- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Bence hiç gerek yok. Et tirnaktan ayrılmaz sizde barisirsiniz bir süre sonra. Çünkü bazen olay ne kadar büyük olursa olsun zaman geçince ne gerek atmış dedirtiyorİyi akşamlar kızlar çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım.
3 ay önce Ablam kaçtı gizli nikah falan kıymış her neyse evlendi gitti.
Annem babam çok üzüldüler ve ben bu süreçte hep yanlarında oldum.
Ablam babama sen adam değilsin Kardeşim adam değilsin gibi bi sürü laf etti aynı şekilde bana da.
Seni kendime yakın hissetmiyorum dedi bana ( halbuki 7/24 birlikte idik aramızda zaten 1,5 yaş var lisede bile aynı sınıfta idik bir sürü anı bir sürü yaşanmışlık) her neyse ben bu sözden Sonra ablama çok kırıldım ve konuşmuyoruz.
Annem ile babam brıştı kardeşimde konuşmuyor.
Babam olsun annem oldun sürekli barışın falan diyorlar ama içimden gelmiyor hiç konuşmak istemiyorum çok soğudum ne bilim.
Bugun ki olay da şu şekilde oldu.
Ben annemlerde idim Ablam annemi aradı hvadan Sudan konuştular kim var dedi Ablam kardeşin var dedi beni söylemedi duymadığımı zannetti çok zoruma gitti neyse bir şey demeden ayrıldık
Ama Akşamdan beri huzursuzum annemi arayıp kırıldığımı söylesem mi???
Bilmiyorum nasıl olacak ama çok üzüldüm ne bilimBence anneniz sizin yanınızda olduğunu soylememesinin sebebi daha fazla kırıcı sözler soylenmesin diye nede olsa ikinizde evladısınız ablan seni annene kötülese sen ablanı annene karşı doldursan kadin nasıl sizi savunsun o eminim senden daha çok üzülüyodur
Yahu bn zaten kimse ablamı dışlasın demiyorum yeter ki bna baskı yapılmasın Barış diyeÇok önemli değil aslında. Ablanızla konuşmadığıniz için dememiştir.
Bi de konu evlat olunca insanlar iyi evlat kötü evlat ayrımı yapmiyorlar.
Ablaniz annenizi babanizi üzmüş olabilir. Ama onlar anne baba. Evlatları daima onlar içinçok sevimli olacak.
Bn Ablam zaten yüzüstü bırakılsın demedim ki anneme barışın konuşun dedim ama o haraketi bni orda yok sayması çok canımı sıktıSonuçta hata da yapsa evlat, anne-babaniz ablanizi yüzüstü bırakmak istememisler, kirilsalar da, doğru olanı yapmışlar bence. Benim kardeşimde geçen yıl düğün zamanı çok kalbimi kırdı, şimdi söylüyorum aaaa ben mi öyle dedim , farkında bile değildim stresten diyor. Bende kardesimi kırmıştım evlenirken uyardı beni olmaz bu adamdan diye, fesatsin falan demiştim, afedersiniz çok salaktim o ara, hâlâ anlam veremiyorum. (Haklıydı boşaniyorum) Aklı başında olsa kaçarak evlenmezdi. Tabi sizi arayınca da sormuyor. Utancından da olabilir. Haklısınız ama o da pişman olacaktır emin olun, ondan adım bekleyin derim.
Ama şunu anlayamadım ablaniz neden sizi kıracak şeyler söylemiş olabilir. Ne yaptınız bı düşünün normalde kiz kardeşlik çok güzel bişey sizi sevmiyor mu??Bilmiyorum nasıl olacak ama çok üzüldüm ne bilim
Valla hiç bişey yapmadım neden kaçtın diye sordum sadeceAma şunu anlayamadım ablaniz neden sizi kıracak şeyler söylemiş olabilir. Ne yaptınız bı düşünün normalde kiz kardeşlik çok güzel bişey sizi sevmiyor mu??
Düşman bellemis sizi böyle kardeşlik mi olurValla hiç bişey yapmadım neden kaçtın diye sordum sadece
Öyle söylediğini ima etmedim zaten, demek istediğim aile olunca bazı şeyler affediliyor onu diyorum, bende çok kırılmış bozulmuştum ettiği laflara, seni çok iyi anlıyorum. Hemde benim yaptığıma kızan kardeşim de bana aynı şeyi yaptı. Doğru değil tabiki ama oluyor işte arada böyle şeyler. Siz kırgınlığınizi belli edin, önce onun adım atmasını bekleyin diyorum sadece.Bn Ablam zaten yüzüstü bırakılsın demedim ki anneme barışın konuşun dedim ama o haraketi bni orda yok sayması çok canımı sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?