- 31 Ekim 2016
- 553
- 202
- 23
- 26
strece sarıcam kendimiDediklerini yapmadınız diye sizi de fazlalık sanıp kırmasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
strece sarıcam kendimiDediklerini yapmadınız diye sizi de fazlalık sanıp kırmasın![]()
Evet evet aynı annem kızım etrafı temiz bırakın kadın görür laf yapar diyo gelenekselleşti artık. Ben temizliyosam kadın napıcak değişiğiz en zor kısımlar bana kaldıTövbe tövbe
Güldüm ama ben de sinir olurdum
Ayrıca bu temizlikcilerin çalışma prensibine sinir oluyorum hani dağınıklığı toplayamaz ama işin en zor kısmını ev sahibine yaptirmalarina sinir oluyorum
Annem de böyledir temizlikçi gelmeden bulaşıgi yika çamaşırı yika as kadin yapamaz dolapları düzenle kadin bilmez mutfak dolaplarini kileri sil icini yerlestir kadın düzenimizi bilmez etrafta bir sey koymayın ayıptır
En sonunda isyan ediyorum anne artik cagirmayalim kadının yapacagi bir cam bir dolap silme kaldi isin en kolay kısmı kadına kaldı diye sinirleniyorum
Haklısınız da düşündüm aklıma anca bu kelime geldi yardımcı daha doğruHizmetçi kelimesi yerine yardımcı kelimesi kullansak daha iyi. Kulağıma çok itici geliyor nedense.
..
Yapacağınız tek şey, " benimle düzgün konuşun lütfen, bu samimiyet nereden geliyor " deyin uyarmakti.
Anlamıyorsa gitmesini isteyebilirdiniz, hepsi bu kadar.
Saka mi buAnnem çağırmış ailenin tanıdığı bir kadın bana dediği çamaşırları makineye atmazsan yolarım seni dedi hadsiz
Hizmetçi değil ..Temizlik görevlisi desek daha uygun olur. Sonuçta bu işi yapan Emekçilere saygı duymalıyız. Buraya nice kadın üye .. Aramızda bu işi yapan insanlar olabilir.Kadın resmen beni kov diye yalvarıyorsende geç hanımefendi şöyle otur yorulma biz hall ederiz ev işlerini hizmetcimiz degilsinya deseydin
![]()
Parayı verdik gitti böyle annem olsa kriz geçiririm her günTerbiyesiz.
Kovsaydınız keşke , şahsen öyle yapardım.
Perdeleri 1.postayı atmış benim geldiğimi görünce yolarım dedi çok fena :)Temizliğe yardımcı bayan çamaşır işine karışmıyor bizde de :) ondandır onun atarı
Çamaşırları ben hafta içi akşamları şeyediyorum
Perdeleri 1.postayı atmış benim geldiğimi görünce yolarım dedi çok fena :)
Annem çağırmış ailenin tanıdığı bir kadın bana dediği çamaşırları makineye atmazsan yolarım seni dedi hadsiz
Bende ona şaşırdım annem bile bir kez demedi bana en fazla yapın edin kızım der diyo ki kontrole gelicem aştı kendini kadın.
Güldüm bende başka odaya gittim kapıdan bağırıyo gel bişey dicem diye![]()
Annem çağırmış ailenin tanıdığı bir kadın bana dediği çamaşırları makineye atmazsan yolarım seni dedi hadsiz
Sen de kadini haddini bildir.Bende ona şaşırdım annem bile bir kez demedi bana en fazla yapın edin kızım der diyo ki kontrole gelicem aştı kendini kadın.