguları havada uçuşurken bıyık, genç kız için dünyanın en büyük sorunu haline gelebilir, bu konuda annelere aslında bilgi vermek lazım.

Bence bir kaç kez konuşun, baktınız olmuyor benim gibi çağdışı yöntemlere girişmeden 5-10 liraya dışarda aldırın.
Bence anneniz bile farketmeyecektir.
Bundan sonra da düzenli olarak atıyorum ayda bir aldırırsınız, kimsenin de ruhu duymaz ve de üzülmez ve siz de tüylerinizden kurtulmuş olursunuz.

evdekiler benimle '' genç osman '' die dalga geçerlerdi bıyıklardan dolayı

bana da az kaldı.. Az önce dedim dur şu konuyu bir daha açayım..
"Kızım bir daha bu konuyu açma.. Olmaz diyorum, bak ilerde iyi ki almamışım diyeceksin" dedi.. Bende "İyi anne, Ustura kemal dizisine de beni alırlar artık, bir işe yararım" dedim..
-,-

aldırma bence kara kara çıkar valla ve de sert.
bence bitkisel şu kremler var ya (bio...) falan onlar işe yarayabilir.

aldırma bence kara kara çıkar valla ve de sert.
bence bitkisel şu kremler var ya (bio...) falan onlar işe yarayabilir.

benimde senın yaşlarındayken vardı ve ben salaklık yapıp cımbızla aldım sonra kuaförde ip ve agda ile derken kılllarım çok kötü oldu şimdide 4 senedeir lazere gidiyorum daha yeni hallettim sayılırım bence cımbız yapmada küçük agda bantlarından kullan

lazeri yüze tavsiye etmiyorum bitmiyor...
git bitgün annenden habersiz aldır ne olacak bu kadar da karışmasın artık kıl tüy bu yaaa

yıllardır iple aldırırım bıyıklarımı çok memnunum ne çoğaldı ne de rengi koyulaştı ki ben kıl tüy yönünden baya dertliyimdir ...

bence aldır senin yaşındaki bir genç kız için bundan doğalı olamaz...en nefret ettiğim şey etrafta bıyıklı gezen kızlar..olacak iş değil benim kızım olsa, gerçekten göze batar kıl durumu varsa yaşı kaç olursa olsun aldırırım bıyıklarını ... annenin tepkisi yersiz bence...bir kaç kişi dalga geçti falan desen belki seni anlar ....

bıyıgını almana annen neden karışıyor? kıl senin kılın sonuçta. Neden karıştıgını merak ettim acaba kuaafore gidersin sürekli masraf diye mi yoksa yaşından dolayı mı? eger 1. nedense marketlerde yüz için agda bantları satılıyor küçük... onları kullanırsın kendin alırsın onlar uzun süre idare ediyor seni. Eger seni ciddi anlamda rahatsız ediyorsa annene bunu açıkla arkadaşlarım dalga gecııyor gibisinden konuşursan ikna olur belki.. ama kızmadan bagırmadan anlat derdini insan gibi :)) eminim ikna olur

canım benim annemde izin vermedi bana aldırmama.bende beyaz tenliyim yanlarda simsiyah çıkmaya başlayınca utanmaya başladım haliyle.ama annem anlamıyordu, kendini kötü hisseden rahatsız olan bendim.sonra bigün evde tek kaldığımda aldım cımbızı tek tek çeke çeke aldım.annem farketti ama hiçbişey demedi canıma tak ettiğini anladı herhalde bi kere cımbızla başlayınca hep kendim cımbızla aldım bakmadan da alıyorum 2 dakikada ama çok sık çıkıyor arkadaşım artık elimde cımbız görünce nazi ruzgar demeye başladı aldırcaksan gir hemen en yakın kuaföre 2 dakikada halletsinler çık, sakın cımbızla alayım deme.

Benimkilerde sari almadim simdiye kadar hic belli olmuyorlar yakindan baksan ancak gorunuor
Annemde al artik sunlari diye diye basimi etini yiyor. Bende sonrasinda ugrasamam belli olduklari zaman diyorum kiziyor

ya bu anneler,tamam iyiliklerinden yapıyorlar ama yani biz kötü birşeymi yapıyoruz.benim annemde böyle.yaş 22 herşeye karışır.ama ben üstesinden geliyorum.bence dilli olman lazım.anca o zaman pes ediyorlar.

bende de var ama uzaktan belli olmuyo nasıl aldırım bilmem çok acıyodur ya aşırı hassas orası

Son düzenleme:
Eskidenmis evlenene dek kasli biyikli gezermis kizlar.

Senin yasindaki kizlarin incecik orumcek ayagi kaslar yapmalarini anlayamiyorum. Hersey yasinda guzel. Ancak biyik oyle degil bence gerekiyorsa alinmali.

üniversiteye başladığın zaman lazere gidecekmişsin madem, o zaman annene söyle kalın ve koyu renklilerde lazer daha çabuk cevap veriyor o yüzden almaya başlamam lazım de

kas olayını anlıyorum da
bıyık konusun da annecıgınle aynı fıkırde degılım ben de.
sonuc da genc kızlıga adım attıgın surec de,herseyden etkılenecek
bır donemdesın .bıyıklı bıyıklı gezmek de ne yahu .
bıyıklarından kurtulmalısın cnm .
ama once kuafore gıt .kendı basına belkı yapamazsın .
bıyıklarına asla ,sır agda -cımbız surdurme.
sır agda bıyık bolgenı karartır .cımbız ıse; gozeneklerı acar
delık delık durur.en ıyısı ip.
sarartıcıları ıse,vucudunun hıc bır yerın de kullanma .
tuylerı daha da yogunlastırır.

Son düzenleme:
Hiç anneni ikna etmeye çalışma git bi kuaförde aldır bıyıklarını 3-5 tl bişey zaten fiyatı, bi kere aldırdıktan sonra birdaha annen karışmayacak zaten, ben yıllardır annemin onaylamadığı herşeyi kendi kendime yaptırırdım birkere yaptırdıktan sonra da neden yaptın demez gelip. Bir kez ona göre doğallığını bozduktan sonra, bir daha karışmayacaktır eminim.

Annelerin söyledikleri herşey yanlış mı değil tabi. Ben daha 6. sınıftayken annem izin vermedi diye gidip kendi kendime röfle yaptırmıştım, şuan eski fotoğraflarıma bakıyorum hiç güzel olmamış tabi, ama o zamanlar kendimi gayet güzel ve havalı hissederek, özgüvenim tavan yapmış modlarda dolanıyordum etrafta, yaşıtlarımdan kimsede çirkin durduğunu düşünmüyordu. Neyse anlatmaya çalıştığım şu ki, belki doğrudur annenin dediği, bekleyip lazerle almaya kalksan daha az olacaktır tüylerin ama vücudunla ilgili kararları kendi kendine vermeye başladığında sen kendini daha iyi hissedeceksin ve daha özgüvenli olacaksın bu da seni otomatik olarak daha güzel yapacak.

Benim halam da kuzenime bacak kıllarını falan aldırmıyodu kız liseye gelmişti aklıma o geldi Kuzenim ne yaptı?? Eeeehh bee dedi ve gidip heryerlerini aldırdı kaşına varana kadar Rezil olduğunu düşünüyorsan git aldır valla nasılsa aldıracaksın bi gün Sonra da dersin anne hakkaten belli olmuyormuş haklıymışın Kimsenin kalbi kırılmamış olur böylelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…