Annem - Kanal D

haytımda gördügüm en agır ve en saçma dizidir annem izlenesi bir dizi oldugunu düşünmüyorumm....sıkıcı sıkıcı sıkıcı..

ben bu diziyi çok beğenerek izliyorum, ahlaki olarak yanlış bulduğum şeyler olsada bir okadar da hoş çıkarımlar var.doğru duygu gözlemlemleri ve tespitleri var....bence bir çok diziden çok daha "mantıklı"....

artı olarak bu hafaki bölüm çok güzeldi fikrimce...

En beğenerek izlediğim diziler arasında.. maalesef reyting uğruna harcanıyor entrika o ondan hamile kalmış o ona aşıkmış o onu kaçırmış.. başım döndü.. Yinede seviyorum, umarım biraz daha mantık çerçevesinde işler konular ..

guzel basladı ama sıradanlastı eskı tadı yok.bır turlu hamıle oldugu halde ınadından vazgecemedı.

ayse ye acidim olunce ya bebecigi anasiz kaldi ay ne aci bir ayriliktir kizim dogdugundan beni kafasini boynuma sokarak uyumaya bayilir anne kokusu aldigi icin bir an o geldi aklima hic bir anayi hic bir yasta evladindan koparma guzel Allahim...............................:Saruboceq:

dün akşam sonuna bakamadım ya kızlar ne oldu en son ismaili vurduğunu gördüm musanın kardeşinin sonra neler oldu izleyen varsa anlatsın

ibrahim sonra zeynebin evine gitti zeynebi omzundan vurdu sonra da silahı başına dayadı intihar etti..
neyse ki zeynebin bebeğine bişey olmadı

benim anlamadıgım ismaıl bı ara deryayo otel odasında sıkıstırmıstı,kızcagıza(halen aklım almıyo ısmaıle asık olmasına ama) bişey yaptımı yahu...
Ne bahtsızım ya hep dizinin oldugu aksam mısafır gelıyo... tam ızleyemıyorumm

kişiler cıkıp roleri değişmeye baslayınca bıraz tuhaflastı gercekten de.. Ama yınede ızlıyorummm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…