Annem mi temizlikçi mi belli değil!

Ilk kez seni görmüş tanimaz etmez bu ne samimiyet?
Net bir sekilde verseydin cevabini.

Ilk kez gordugu bırıne senı yolarım surayı yap burayı duzelt bak kontrol edıcem nasıl dıyebılır

Benımle annem bıle bu sekılde konusamaz konusmaz...

Hıc normal gelmedı bana

Ilk kez gordugu bırıne senı yolarım surayı yap burayı duzelt bak kontrol edıcem nasıl dıyebılır

Benımle annem bıle bu sekılde konusamaz konusmaz...

Hıc normal gelmedı bana
Valla banada aynı şekilde geldi muhabbetim bile yok yani annemde böyle konuşmaz benimle ablam bile kadın haddini aşmış diyo

Kadın resmen beni kov diye yalvarıyor sende geç hanımefendi şöyle otur yorulma biz hall ederiz ev işlerini hizmetcimiz degilsinya deseydin

Kadın resmen beni kov diye yalvarıyor sende geç hanımefendi şöyle otur yorulma biz hall ederiz ev işlerini hizmetcimiz degilsinya deseydin
Keşke daha önce yazsaydınız kendi ellerimle kahve yapardım yengemin ev askısını fazlalık diye kırmış bize anlatıyo

Hizmetçi kelimesi yerine yardımcı kelimesi kullansak daha iyi. Kulağıma çok itici geliyor nedense.
..

Yapacağınız tek şey, " benimle düzgün konuşun lütfen, bu samimiyet nereden geliyor " deyin uyarmakti.

Anlamıyorsa gitmesini isteyebilirdiniz, hepsi bu kadar.

Tövbe tövbe
Güldüm ama ben de sinir olurdum
Ayrıca bu temizlikcilerin çalışma prensibine sinir oluyorum hani dağınıklığı toplayamaz ama işin en zor kısmını ev sahibine yaptirmalarina sinir oluyorum

Annem de böyledir temizlikçi gelmeden bulaşıgi yika çamaşırı yika as kadin yapamaz dolapları düzenle kadin bilmez mutfak dolaplarini kileri sil icini yerlestir kadın düzenimizi bilmez etrafta bir sey koymayın ayıptır
En sonunda isyan ediyorum anne artik cagirmayalim kadının yapacagi bir cam bir dolap silme kaldi isin en kolay kısmı kadına kaldı diye sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…