Annem izin vermiyor -,-

suratindaki vucundaki tuylerini sarartan bayanlar kusura bakmayin ama sari sil da en az siyah kadar itici duruyor ve dikkat cekiyor...
kil bu yani...ustelik te tam dudak ustunde biyik kili...aldirmama calismak beklemek bana mantiksiz, ha simdi almissin ha 1-2 yil sonra hic farki yok...
simdi ne cikacaksa o zaman da o cikacak...
yuz icin agda bantlari var, ondan al yapistir cek bitti iste...ya da kuaforde iple aldir...
benimkiler de siyah cikmaz ama bence yine de kotu duruyor kil nihayetinde...

bencede abartılıcak bi tarafı yok altı üstü bıyık yani benimde kıllarım sarıdır uzasada belli olmaz ama ona rağmen aldırırm ben

cunku bellı oluyo sarı da olsa sırıtıyo beklemen kesınlıkle hata bugun yarın nasısla aldırıcaksın ayrıca lazere fln hıc gerek yok

benim mesela 2-3 ayda bi alıncak sevıyeye gelır o da daha bellı olmaz gider aldırırm yanı devamlı aldırmak zorunda kalcan die bişe yok

he tabıı kı aldırıcaksın devamlı ama uzadıkca yanı bu enınde sonunda olacak anneni çözemedim :) yanı bir de coğalmıyo ınankı

garantısını verıyorum sana burada o alma çoğalır lafları yalan cıkıyo çok kez :) görümcem kollarındakı kılalrı alıyodu agdayla

düşün yan hiçde coğalmadı azaldı aksıne....

Annene burda yazılanları okut benim annemde herşeye karşı çıkardı.Bende 13 yaşında aldım elime jilet güzelce bıyıklarımı kestim. Çünkü benim saçımda kısaydı bazı gittiğim dükkanlarda sen kız mısın erkek misin diye sorarlardı. Bacaklarımıda aynı yöntemle hemde 16 yaşında 19 mayısta kısa etek giyeceğimiz için kesmiştim.Yine annemin haberi yoktu.Benden sonraki kızkardeşlerim ağdayı arkadaşlarından öğrenmişti.Benim kıllarımın maşallahı var.Benim kızım rahatsız olduğu anda 13-14 yaşında onu kıllarından kurtarmayı düşünüyorum.

Bu arada tüy sarartıcılar kılları besliyor, daha uzun çıkıyor.Ben kollarımdaki kılları sarartıyordum.Sonra baktım git gide uzuuuun bir hal almaya başladı.Şimdi alıyorum azaldı.

Canım kuaförde iple bıyıklarını aldır iki dakikalık iş ya da yüz bölgesi için ağda bantları var o da hemen halleder sorununu. Bu konuda kendi kararını verebilirsin.

ağdayla aldırıyorum ben mis gibi oluyor valla hiç öyle kararma falanda olmadı aksine azaldı

Tüy dökücüyle alabilirsin canım, annen sonradan kıl gibi çıkar demek istemiş.
Seni düşündüğü için :)
Tüy dökücü çok iyi çoğaltmıyo erkek gibi çıkartmıyo iyi yani.

Tüy dökücüyle alabilirsin canım, annen sonradan kıl gibi çıkar demek istemiş.
Seni düşündüğü için :)
Tüy dökücü çok iyi çoğaltmıyo erkek gibi çıkartmıyo iyi yani.

Canım hangi markayı kullanıyorsun sen? Reklam olucaksa özelden yazarmısın bana? Bende kullanmak istiyorum tüy dökücü ağdayla epilatörle acı çekiceğime ama 1 defa denedim daha önce ki aldığım markanın kutusunda yüze ve bikini bölgesine uygulamayın yazıyordu, bacaklarımı jiletle almışım gibi oldu hem nokta nokta kaldı hemde bir hafta içinde kalın bir biçimde çıkmaya başladı.

Bencede alma yinede kendin bilirsin ama kısa sürede çıkıyor ve zamanla kalınlaşıyor. Annen o yüzden alma diyor Benim değişik bir yöntemim var nakış makasları var ucu hafif kıvrık onlarla kesebilirsin ben senelerdir kullanırım fazlalaşmıyor hemde tertemiz duruyor.

bence kıl tüy alınmalı ya
sarartmak da neymış dahada bellı oluyor sarartmak yerıne alıverın ıple
görüyorum bazen bazı akıllı bayanlar sarartmış bıyıklarını güneş bı vuruyor bıyıklar sırıtıyor ben burdayım dıye
dahada ıtıcı duruyor al gıtsın

Arkadaşlar bana kızacak ama 17 yaşındasın yeterince büyüksün.
Git aldır bıyıklarını gel ve hiçbir şey olmamış gibi davran.
Önce bozulacak sonra alışacaktır...
Başka türlü onun isteğinin gelmesini beklemen çok mantıklı gelmiyor.
Hayat memat meselesi değil kıl tüy bu.
Erkekler bile o yaşta traş olurken, temiz gezerken senin pala remzi gibi gezmen saçma olur...

izin vermiyorsa aldır gitsin..yüz senin yüzün eğer kendini iyi görmüyorsan aynada...kusura bakma ama annen galiba güzel olmanı istemiyor..bu bir temizliktir.....benimde senin yaşta kızarım var.....ipe almayı öğrenmişler ikiside birbirinikini alıyorlar...ben bir genç kızın bıyıklı dolaşmasına karşıyım....bırak kızları bazı ev hanımlarını görüyorum saka bıyık karışmış halde dolaşıyorlar ortadaherhalde annen böye bakımsız olmanı mı istiyor?

cnm ben çok uzun zamandır alıyorum sir ağdalı yüz bantları var tavsiye ederim azaldı resmen o kadar az çıkıyor ki artık. genç kızız ve inan erkeklerin en itici bulduğu şeylerden biri al bence

madem belli olmuyo diyo anlamaz ki annen,anlamış ve azarlamaya hazırlanıyosa zaten belli oluyodur di mi canım??düz mantık :))

sarışınmışsın zaten en sık ayda bi alırsın iple,nolcak..

Tabi kii anneler herşeyin iyisini bilirler
Ama bu tip düşüncelerde ki anneleri anlamıyorum amaçları ne yani bıyıkları aldırsa nolucak! Bu temizliğin simgesidir bence...
17 yaş az değil bence sir ağdayla aldırırsın ilerleyen zamanlarda da çok rahatsız ederse lazer yaptırırsın.Sakın jilet deydirme

Sırf annen izin vermiyo diye bıyıklı dolaşma lütfen okulda çevre de iyi dalga konusu olur.Bilirim...

Son düzenleme:
İnanılmaz itici bir şey ben de farkındayım.. Öyle çok belirgin değiller, yakından belliler ama önemli olan başkasının beni nasıl gördüğü değil benim aynada kendimi nasıl gördüğüm. O yüzden hafta sonu en yakın kuaföre gidicem yada gidip şu yüz için olan ağda bantlarından alacağım. tepkisini merak etmiyorum desem yalan olur..
Kötülüğümden değil de işte.. Ben zamanında o hatayı yaptım, baş gelemedim, sınav zamanlarında falan alamayacaksın daha kötü duracak diyo.. vs vs Kadın Üniversite dedi

ayda bir iple aldırsan yeter canım sınavlarda falan niye zamanın olmasın ki 5 dakikalık iş zaten.annen fazla hassas davranıyor bence

benim kardeşlerim 14 yaşındalar
rahatsız oldukları için annem izin verdi almalarına
bu tür şeyler insanın özgüvenini yok ediyor gerçekten
hani kaş olsa neyse de bıyık almakta bi sorun yok bence

ne kadar saçma sorular sorunlar ....aldır gıtsın altı üstü bıyık sanki altın parçası ..böyle basit konularla zaman harcayıp destan gibi yazmıormusunuz bırde...mantığa bak yaa bıyığıma ne yapabılırım cnmm aldırmaktan başka çaren yok .annene söyle iple alsın sana dökülen bıyıklarıda çeyizine saklasın:))

İp kullan bence .. Çok uzamadanda alırsan hiç bi sorunun olmaz bnde 18 yaşındayım 1 senedr iple alıyorum gayet de memnunum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…