- 31 Ekim 2016
- 553
- 202
- 23
- 26
Vallahi doğru bende şaşırdımSaka yapiyorsunuz degil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi doğru bende şaşırdımSaka yapiyorsunuz degil mi?
Olu takliti yap hemenGüldüm bende başka odaya gittim kapıdan bağırıyo gel bişey dicem diye![]()
Siz ne cevap verdiniz?Vallahi doğru bende şaşırdım
Hayatta yapmam kadına da gıcık oldum resmenAkraba veya tanıdık diye tersleyemiyorsan çık git evden bir kahve iç gel. Dediği bir şeyi de yapma haddini bilsin.
Yeni işten geldim hiç elimi süremem dedim ilk defa görmüş beni samimiyete bakSiz ne cevap verdiniz?
Gitmeseydi taklite de gerek kalmıcaktı :)Olu takliti yap hemen![]()
Valla banada aynı şekilde geldi muhabbetim bile yok yani annemde böyle konuşmaz benimle ablam bile kadın haddini aşmış diyoIlk kez gordugu bırıne senı yolarım surayı yap burayı duzelt bak kontrol edıcem nasıl dıyebılır
Benımle annem bıle bu sekılde konusamaz konusmaz...
Hıc normal gelmedı bana
Valla sabirliymissiniz , ben o an evden kovardimYeni işten geldim hiç elimi süremem dedim ilk defa görmüş beni samimiyete bak
Teyze şaka yapmış galiba sizde çok alıngansınizAnnem çağırmış ailenin tanıdığı bir kadın bana dediği çamaşırları makineye atmazsan yolarım seni dedi hadsiz
Kadın resmen beni kov diye yalvarıyorSinir oldum resmen ya! İşten yeni çıktım geleli 15dakika oldu baktım evi temizlemeye kadın gelmiş. Neyse geçtim bir köşeye oturdum kadın bana çamaşırları makineye at, asılan eşyaları katla koy dolaba, emirler falan veriyo. Banyoya giriyo temizlemek için burası böyle şurası şöyle kendi odamızın eşya yerlerini bile değiştirmiş, biz hafta sonları ablamla temizliyoruz kadın da dip köşe temizlemek için gelmiş ama anlamadım yani bana fazlasıyla saçma geldi keşke gelmeseydi.
Evet valla sorun bende sanırım her zaman ki halimTeyze şaka yapmış galiba sizde çok alıngansıniz![]()
Keşke daha önce yazsaydınız kendi ellerimle kahve yapardım yengemin ev askısını fazlalık diye kırmış bize anlatıyoKadın resmen beni kov diye yalvarıyorsende geç hanımefendi şöyle otur yorulma biz hall ederiz ev işlerini hizmetcimiz degilsinya deseydin
![]()
Keşke daha önce yazsaydınız kendi ellerimle kahve yapardım yengemin ev askısını fazlalık diye kırmış bize anlatıyo![]()
Terbiyesiz.Annem çağırmış ailenin tanıdığı bir kadın bana dediği çamaşırları makineye atmazsan yolarım seni dedi hadsiz