Annem mi haklı yoksa ben mi haklıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anneniz gecmiste yogun bir psikolojik çöküntü icindeymis ki size böyle davranmis.Belki de psikiyatriste bile ihtiyaci vardi ,kimse bilemez..Siz bence şu an sizi maddi manevi rahat tutan annenizi affedin.Kimse kimsenim ne yasadigini bilemez.Yaptiklarini asla tasvip etmiyorum ama anne yani bu ,siradan biri olsa sak diye cikarin hayatinizdan diycem.Yine de siz bilirsiniz..

Anneniz psikojik destek aldı mı hiç?

Kendim gideceğim demişsiniz, bir fırsatını bulup onu da gitmeye ikna edin. Onun da ihtiyacı var bence.

Hayır asla hayatımdan zaten çıkarmam,çıkaramam.ama elimde değil ben de kaldıramıyorum,bir anda olmadık yerde ya da durumda aklıma geliyor.umarım yeneceğim bu psikolojiyi.

Anneniz psikojik destek aldı mı hiç?

Kendim gideceğim demişsiniz, bir fırsatını bulup onu da gitmeye ikna edin. Onun da ihtiyacı var bence.
Hayır destek almadı ama şu an sigarayı bırakmak için destek alıyor o da bir nevi terapi oluyormuş kendisi için.iyi geldiğini söylüyor

bunları unutum yeni sayfa açın

Hayır asla hayatımdan zaten çıkarmam,çıkaramam.ama elimde değil ben de kaldıramıyorum,bir anda olmadık yerde ya da durumda aklıma geliyor.umarım yeneceğim bu psikolojiyi.
Benim de rahmetli babama karsi böyle hislerim vardi... Uzun uzadiya anlatmiycam; sonra düşündüm ki herkes kendi yaptigindan sorumlu,elbet Allah görüyor yapilanlari ve kayitta.Ben kaldirsam nolur ,kaldirmasam nolur sonuc dedim kendi kendime.Önümüzün acilmasi icin,tikanik islerimizin akmasi icin affetmeye cabalamaliyiz bazi insanlari.Onun yasadiklari onun imtehaniydi,sizin yasadiklariniz sizin imtehaniniz.Umarim bir gün sizde de böyle duygular hakim olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…