Aslında bu tartışmalar tahammülsüzlük 2 yıldır var.öncesinde biz de memleketteydik ama tayin dolayısıyla başka ile taşındık.uzun süre bir arada kalınca bir durum oluyor ve öfkemi tetikliyor.yoksa sürekli böyle değiliz.ayrıca annemle görüşmem görüşmem de babama,ablama ve oğluma kıyamıyorumGünah mı değil mi bilmem de madem anneyle elektriğiniz tutmuyor,neden görüşüyorsunuz?
Kadına geçmişi yüzüne vurmak için mi onun evinde kalıyorsunuz?
34 yaşındayım ve yaz tatilinde mecbur beraber kalıyoruz.Eşime de bahsedemiyorum bu durumlardan.Kaç yaşındasınız ? Görüşme sürenizi azaltın. Annenizin dediği laflara diyecek bir şey bulamadım...
Hayatta mutlu olmak için fedakarlık şart.Aslında bu tartışmalar tahammülsüzlük 2 yıldır var.öncesinde biz de memleketteydik ama tayin dolayısıyla başka ile taşındık.uzun süre bir arada kalınca bir durum oluyor ve öfkemi tetikliyor.yoksa sürekli böyle değiliz.ayrıca annemle görüşmem görüşmem de babama,ablama ve oğluma kıyamıyorum
Niye mecbursunuz ? Eşinize bahsetmenize gerek yok zaten.34 yaşındayım ve yaz tatilinde mecbur beraber kalıyoruz.Eşime de bahsedemiyorum bu durumlardan.
Ben de anne olduktan sonra yaşadıklarımın,tramvalarımın farkına vardım.Öncesinde de öfkeliydim ama bu kadar yoğun yaşamıyordum.sanırım bunkonuda benim de terapiye ihtiyacım var.Bu kadar ağır olmasada yaşadıklarım, benimde anneme kızgınlığım vardı. Özellikle doğum yaptıktan sonra çok hissettim bunu. Evladım var, nasıl bir his olduğunu biliyorum annem bunları nasıl yapabilmiş bize oldum. Bi yandan eşimin ailesiyle yıldızım barışmayınca hak verdim ama birazcık. Bu onu yinede haklı çıkarmaz oldum. Böyle gel-gitlerden terapi alarak kurtuldum. Affettim annemi, daha doğrusu bana yaşattığı hiç birşeyin suçlusu olmadığım gerçeğini kabul ettim. Şimdi ona karşı en anlayışlı evladı benim.
Annenizin yaptıklarını, sözlerini doğru bulmuyorum ama onu o hale babanızın ve ailesinin getirdiğini siz yazmışsınız. Bugün ise babanıza kıyamıyorsunuz. Güzelmiş.Aslında bu tartışmalar tahammülsüzlük 2 yıldır var.öncesinde biz de memleketteydik ama tayin dolayısıyla başka ile taşındık.uzun süre bir arada kalınca bir durum oluyor ve öfkemi tetikliyor.yoksa sürekli böyle değiliz.ayrıca annemle görüşmem görüşmem de babama,ablama ve oğluma kıyamıyorum
Eşim bu durumu bilmediği için yaz tatilinde evde kalalım diyemiyorum.yaşadığımız memlekette çok kısıtlıyız,çevremiz yok.olan arkadaşlarımız da yaz tatilinde memlekete gidiyorlar.Niye mecbursunuz ? Eşinize bahsetmenize gerek yok zaten.
Çünkü babam anneme karşı hatalarını kabul ediyor ve telafi etmek için elinden geleni yapıyor ama annem bize yaptıklarını kabul etmiyor.hala 10 yaşındaki çocuk halimizle bizi suçluyor.Annenizin yaptıklarını, sözlerini doğru bulmuyorum ama onu o hale babanızın ve ailesinin getirdiğini siz yazmışsınız. Bugün ise babanıza kıyamıyorsunuz. Güzelmiş.
Yaz tatilini geçirmek için başka şehirlere gidin. İllaha ailenize gitmek zorunda değilsiniz. Hem her gittiğiniz yerden çevre edinirsiniz.Eşim bu durumu bilmediği için yaz tatilinde evde kalalım diyemiyorum.yaşadığımız memlekette çok kısıtlıyız,çevremiz yok.olan arkadaşlarımız da yaz tatilinde memlekete gidiyorlar.
Yaz tatilini geçirmek için başka şehirlere gidin. İllaha aileniz yerden çevre edinirsiniz.
Ama konu açılınca psikolojim bozuktu şartlar böyleydi ben de üzgünüm kızım dese anlayacağım ama o hala kendisini haklı görüp beni suçluyorGeçmişinize sünger çekemiyorsanız annenizle görüşmeyin.
Annenizin yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil ama o zamanlar sağlıklı bir psikolojide değilmiş. Yerinizde olsaydım şu anki hal ve hareketlerini göz önünde bulundururdum.
Hatasını kabul etmesi neyi değiştirir ki, o karısını ailesiyle beraber ezmis, bedelini sizde ödemişsiniz.Çünkü babam anneme karşı hatalarını kabul ediyor ve telafi etmek için elinden geleni yapıyor ama annem bize yaptıklarını kabul etmiyor.hala 10 yaşındaki çocuk halimizle bizi suçluyor.
Kabul etmeyecek arkadaşım. Bunu kabullenin. Kendi ruh sağlığınız için. Görüşmeyi azaltın ve öfkenizi dindirin kendi sağlığınız için.Ama konu açılınca psikolojim bozuktu şartlar böyleydi ben de üzgünüm kızım dese anlayacağım ama o hala kendisini haklı görüp beni suçluyor
Sanırım haklısınız.benim bu konuyla ilgili destek almam lazım.Hatasının kabul etmesi neyi değiştirir ki, o karısını ailesiyle beraber ezmis, bedelini sizde ödemişsiniz.
Kadınların el birliği ile psikojisini bozup sonra güya pişman olan erkekleri de zerre inandırıcı bulmuyorum. Yaşlanınca el mahkum iyi davranmaya çalışıyor çoğu.
Anneniz de şuan birseyleri düzeltmeye çalışıp, destek olmaya çalışıyormuş, hatasını dile dökmese de tavırlarıyla kabul ediyor aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?