Annem kavga ederken kendinden geciyor

Kadın kızını köle olarak görüyor,konu sahibi de annesiyle empati yapmaya çalışıyor ama toplum konusunda çok haklı.Annemle son 9 yıldır birlikte yaşıyorum ve annem sinirlenip bağırdığında üst kat komşu teyze bize iner,anneni sinirlendirme diye bana ayar verir.Yine aynı şekilde komşu olsun,tanıdıklar olsun anne ne yaparsa yapsın haklıdır,onu Allah başından eksik etmesin der yalnızlık yarama iyice tuz basarlar.Annelik elbetteki kutsal ama ülkedemizde annelik o kadar kutsallaştırılmış ki resmen annelerin dokunulmazlığı var,oysa konudaki anne ,annelik figürunü belki bilinçsizce de olsa kötüye kullanıyor.
Konu sahibi size tavsiyem mutlaka bu anne sorununuzu çevrenizde aklı selim birileriyle,gerekirse de bir uzmanla paylaşmanız.Lütfen utanmayın paylaşmaktan.

Burada bir kız vardı, annesi onu tuvalet hortumuyla dövüyormuş ve kıza şey diyorlardı: "Ama canım o senin annen, olur öyle şeyler(!)"

Annemiz sizin varlığınızdan bıkmış 2 yetişkin kadın ,çoğunluk gerginliğe sebep olur bazı ailelerde , isterler şu kızım evlenip bir başımdan gitsin diye çok dua eden eden anneye rastladım

Güncelleme : Evet arkadaşlar sizinde desteginizle annem psikolojik destek gördü ve gerçek ortaya çıktı. Şuan aramız annemle çok iyi şükür. Ama annemin anlattıkları kanımı dondurdu. Annem babamı 6 aydir takipteymiş ve esnaf olduğundan çevrede ki dul bir kadınla konuşuyormuş 2bayda bir wp yazismasi varmış. Babam kadına selam naber diye konuşunca kadın atlamış ordan vallaha ailemle sorunlar var falan. Annem kpss var diye bana söylememiş hazirlanim diye bben gerçek sorunu annem sanarken babam cikti. Bu kadını sorucaz babama bakalım ne diyecek hal hatır sormak aramak sana mı kaldı diye. Yine erkek yalanı sallamaz umarim. Şuan 29 um bunun 15 seneki halini hatirliyorum üzülmüştüm babam başka kadınla konuşmuş başı belaya girince ön hazırlık yapmisti bizde delil olmayinca bişey demedik. Bu sefer ağır konusucam doktor annemin psikolojisinin ağır olduğunu sınav sürecinde beni ve diğer kardeslerimi etkilemek istemedigini söylemiş sınavım bitince acıklıycakmis bana. Doktora resmen kalbim ağzımda atiyor aylardır. Kpss süreci iftira atmasinlar kıza adı mahkemede geçmesin diye susuyorum demiş bugün çok agladim

Evli abim , ablam çok duygusal bişey olsa il dışında atlar gelir ablamda 30 yaşında. Babam 55 hala durulmamiş önceden bizi kandırmış başıma agrilar girdi

Bu annenizin sizi dovmesini aciklamaz ki. Anneniz magdur olsada sizi boyle dovmesini mazur gostermez. Umarim tedavi olur.Aldatma olaylari da annenizle babaniz arasinda cok karismayin.

Siz hakliydinz ilk cümle doğruymuş tedavi oluyor 1,2 haftadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…