Arkadaşlar bende dün hayatımın en zor en çaresiz günlerinden birini yaşadım. Annemin meme kanseri olduğunu öğrenmek beni bir boşluğa sürükledi bir anda, çok zor bi durum 1 cm lik kitlenin beni ve ailemi bu kadar dağıtacağını hiç düşünmemiştim ve ben bu konuda annemin yanında güçlü olmam gerektiğinden başka hiç bir bir şey bilmiyorum..
Annemin tek sıkıntısı saçları oldu kemoterapi yüzünden onların dökülmesi etkileyecekti, bir bayanın da en hassas noktasını...
Bunların hepsi geçecek ben buna inanıyorum ama zorlu bir dönem olacak bizim için...
Çok geçmiş olsun :/ Benim dedem de şu an kanser hastası.
Anneminde büyük sağlık sorunları var malesef. Allah herkese sağlık versin,tüm hastalara şifa versin.
Cnm cok gecmis olsun. Biz de 1.2 cmlik bisey yuzundn 4 aydr sawasioruz. 2 gun once kemoterapi bitti daha hafif bi tedawiye gecioruz. Sac konusunda perukla idare edioruz ama doktor biter btmez cikmaya basliycaini soledi. İlk ogrendiginzde kabullenmeniz inanmaniz cok zor oluyo ama ilk soku atlattktan sora anliosnzki size cok is dusuo.iciniz kan aglasa da yaninda guclu olmaktan baska sansiniz olmadgni anliosunuz. Sunu bilin bu zor bi surec ama gecici bi surec..
Çok büyük geçmiş olsun.Benimde Hem Komşum Hemde Arkadaşım Aynı hastalıktan müzdarip.İkisininde göğsünü aldılar fakat 5 senedir hastalığın eseri yok çok şükür atlattılar.Herşeyden önce moral ikisininde dediği bu. İnşallah Anneciğinde en kısa süreçte eskisinden daha sağlıklı olur. bu hastalığı atlatır.
Arkadaşlar bende dün hayatımın en zor en çaresiz günlerinden birini yaşadım. Annemin meme kanseri olduğunu öğrenmek beni bir boşluğa sürükledi bir anda, çok zor bi durum 1 cm lik kitlenin beni ve ailemi bu kadar dağıtacağını hiç düşünmemiştim ve ben bu konuda annemin yanında güçlü olmam gerektiğinden başka hiç bir bir şey bilmiyorum..
Annemin tek sıkıntısı saçları oldu kemoterapi yüzünden onların dökülmesi etkileyecekti, bir bayanın da en hassas noktasını...
Bunların hepsi geçecek ben buna inanıyorum ama zorlu bir dönem olacak bizim için...
Cnm cok gecmis olsun. Biz de 1.2 cmlik bisey yuzundn 4 aydr sawasioruz. 2 gun once kemoterapi bitti daha hafif bi tedawiye gecioruz. Sac konusunda perukla idare edioruz ama doktor biter btmez cikmaya basliycaini soledi. İlk ogrendiginzde kabullenmeniz inanmaniz cok zor oluyo ama ilk soku atlattktan sora anliosnzki size cok is dusuo.iciniz kan aglasa da yaninda guclu olmaktan baska sansiniz olmadgni anliosunuz. Sunu bilin bu zor bi surec ama gecici bi surec..
Evet bu bir süreç ve geçiyor,bitiyor.Ve saçlar çıkıyor.Bir tanıdığımızın 14-15 yaşlarındaki oğlu kemik kanseiydi.aylarca kasketle gezdi.Sonra sırma gibi yeniden çıktı,evlendi,çocuğu oldu:)
canım öncelikle acil şifalar diliyorum. inşallah en kısa zmaanda eskisinden daha da sağlıklı olur anneciğin. allah bebeğine ve sana, herkese sağlık versin. meme kanseri erken teşhisle kolayca yenilen bir hastalık, geçmiş olsun tekrar, sen moralini bozma hiç, her şey düzelir, bebeğin de hissetmesin sıkıntıları.
Umarım bu sürec çok çabuk geçer,hepimiz için!
Anne'nin yeri başkadır. Benim annemin elinde bir şişlik var. Öyle böyle değil,aşırı çok şiş avcunun içi,parmakları.4 defa ameliyat oldu ama yine şişti.Tıpta tedavisi yok dediler, annem şu an bitkilerle tedavi görüyor. Dr. Ömer Coşkun'nun yanına kontrollere falan gidiyor. Allahım lütfen yardım et herkese, umarım herkesin sağlık sorunu geçer,düzelir. En önemlisi sağlık,bunu bir kaç yıldır daha iyi anladım.
hepinize çok tşk ederim arkadaşlar Allah hepimize sağlık, sabır, acil şifa versin, annem kısa süre kemoterapi görecekmiş3-4 ay bakalım neler olacak bizi neler bekliyor bu süreçte yaşayıp görücez artık
Neylicim sende bebeğine çok dikkat et lütfen onuda düşün o daha çok küçük :) Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin :)
canım benim annem de meme kanseri idi idi diyorum çünkü 11. yılı devirdik biz çok şükür maşallah çok iyi hatta pek çok hayati değeri sağlıklı insanlardan daha iyi benimkinde de yayılma yoktu göğsünü aldılar 20 günde bir olmak üzere 6 kür kemo aldı radyoterapi yapmadılar ilk ü yıl üç ay sonra iki yıl 6 ay arayla kontrole istediler artık yılda bir kontrole gidiyor
yayılma olmadığı müddetçe korkmayın Allah şifasını verir kemoterapide dökülen saçlar yerine daha gür bile geliyor benim annemin saçları dalgalıdır ilk gelen saçları kıvırcık geldi üstelik beyazları da azalmıştı :)) en zoru kemoterapinin yaptığı yan etkilerle başa çıkmak o süreci atlatınca inan hiçbişiciği kalmayacak annenin beslenmesine çok dikkat et bol bol kan yapıcı şeyler yesin fazla kalabalık hasta insanlardan uzak dursun bir de en önemlisi morali hep yüksek olmalı evet zor bir hastalık ama şifasız değil hep iyi olacağına inansın inandırın onu ve onun yanında hep iyi olun hep güçlü neşeli olun
normal kontrolleri sakın atlamayın bir de doktorunuz söylemiştir ama kadın doğum kontrollerini de ihmal etmeyin bir de eğer lenfler alınmışsa lenf ödeme dikkat edin o koluyla ağır kaldırıp iş yapmasın (benim annem 1 ay sonra ameliyattan cam falan sildi de lenf ödemi arttı) hep yukarıda tutacak yatarken de yastıkla yatacak ufak tefek şeylere dikkat ettiği müddetçe çok sağlıklı bir hayatı olacaktır canım benim üzme kendini bebişin annene moral olacaktır zaten iyi bakın annaeciğine umarım bir an önce iyileşir