• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem mi temizlikçi mi belli değil!

Bu kadar gerilecek birşey göremedim. Yardım için kadın çağırdığımda evdeysem tuvalet banyoyu bana iteler genelde , kahve yapayım içelim mi diye sorarım "sen bir tuvaleti yıka ben de şu dolapları halledeyim de öyle içeriz " der :KK70: o yüzden yardımcı varken evde kalmak istemiyorum , ben işteyken gelecek şekilde ayarlamam mümkünse öyle ayarlıyorum. Sen de evde olma kadın geldiğinde
Haberim de yoktu yorgundum denetimciler gelicekti temizlik yaptım evde de temizlik sinirim bozuldu :KK48:

Ya birde başlık yanlış olmuş 'temizlikçi mi annem mi belli değil' olsa daha doğru olurdu. Başlığı ilk okuduğumda temizlik yapanın anne olduğunu düşündüm. :kahve: Neden düzeltme gereği duydum onu da bilmiyorum :cool:

sen ne dedıgının farkında mısın der en kırlı donumu onune atar al sen at makıneye derdım ben olsam ;=)
Aslında en doğrusu mesleğini bu konuda çok iyi yapanlar var ama bu işi hak ettiğini düşünmüyorum kendi kızı evi temizlemeyince dövüymuş :)

yardımcı kadınlar ev sahibi evdeyse işin bir kısmını itelerler o kesin.annem de kadından çok çalışıyor sinir oluyorum.
o yüzden ben yardımcı gelince,kahvaltısını hazırlayıp evden tüyüyorum. nereleri özellikle bitirmesini istediğimi de söylüyorum.

Kaç para verçekmiş teyze ücretini sorsaydinya :KK70:
Gıcık oluyorum arkadaş bu senin işin ekmek paran
E o zaman doktor a gitsek kendi muayenemizi yapdirsa haklı.
Aaa aklıma ne geldi kuaföre gidip dayak yiyip geliyomusuz kendin yap manikur unu bak yolarim kasini biyigini :KK70::deli:

yolma lı cümleden sonra attiğim bakışla donar kalırdı heralde. gelemem böyle saygısızlıklara.

bu arada akşammı gelmiş temziliğe.

Kaç para verçekmiş teyze ücretini sorsaydinya :KK70:
Gıcık oluyorum arkadaş bu senin işin ekmek paran
E o zaman doktor a gitsek kendi muayenemizi yapdirsa haklı.
Aaa aklıma ne geldi kuaföre gidip dayak yiyip geliyomusuz kendin yap manikur unu bak yolarim kasini biyigini :KK70::deli:
Fazla şiddet içeriyo bu miktar söylemiyo hak ettiğimi verin demiş anneme. Yani biz nasıl işimizi yapıyosak o da meslek yapılcak. Allah korusun kız yolunmuş tavuk gibi :KK53::confused:

yolma lı cümleden sonra attiğim bakışla donar kalırdı heralde. gelemem böyle saygısızlıklara.

bu arada akşammı gelmiş temziliğe.
Yok sabah gelmiş perde falan yıkamış camları silmiş akşam geç gitti bugün yine gelicekmiş eve gitmeyi düşünmüyorum.

yardımcı kadınlar ev sahibi evdeyse işin bir kısmını itelerler o kesin.annem de kadından çok çalışıyor sinir oluyorum.
o yüzden ben yardımcı gelince,kahvaltısını hazırlayıp evden tüyüyorum. nereleri özellikle bitirmesini istediğimi de söylüyorum.
Ben geliceğini biliyodum ama o gün o saate kalıcağını tahmin etmemiştim diyorum anneme kadınla paylaşalım parayı bende yapıyorum diye.

evin temızlenıyor işte bundan guzelı var mı. parayı sen vermıycen degıl mı ? sen verıceksen paranla rezıl oluyorsun dıyecektım ama ne guzel işte, cık evde durma o saatlerde.

İstediği kadar akraba olsun. Temizlik yapmaya geldiyse alacağı paranın hakkını verip yapsın sana niye kakalıyor. Haddini bildirsene.

Back
X