Annem - Kanal D

bu diziye bayılıyorum

gerçi goncanın hamile kalması evlenmesi bu diziyi bozdu ama yinede izlenmeye değer

bencede goncanın ani bir rol değişikliği diziyi değiştirdi...ama yınede ızlıyorum...ısmaılle deryayı merak edıyorum sımdı,ha bide goncayla eymen arasında bıseyler olacak gıbı :))

ani bişeyle fılmde yıne değişiklikler baslıyor...artık o ev bıttı,musanın evınde devam edecekkk sanırımm...

haftaya finalmiş!!ya son reklam arasında içeri geçmiştim döndüğümde cenazedelerdi kimin cenazesiydi meraktan ölcem ??????

bende merak ettim hemen buraya koştum
tekrarını izleim ama anlayamadım
demek sizde bilmiyorsunuz((((

yapmayın be canlar sızde mı bılmıyorsunuz bende kimin öldgn ögreneyım dıye grdım topıge.........:sm_confused:muallakta bıraktılar bızı .................

bence zehra ıntıhar etmıs olabılır,cok hayattan bıkmıs duruyordu,hala ısmaılı ıstemıyordu belkı o ıntıhar etmıstır dicem ama yıne de bılemıyorum... ıbrahımı de öldü kızıda psıkopat manyakla evlenıyo...Basak kuvvetlı bı ıhtımal göremedım ben... Ha bıde zeynep ın kardesı mehmet mı acaba demıstım ama o cenazede mıydı tam göremedım...

yok yok bence biri ruya gordu zehra olse pazarcilar ordaydi mehmet ordaydi onlar niye aglasin olen kisi zeynep olarak dusundu biri yada ruya gordu cunku final fragmaninda zeyneple musa birlikte ogullari masal kocaman olmus kurgu hatasi olur

yok yok bence biri ruya gordu zehra olse pazarcilar ordaydi mehmet ordaydi onlar niye aglasin olen kisi zeynep olarak dusundu biri yada ruya gordu cunku final fragmaninda zeyneple musa birlikte ogullari masal kocaman olmus kurgu hatasi olur

fragmanını tam ızleyemeıstım ama cenaze görünce zehranın son halınden sonra öle düşündüm.. zaten fınalde ya basroldekı bırı ölüyo ya da mutlu sonla bıtıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…