annem kanser....

annem zaten greyfurt muz kivi değişik bulduğu meyveleri yemez teşekkür ederm :)

çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun canım annen iyileşir inşallah yine eski günlerinizdeki gibi sağlıkla huzur dolu yaşarsınız. Benim eşim ecza deposunda çalışıyor bana diyorki hep kanserin aslında kesin tedavisi var ama ilaç firmaları kanser ilaçlarını çok pahalıya sattıkları ve çok fazlaca kar ettikleri için bunu gizliyorlar diyor ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabiki sadece arkadaşın yazdıklarına istinaden söylemek istedim.
Bizim bir akrabamız 10 yıl önce rahim kanserine yakalandı. Karnı 9 aylık hamileden fazla şişti ve artık doktora gittiğinde son evresine gelmiş. Hastanede falan yattı tedavi gördü atlatamaz dediler atlattı yaşıda 60-65 civarıydı. Atlattıktan sonra hiçbir kontrole gitmedi. Akrabamız çok takıntılı biridir. Hastanede kanserle savaşırken bile evdeki buzdolabının çok kirlendiğini ve nasıl temizleyeceğini kendine dert etmişti yani titizlik hastalığı kanserden daha çok etkiliyordu onu. Tabi kontrollerine gitmediği için hastalığı metastaz yapmış. 10 yıl sonra şuanda kanser her tarafına yayılmış durumda. Tedavi için İstanbul'a gitti şuanda İstanbul'da tedavi görüyor. Tedavi görüyor ama doktorlar 1-1,5 ay yaşar demiş. Ve buna rağmen hala yaşıyor ve her yerine kanser yayılmasına rağmen iyi durumda. Ve kendisi şuanda 70 yaşlarında 1.75 kadar boyu var ve 40 kilo her zaman bu kadar zayıftı. Annemler kafasına takmadığı için atlattığını ve yaşadığını düşünüyorlar çünkü kadın için varsa yoksa temizlik başka bir şey düşünmüyor. Demem o ki moral gerçekten önemli. Annende sende başka şeylere yoğunlaşmaya çalışın. Allah şifasını versin inşallah.

Ben sana sadece şunu soylicem internette kanserle ilgili olan seyleri okuma ve annene okutturma babama bu haziranda akciğer kanseri tanısı konuldu hem de küçük hücreli ameliyat bile edilemiyor.intte hic bi caresi olmadığı allah korusun yaşama şansı olmadığı filan yazıyordu babamın şuan tedavisi bitti ve hastalığı yendi.tabi bu arada cok zayifladi benden zayıf oldu bi ara cok üzüldüm sonra bi anda kilo aldı surekli uyku halindeydi kemoterapiyle radyoterapiyi birlikte aldı yemek yiyemedi ama ben ona hic bi zaman hasta gibi davranmadim uzuldugumu agladigimi belli etmedim tabi bunu yapacak akrabalari da eve almadim. son kontrole gittiginde hastalığın bittiğini kurtulduğunu ogrenince aglayarak beni aradı ona hasta gibi davranmadigim icin teşekkür etti bazı şeyler senin elinde canim bu çağın hastalığı ank üniversitesinde babamin tedavi edildiği yere iki kere gittim nasıl hastalar gördüm soylemek bile istemiyorum ne çocuklar ne yeni evliler artık ilaçtan tenlerini hissetmeyenler... ama hepsinin umudu var o yuzden biz de umudumuzu yitirmeyelim Allahtan umudumuzu kesmeyelim inşallah senin annen de iyilesecek bütün hastalara Allahtan şifa diliyorum

Hi bu arada smdi arkadaşlarin msjini okudum da alternatif Tıp adı altında hic bisey kullanmazsan iyi edersin cunku gercekten gerekli olsaydı bunu doktorlar da onerirdi sonucta kimseye kastları yok ya ? O zaman herkes karbonatli su icip hastaliktan kurtulsun piyasada satilan ilaclar icin doktorumuz bizi cok uyardi bobrek mobrek hic bisey birakmiyor zaten aldigi ilaclar cok agir olacak bi de bu tur seyleri dinlemeyin derim ben ama Mesela babam kemoterapi alirken boğazı yandığı icin bal isterdi bana cok iyi geliyor derdi bi ara da Karadut a sanmıştı kan yapıyor gibi hissediyorum derdi. Tabiki greyfurt disinda böyle seylerin bi zarari yok kendini iyilesiyor gibi hissetmesinden dha guzel ne olabilir ki. Msj atabilirmiyim bilmiyorum sana ama hastalık boyunca yasadiklarimizi nasıl atlattigimizi anlatırım istedigin zaman moral veririm :)

çok teşekkür ederim annem takıntılı biri öyle herşeyi yemez iyileşicem diye severse yer zaten ben öyle kulaktan dolma bilgilerle anneme su bile vermem çünkü grip değil ki bu hee kestane balı direnç verirmiş onu aldım üzüm suyu var o kan yaparmış onu aldım sonra bitki çayı veriiyoruz gevşetsin ağrısını belki dindirir diye bu şekilde hani %90 bilinen şeyleri doktora sormadan korkarım ben. geri dönüşü olmayan şeylerden

annem ayrıca çok kansız ne iyi gelir bilen var mı?

Annenize kanser hastaları için uygulanan yeme programını uygulayın,kansız diye pekmez keçiboynuzu falan vermeyin,kanser hücreleri şekerle besleniyor,daha hızlı ilerlemesine sebep olursunuz,kansızlıgın tedavisini ancak kanser vucuttan tamamen temizlendiğinde dusunun,geçmiş olsun.

Kafasına temizliği fazla taktığından olabileceği aklınıza gelmiyor mu??

Kanser 200'e yakın farklı hastalığa verilen ortak addır,çoğunun özellikleri ve tedavisi farklıDIR. Tek bir maddenin her tür kansere ve hastalığa çare olduğunu iddaa eden yazıları paylaşıp insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz,B17 diye bir vitamin yok, bu bir uydurma!Laetril isimli kansere çare olduğu iddaa edilen kimyasalın satışı Amerika’da FDA tarafından yasaklanınca bu işten para kazananlar FDA vitaminleri denetlemiyor o halde B17 vitamini olarak pazarlayalım demişler.

Laetrik kullanımı Amerika'da FDA tarafından yasaklı. Neden yasaklandığına gelince asılsız reklamlar ve içindeki cyadine maddesi yüksek dozlarda zehir özellikleri gösteriyor olması.Laetril savunucularının kullandığı diğer örnek amigdalin (laetrilin doğal maddesi) içeriği yüksek besinler tüketen Hunza ve Karakum bölgelerinde kanser görülmüyor olması. Ancak bu izole bölgelerin insanları Batı tipi beslenmiyor, kendi yetiştirdikleri meyve, sebzeyi yiyor, çok az et tüketiyor, çok aktifler ve işlenmiş hazır gıda hayatlarında hiç yok. Sigara kullanmıyor aşırı yemiyor ve alkol tüketmiyorlar. Kısaca, kanserden korunma için Amerikan Kanser Derneğinin tüm önerileriyle uyumlu bir hayat tarzı.
NCI (National Cancer Institute) bu konuda 2 çalışma yapmış. Öncelikle laetrille hastaları iyileştirdiğini söyleyen 400bin doktora yazı gönderilmiş ancak sadece 93 cevap alınmış ve bu vakalardan sadece 6'sında tümör küçülmesi kanıtı görülmüş.
Bunun üzerine 2. çalışma 1981’de Mayo klinik tarafından düzenlenmiş. Bu klinik çalışmada 175 ileri evre kanserli hastaya laetril ve metabolik tedavi uygulanmış. 1982'de ilk sonuçlar kısmı tümör gerilemesi gösterse de tedavi bittikten 8 ay sonra tüm hastalarda kanser ilerlemeye devam etmiş. Laetril ile ortalama sağ kalım 4.8 hafta birçok hastada zehirlenme belirtileri gözlenmiş. NCI 1991'de yayınlanan raporunda 20 yıllık tüm çalışmaların özeti: laetrilin anti kanser etkisi yoktur.

Kanser konusunda doktorunuza danışarak tedavinizi surdurun asla bu tip yalan bilgilere itibar etmeyin.

Acil şifalar diliyorum dert veren Mevlam tez zamanda şifasını verir inş canım...

Allah acil sifalar versin canim.bol bol dua et.bugun bende annene dua edicem.Allah yar ve yardimcin olsun.sen kendini birakmaki annenede moral olsun

Dualarim seninle tatlim.. Tez sağlığına kavussun bu mubarek kandil gecesi hurmetine acil sifalar

Acil sifalar diliyorum...
Dusundugunuz aksine, sizin yapabileceginiz bir sey var...
Annenizin moralini hep yuksek tutmak, kendi sikintilarinizi asla ona yansitmamak...
Stres yapmasina engel olmak...
Umarim guzel haberlerinizi aliriz...

canım inşallah bunların hepsi geçecek tek ilaç moral gerçekten tedavi süreci sıkıntılı ama annenin senin gibi bir kızı var çok şükür çok geçmiş olsun inan sen sağlam dur hepsi biter..ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN..

geçmiş olsun..seni çok iyi anlıyorum..kanser kelimesi duyunca dahi hemen aklıma ölüm gelirdi..bu aşamaları bizlerde yaşadık..aile ve moral destek çok ama çok önemli..evde fazla durmasın gezsin..düşünmesine dahi fırsat vermeyin..tanrı yardımcınız olsun...

Acil sifalar diliyorum. Insan bu haberi alinca beyninden vurulmusa dönüyor ama moralin cok önemli oldugunu unutmayin. Moralini kaybeden, inancini yitiren bir hastanin yardimina doktorlar bile yetisemiyor. Annenize destek olun, olumlu düsünmesini saglayin.
Dilerim atlatirsiniz bu günleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…