Annem kavga ederken kendinden geciyor

Babaniza o kismi da anlatin. Cinsel siddet bu. Annenizin size vurmaya hakki yokken böyle davranmaya asla hakki yok. Sizi manipüle ede ede zaten böyle bükmüş resmen. Bir daha kendinizi dövdürmeyin. Ya kacin ordan yada birinden yardim isteyin. Annenizin de her dedigini yapmaya kesin

Utandım söylemeye bide o anlarda ağlıyorum dediklerimden biseybanlasilmiyor bagiriyorum saçma ama anlatinca dudağım buzuluyor

Gülünecek hal zaten kızmadım niye kızayım böyle bisey görmediğiniz için normaldir. Allah muhafaza görmeyince kurtulamadım kilom dan vs çelimsizim
Muhtemelen kendisi de öyle görmüş büyüklerinden bu öfkesinin bi nedeni vardır. Keşke psikolojik destek alsa

29 yaşında koca kadın annenizden dayak yediniz. Diyecek bir şey bulamadım. Darp raporu alıp şikayetçi olun diyeceğim ama yapabilecek gibi görünmüyorsunuz.
yani yapsın da kim kalacak yer ve ekmek verecek bunu yapınca.
ah finansal özgürlüğün değeri çok ama çok çok küçük yaşta asilanmali kadınlara.

yani yapsın da kim kalacak yer ve ekmek verecek bunu yapınca.
ah finansal özgürlüğün değeri çok ama çok çok küçük yaşta asilanmali kadınlara.
Bunu biri daha yazmış da evi terk etmesi gerekmiyor ki. Biraz annesinin gözü korksun yeter. Ya da babanın maddi imkanları iyimiş, ondan destek istesin. En kötü ihtimal gitsin yazlıkta kalsın bi süre. Dayak ye sus otur nereye kadar?

Allah ıslah etsin. Siz babanızı dinleyin o idare etmeyi öğrenmiş demek ki
Haksızlık karşısında susamadigim için bunlar oluyor. Olay farklı şekilde anlatilinca dayanamayip atlıyorum. Sonra anaya babaya of bile denmez nakaratı vicdan azabı çekmem kendimi suçlu hissetmem derken başa dönüyoruz

Haklısınız laf söylesen keşke sussaydım pişmanlığı söylemesen için şişiyor

evi terk etmek değil de annesini şikayet ederse kadın evden kovar onu

Olayı doğru anlatıyorsanız böylesine anne denmez. Anne falan demeyeceksin eline alacaksın diyeceğim de neyse.

Yani evde olmak 10 saat ders çalışmak değil haklısınız inanin sadece iş yemek bulaşık vs derken bana kalan 3 saat işte de çalışsam belki akşam 3 st ten fazla çalışırım
Bu şekilde ders çalışarak kpss yi kazanacağınızı düşünmüyorsunuz dimi. Evin hizmetçisi gibi her işlerini yapıp birkaç saati kendinize mi ayıracaksınız ders mi çalışacaksınız.
Yeriniz de olsam elimi eteğimi işlerden çekerim, anne olucak kadın da bir zahmet enerjisini evinin işine yemeğine versin.

Annenizin size yaşattığı şey normal değil. Madem maddi gücünüz car emdr terapisi öneririm size. Hatta annenize de ama onu götürmeye ikna edemezsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…