- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
İyi akşamlar kızlar çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım.
3 ay önce Ablam kaçtı gizli nikah falan kıymış her neyse evlendi gitti.
Annem babam çok üzüldüler ve ben bu süreçte hep yanlarında oldum.
Ablam babama sen adam değilsin Kardeşim adam değilsin gibi bi sürü laf etti aynı şekilde bana da.
Seni kendime yakın hissetmiyorum dedi bana ( halbuki 7/24 birlikte idik aramızda zaten 1,5 yaş var lisede bile aynı sınıfta idik bir sürü anı bir sürü yaşanmışlık) her neyse ben bu sözden Sonra ablama çok kırıldım ve konuşmuyoruz.
Annem ile babam brıştı kardeşimde konuşmuyor.
Babam olsun annem oldun sürekli barışın falan diyorlar ama içimden gelmiyor hiç konuşmak istemiyorum çok soğudum ne bilim.
Bugun ki olay da şu şekilde oldu.
Ben annemlerde idim Ablam annemi aradı hvadan Sudan konuştular kim var dedi Ablam kardeşin var dedi beni söylemedi duymadığımı zannetti çok zoruma gitti neyse bir şey demeden ayrıldık
Ama Akşamdan beri huzursuzum annemi arayıp kırıldığımı söylesem mi???
3 ay önce Ablam kaçtı gizli nikah falan kıymış her neyse evlendi gitti.
Annem babam çok üzüldüler ve ben bu süreçte hep yanlarında oldum.
Ablam babama sen adam değilsin Kardeşim adam değilsin gibi bi sürü laf etti aynı şekilde bana da.
Seni kendime yakın hissetmiyorum dedi bana ( halbuki 7/24 birlikte idik aramızda zaten 1,5 yaş var lisede bile aynı sınıfta idik bir sürü anı bir sürü yaşanmışlık) her neyse ben bu sözden Sonra ablama çok kırıldım ve konuşmuyoruz.
Annem ile babam brıştı kardeşimde konuşmuyor.
Babam olsun annem oldun sürekli barışın falan diyorlar ama içimden gelmiyor hiç konuşmak istemiyorum çok soğudum ne bilim.
Bugun ki olay da şu şekilde oldu.
Ben annemlerde idim Ablam annemi aradı hvadan Sudan konuştular kim var dedi Ablam kardeşin var dedi beni söylemedi duymadığımı zannetti çok zoruma gitti neyse bir şey demeden ayrıldık
Ama Akşamdan beri huzursuzum annemi arayıp kırıldığımı söylesem mi???