10 numaralı bakışını atsaydınSinir oldum resmen ya! İşten yeni çıktım geleli 15dakika oldu baktım evi temizlemeye kadın gelmiş. Neyse geçtim bir köşeye oturdum kadın bana çamaşırları makineye at, asılan eşyaları katla koy dolaba, emirler falan veriyo. Banyoya giriyo temizlemek için burası böyle şurası şöyle kendi odamızın eşya yerlerini bile değiştirmiş, biz hafta sonları ablamla temizliyoruz kadın da dip köşe temizlemek için gelmiş ama anlamadım yani bana fazlasıyla saçma geldi keşke gelmeseydi.
Annem çağırmış ailenin tanıdığı bir kadın bana dediği çamaşırları makineye atmazsan yolarım seni dedi hadsizSizin evinize sizden habersiz kim çağırmış yardımcıyı?
Ama yanlış değil mi işleri bana kakalıyoBiz ne yapalım şimdi kız? Yani soru sormamış dert yanmışsın da ne cevap vereyim bilemedim
Annem çağırmış ailenin tanıdığı bir kadın bana dediği çamaşırları makineye atmazsan yolarım seni dedi hadsiz
Hahahha koptum korkudan gorunen ne is varsa yapardim galiba temizlige degil size ayar cejmeye gelmis:)Annem çağırmış ailenin tanıdığı bir kadın bana dediği çamaşırları makineye atmazsan yolarım seni dedi hadsiz
Bende ona şaşırdım annem bile bir kez demedi bana en fazla yapın edin kızım der diyo ki kontrole gelicem aştı kendini kadın.Annenize soyleyin kadini kenara cekip uyarsin. Oha yani yolarim seni ne demek
Eşyalar dışarı da değil makineye atmış çıkar as asılanları katla koy diyo benim bildiğim onları da yapar.Eşyalar dışardaysa kadın nasıl temizlik yapıcak ? Kelimeleri seviyesizce ama haklı
Rahatsız oluyosanız çağırmayın bidaha
Ben olsam yeminle gulme krizine girerdimBende ona şaşırdım annem bile bir kez demedi bana en fazla yapın edin kızım der diyo ki kontrole gelicem aştı kendini kadın.
Bencede önceden de gelen oldu ama sessiz sedasız yapıp gitti. Tabi ki acıkır yemek yemesi gerekli salata tatlı istemiş :)Hahahha koptum korkudan gorunen ne is varsa yapardim galiba temizlige degil size ayar cejmeye gelmis:)
Saka yapiyorsunuz degil mi?Annem çağırmış ailenin tanıdığı bir kadın bana dediği çamaşırları makineye atmazsan yolarım seni dedi hadsiz
Güldüm bende başka odaya gittim kapıdan bağırıyo gel bişey dicem diyeBen olsam yeminle gulme krizine girerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?