• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem mi temizlikçi mi belli değil!

Tövbe tövbe:KK70:
Güldüm ama ben de sinir olurdum
Ayrıca bu temizlikcilerin çalışma prensibine sinir oluyorum hani dağınıklığı toplayamaz ama işin en zor kısmını ev sahibine yaptirmalarina sinir oluyorum

Annem de böyledir temizlikçi gelmeden bulaşıgi yika çamaşırı yika as kadin yapamaz dolapları düzenle kadin bilmez mutfak dolaplarini kileri sil icini yerlestir kadın düzenimizi bilmez etrafta bir sey koymayın ayıptır
En sonunda isyan ediyorum anne artik cagirmayalim kadının yapacagi bir cam bir dolap silme kaldi isin en kolay kısmı kadına kaldı diye sinirleniyorum
Evet evet aynı annem kızım etrafı temiz bırakın kadın görür laf yapar diyo gelenekselleşti artık. Ben temizliyosam kadın napıcak değişiğiz en zor kısımlar bana kaldı :KK31::confused:

Hizmetçi kelimesi yerine yardımcı kelimesi kullansak daha iyi. Kulağıma çok itici geliyor nedense.
..

Yapacağınız tek şey, " benimle düzgün konuşun lütfen, bu samimiyet nereden geliyor " deyin uyarmakti.

Anlamıyorsa gitmesini isteyebilirdiniz, hepsi bu kadar.
Haklısınız da düşündüm aklıma anca bu kelime geldi yardımcı daha doğru

Var böyle insanlar maalesef.
Bu iş için gelmiş size yaptırıyor saçmalığa bak, rica da etmiyor emrediyor.
1Sen nickli üyenin dediği gibi düzgün konuşması gerektiğini aksi halde gitmesi gerektiğini söyleyecektiniz.

Kadın resmen beni kov diye yalvarıyor:halay: sende geç hanımefendi şöyle otur yorulma biz hall ederiz ev işlerini hizmetcimiz degilsinya deseydin:KK76:
Hizmetçi değil ..Temizlik görevlisi desek daha uygun olur. Sonuçta bu işi yapan Emekçilere saygı duymalıyız. Buraya nice kadın üye .. Aramızda bu işi yapan insanlar olabilir.

Temizliğe yardımcı bayan çamaşır işine karışmıyor bizde de :) ondandır onun atarı
Çamaşırları ben hafta içi akşamları şeyediyorum

Perdeleri 1.postayı atmış benim geldiğimi görünce yolarım dedi çok fena :)

Bizimki perdelere de karışmıyor :)
Ya şu kadını bana yolla valla çamaşırla perdeleride halledecekse ne derse diyebilir bana :deli: yolabilir de gıkımı çıkarmam işi bitene kadar:KK45:

Annem çağırmış ailenin tanıdığı bir kadın bana dediği çamaşırları makineye atmazsan yolarım seni dedi hadsiz

Bende ona şaşırdım annem bile bir kez demedi bana en fazla yapın edin kızım der diyo ki kontrole gelicem aştı kendini kadın.

Güldüm bende başka odaya gittim kapıdan bağırıyo gel bişey dicem diye :deli:

tamam siz evinize gidebilirsiniz, ben yaparım işleri deseydiniz. 5 kuruşta vermeseydiniz.

Annenizle samimiyse rahatlığı ondandır. bir de anneniz kızlar dağınık falan demişse kendince sizi adam ediyordur:) bekarligimda az nasihat dinlemedim ama bu kadarını görmemiştim tabi:)

Kaç yaşındasın ki ?
Sizi çocuk yerine koymuş gibi geldi.

Çocukluğumdan beri evimize gelen teyzemiz vardı.
Odamı temizleyeceği zaman cimcikleyerek uyandırırdı, anneme tozları aldırır bana etrafı toplatırdı.
Ama bizimki samimiyetten kaynaklı bir durum, 20 küsür sene geldi gitti evimize.
Sizinki hem absürt hem de hadsizlik olmuş.

Ayy seneler once daha evlı degıldım annem yengemın binasında oturan bırını çağırmıştı yardıma 3 kız kardesız neyse bu geldı agzından sıgara hıc dusmedı buarada resmenn bızı arı gıbı calıstırdı perısan olduk sonra parayı aldı gıttı tabı bız şoku atlattıktan sonra saatlerce gülmüştük resmen bıze yaptırdı temızlıgıı nasıl oldu neden oldu hala gulerız

Bu kadar gerilecek birşey göremedim. Yardım için kadın çağırdığımda evdeysem tuvalet banyoyu bana iteler genelde , kahve yapayım içelim mi diye sorarım "sen bir tuvaleti yıka ben de şu dolapları halledeyim de öyle içeriz " der :D o yüzden yardımcı varken evde kalmak istemiyorum , ben işteyken gelecek şekilde ayarlamam mümkünse öyle ayarlıyorum. Sen de evde olma kadın geldiğinde

Back
X