- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi narantikibi
Arkadaşlar çeyizdi eşyaydı gibi konular açıldı burada okuyorum ki mutfak kıza ait olduğundan mutfak beyaz eşyaları da kız alıyormuş(ayrıca yatak odası) çoğu yerde,bizde erkek arkadaşımın tarafı sadece bulaşık mak.almam onu kız tarafı alır demiş onun dışında herşeyi yapacaklar bende diyorum ki oturma odasının koltuk takımını da biz yapalım ama annem yok yani hem kız vericem hem evini düzecem yok öyle diyor.
Kız vermek de nedir ya ? Sanki kaynana evine gidecem beni ona verecek iki kişiye ev açılıyor ben yuvadan ayrılıyorsam erkek de ayrılıyor o zaman onlarda oğlan mı veriyorlar çok saçma ! Bende sinirlendim çok saçma düşünüyorsun anne dedim millet neler alıyor kızının yuvasına sen bir şey yapmıcaksın anlaşılan istemez dedim.
Çok mu sert oldu haksız mıyım ama erkek veya kız anneleri bir akıl verin.Erkek tarafı olsaydı ailem bu sefer de kız yapmıyor her şey bize kaldı derdi eminim.
Kız vermek de nedir ya ? Sanki kaynana evine gidecem beni ona verecek iki kişiye ev açılıyor ben yuvadan ayrılıyorsam erkek de ayrılıyor o zaman onlarda oğlan mı veriyorlar çok saçma ! Bende sinirlendim çok saçma düşünüyorsun anne dedim millet neler alıyor kızının yuvasına sen bir şey yapmıcaksın anlaşılan istemez dedim.
Çok mu sert oldu haksız mıyım ama erkek veya kız anneleri bir akıl verin.Erkek tarafı olsaydı ailem bu sefer de kız yapmıyor her şey bize kaldı derdi eminim.
Son düzenleme: