Konuyu sağlık bölümüne açmadım çünkü amacım hastalıkla ilgili bilgi alışverişi yapmak değil. Her gün doktor ile konuşuyoruz. Biyopsi sonucu daha gelmedi, ameliyat günü kesinleşmedi, beklemedeyiz. Tabiki vereceğiniz faydalı tavsiyelere kapım açık ama benim asıl derdim ne yapacağımı bilememek. Hiç konduramadım hastalığı anneme ve inanmakta güçlük çekiyorum. Annem ara ara ağlıyor ama ben ağlayamıyorum. Annem göğsü acıdığı için dinleniyor, ben sağlıklı yiyecekler hazırlayıp götüyorum. İşe de yeni girdim sayılır, işten çıksam mı bilemiyorum. Annem sakın çıkma, işi zar zor buldun diyor. Göğüste kitleyi farkedip doktora gideli bir kaç gün oluyor. Ben sürekli vicdan azabı çekiyorum, sanki hiç bir şey yapmadan başında durup ağlamam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Ama bir yandan da bu durumdan kaçmak istiyorum, evdeki işleri hallettikten sonra kendimi dizi film izlemeye veriyorum. Sizce ben kötü bir evlat mıyım? Annemle hep kötü bir şey yokmuş gibi normal konuşuyorum. Doğru mu yapıyorum?
Evet canim en dogru olani yapiyorsun.
Rutin hayatiniza devam etmeniz en dogrusu.
Annenize moral vermeye calisin meme kanseti tedavisi olan bie hastalik
Isten cikmayin bence de ameliyat oldugunda bir sure yaninda kalmaniz yeterli kendilerini hemen toparliyorlar.
Kemoterapi almasi gerektiginde ihtiyaci oldugunda yaninda olursunuz.
Umarim tabii insallah butun bunlara gerek.kalmaz sonucunuz iyi gelir.
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm fakat dünyanın sonu değil. Ne evrede bilmiyorum ama çok yakın bir tanıdığım son evrelerde lenf bezlerine metastaz yaptığı halde kurtuldu.
O yüzden karalar bağlayıp bizim başımıza ne geldi diye çökmeyin lütfen. Annenize destek olun ama bu destek hayıflanmak birlikte ağlamak olmasın. İlla birlikte bir şey yapacaksanız sinemaya gidin, alışveriş yapın. Dikkati dağılsın. Sürekli evin içinde aynı yerde hep aynı şeyi düşünecektir. İnşallah en kısa zamanda şifayı bulsun.
Geçmiş olsun çok üzüldümEn doğru olanını yapıyorsun ağlasan ne olacak ki ? Stres üzüntüden uzak olması gerekli zaten. İnşallah ileri evre değildir inşallah tedavide atlatabilir.Duamızı eksik etmeyiz iyi haberlerini bekliyoruz
itleyi farkedip gitmissiniz. Benim kv kitleyi farkettikten 1 yıl sonra gitti ameliyat oldu şükür şimdi iyi 8 sene önce oldu. Artık iyileşme oranı çok daha yüksek içinizi ferah tutun. Ne güzel bir evlatsiniz annenize bakıyorsunuz. Stres oldukça daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?