annem kanser....

şifa bulur inşALLAH. Rabbim büyük. dua edin, ilaçlarını aksatmayın ve onu hep mutlu edecek şeyler yapın.

Geçen tvde bir programda vardi sularda ph 5.5 altinda olan sularda icine karbonat atin dedi vücut için iyiymiş. .tansiyon hastalari için bi cay kasigi dedi

çok büyük geçmiş olsun. Allah'ın işine karışılmaz ama derdi veren Allah'ın sabrını da vereceğine olan inancım tam. Benim de babam büyük bir kanser atlattı zamanında, çok şükür 10 yılı aşkın hiçbir şeyi yok eskisinden daha sağlıklı ve daha güçlü hale geldi.
Umut ve inanç en büyük yardımcınız olsun, umudu yitirirsek asıl o zaman kaybederiz sevdiklerimizi..Allah yardımcınız olsun, ayaklarının altı cennetken, annenizin tek bir anını dahi kötü ve acılı geçirmesine izin vermeyin, gerisini güzel günler bekler..

annem ayrıca çok kansız ne iyi gelir bilen var mı?

marka veremeyeceğim ama canım bir kırım üzümü ekstresi var kansızlığa ve kanserin ilerlemesine birebir ben hamileliğimde kullandım kan ilacı içmedim annem de kanserdi seni çok iyi anlıyorum ama onun çok midesi bulanıyordu içemiyordu.yeşil mercimek bi de çok iyi annemin doktoru erkan topuzdu vücudunda çok sayıda metastaz olmasına rağmen ki bağırsak kanseriydi akciğerine ve lenflere yayılmıştı 3.5 yıl yaşadı.anneyi erirken görmek çok zor ama asla umutsuzluğa kapılmayın herşeyi Allah bilir kanser eşittir ölüm değil sadece sabırlı ve umut dolu olunması gereken bir süreç.bir de her söylenene inanmayın derim şu da kanserdi öldü,bu da kanserdi iyileşti gibi şeyler hep söylenecektir.ama her hastalık aynı değil tümör tipleri farklı tedavi şekilleri farklı vücudun ilaca tedaviye verdiği yanıt farklı biraz araştırarak iyi bir doktor bulun önce ve ona güvenin.zaten onkoloji çok geniş bir alan değil belirli kanser türleri ve kısıtlı ilaçları var doktorun doğru tedaviyi seçip hastaya ve yakınlarına moral vermesi önemli.çok çok geçmiş olsun.biliyorum çok üzülüyorsunuz ama anneye bunu belli etmeyin iyileşeceğine hem kendiniz inanın önce herşey yoluna girecektir.İlk başlarda kilo kaybı oluyor ama zaman içinde düzeliyor.merak ettiğiniz birşey olursa bana sorabilirsiniz herşey iyi olur inşallah

arkadaşlar annemin durumu iyiye gidiyor. saçları döküldü ama olsun tümörleri gitti. hastalığı çok hızlı ilerliyordu. tedaviyede aynı hızla yanıt verdi vücudu annemin yüzü gülüyor. :)))))

şimdi kan iğneleri kullanıyoruz.

Ohh maşaallah; nice güzel, sağlıklı senelere anneciğinle beraber.

rabbim yardımcın olsun elden bişey gelmiyor çok üzüldüm.. ALLAH a dua et annen tez zamanda iyileşsin o isterse herşey olur.

Allah annene acil şifalar versin..siede sabır versin cok geçmiş olsun diyecek baska bişey bulamadım bazen kelimelerin anlamsız kaldığı noktada oluyoruz bu da öyle bişey

benım annemde kanser senınle aynı duyguları yasıyoruz canım.. benım anneme doktor kurtulmaz demıstı hala kanser var ama kotu deıl sukurler olsun kı.. ama annen kesınlıkle yedıklerıne dıkkat etmelı.. esek sutu ısırgan cok ıyı geliyor. bıde ılık kemık suyu bunlar kansere cok faydalı seyler benım annem hepsını yaptı tabı ılkı allahtan

evet arkadaşlar kötü haberi verdiğim gibi iyi haberde vereceğim annemin iki seansı kaldı ama annem çok iyi çok şükür artık gülüyor geziyor. Tabi ki eskisi gibi değil ama hastaliği hızla geriliyor hepinize teşekkürler

Maşallaaaah çok çok sevindim Allah annenizl birlikte nice mutlu güzel günler nasip etsin size..

bol bol dua et canım annenin ismini de verirsen dua edelim bizim elimizden ancak bu gelir.s allah acil şifalar versin asla ümidinizi kaybetmeyin bu illetten kurtulmanın tek yolu azim ve moral

bol bol dua et canım annenin ismini de verirsen dua edelim bizim elimizden ancak bu gelir.s allah acil şifalar versin asla ümidinizi kaybetmeyin bu illetten kurtulmanın tek yolu azim ve moral

annemin adı gülsüm çok şükür ki tedaviye çok çabuk yanıt aldık annem daha ilk seansında bile iğleşmeye başlamıştı. :)

annemin adı gülsüm çok şükür ki tedaviye çok çabuk yanıt aldık annem daha ilk seansında bile iğleşmeye başlamıştı. :)

oy maşallah çok sevindim canım allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin bu illete yakalananlara da acil şifalar versin inşallahh

Cok gecmis olsuncanim aalaah sifa veersin ssabir versin cok uzuldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…