- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
acaba dedim benim burdaki konulari mi gordude dokundurma yapti tesekkurlerHerşeyde birşey aramayın ve daima doğruları anlatın :)
Burada ki konularimin yarisi aile ile ilgili yaNeden iskillendin ki? Sen de mi boyle seyler yapiyorsun? Neden uzerine alindin?
esBence seni tanıdılar, topukla simkutusu :)
Bu benm ilk hesapti mune abla kapadi simkutusu en son ben de ondan iskillendm annem gordu heraldeBence seni tanıdılar, topukla simkutusu :)
Burada ki konularimin yarisi aile ile ilgili ya
annelerin en sık yaptığı zarf atma olayı :) sanırım senden şüphelenmiş.dürüst olmak her zaman en iyisidir.
[/QU
Ama beni yerler cig cig yapamam konularima bakin siz annem olmasaniz yemezmisinizHmm. Bunu bilmiyordum. Dogrulari anlat olur mu. Ailene karsi da kendine karsi da durust ol.
Bu benm ilk hesapti mune abla kapadi simkutusu en son ben de ondan iskillendm annem gordu heralde
Dogru bir daha aillemle ilgili konu acmayacagimEee ama sen de işkilleneceğin bir şeyler yazma buraya caniko. Pişman olacağın ya da ilerde okuyup "ne kadar saçmaymış ya" diyeceğin konuları açma. Sorunlarını buraya yazarak çözemezsin biliyorsun.
Valla keske yapmayaydimablalarını dinleseydin keske, biz sana demiştik yazıp durma bunları diye.
Valla keske yapmayaydim
Yapmazlar belki ama cok kizarlar sen niye boyle yaptin diyeboşver takma kafana, daha iyi olur belki şikayetçi olduğun şeyleri yapmazlar ailen de normal değil cunku.
Ama beni yerler cig cig yapamam konularima bakin siz annem olmasaniz yemezmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?