annem ne kadar kızdı bu halime bende artık kendimi bir garip hissediyorum kızlar. :(

canım bende aynı durumdayım 4 yıllık bi ilişkim var ve sevgilimin sözünden cıkmıyorum tabi karşılıklı oda benim sözümden cıkmaz dışarıda çalışmamı istemiyor.naptim biliyomusun madem beni calıştırmıyo bende işi evime getirdim şimd, evde calışıyorum hem onun içi rahat hemde benim evdede iş bulma imkanın var canım araştır derim ..hem ugraşın olur hem sevdiğin yanında olur

"sevgilimin sözünden cıkmıyorum"

Yanlış anlamayın da ailenizin sözünü de bu kadar dinliyormusunuz?

Beni çalıştırmayacak eşten açıkcası çok fazla beklentim olur. Hayır madem çalışıp rahatça yaşamamızı engelleyecek kadar bencil, o halde tek başına çalışıp beni prensesler gibi yaşatabilmeli. He yok borç havuzunda yüzeceğiz diyorsa iki dakika sussun da başımız ağrımasın:ssz:
.

Sen kac yasındasın cnm?Kocan değil,nısanlın sözlun degıl gayet basıt erkek arkadasın ..
O kim oluyor da senın gelecegınle oynuyor?Yarın birgün terk edip gitse ne diyeceksın
''senin yüzünden kendımı eve hapsettım,karsılıgı bu mu ''demeyecek misin?Erkek ark.
çok biliyorsa o zaman bassın nikahı baksın sana ,bu tarz şeylerden hiç hoşlanmıyorum.
Neden tavız verıyorsun ki,sen evlenip onun eve kapattırmasıyla daha da yalnızlasmayacak
mısın ,herşeyın olabılecek mi?Lütfen annenı dınle ,o senı doguran bu yaşa getıren ınsan ..
Erkek arkadasınsa bırkac yıldır tanıdıgn bırı..

cevap vermeyecektim ama verecegim özellikle o tepkili yorum yapanlara .! 1. cisi bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez istediğim gibi yaşarım evet ben sevgilimden izin alıyorum oda benden ortak bir karar buluyoruz bu da kimseyi ama kimseyi ilgilendirmez .! ben memnunum halimden sadece cevrem olmadığı için sıkıldım hepsi bu o da arkadaşlarm ünvv. olduğu için 2. cisi annem benim gibi bir evladı olduğu için benimle gurur duyuyor siz kimsinizde beni küçümsüyorsunz kimsiniz siz be ? herkeze sözüm değil onlark endilerini iyi biliyor siz sütten çıkmış aş kaşıksınız değil mi yok seviglinden ayrıl yok su yok o ben annemden sonra dünyada mutlu eden 2 insan sizin demenizlime ayrılacam evet ben dar görüşlüyüm var mı bir itirazı olan bu sizi hiç mi hiç de ilgilendirmez gelelim iş konusunda evet onunda izni olması gerekiyordu ve oldu ondan izin aldım için hiç kimse beni küçünseyemez aşagıyalamaz benm hayatım böyle anladınız mı ? bizde böyle ben memnumm halimden birdaha asla bu siteye girmeyecem asla siz mükemmelsiniz harikasınız kusursussuzunz peh neyse daha fazla birşey diyemecem degmez o beni küçümseyenler önce kendilerine baksınlaryazık yazık

gerçekten bazı genç kızlar yaşayacakları herşeyi hakediyorlar...bu mesajdan sonra tek aklıma gelen bu..
ve bu hakettikleri şeyler için onlara zerre kadar üzülmem.:51:

Senin doğuran sana emek veren kadını dinlemiyorsun da bilmem ne zamandır hayatında olan bir erkeğin hemen kulu kölesi oluyorsunuz ya aklım almıyor yani sonra ilerde de bir şey olunca ben onun için bir sürü fedakarlık yaptım şuna şuna katlandım o bana böyle yaptı oluyor. Biraz kendi değerinizi bilin kendi kararlarınızı verin şu erekklerin karşısında dik durmayı öğrenin artık sonra niye ezilen hep kadınlar her şeye evet demeyin böyle kolayca. Erkek arkdaşınız nefes almanıza izin veriyor mu hani bitki gibi görmüş ya sizi dışarı çıkma çalışma, otur bir köşede fotosentez de yapmanızı isterse yakında şaşırmayacağım da.

Ne kadar da doğru söylemişsiniz. Ben de bu mantığa çıldırıyorum. Seni en çıkarsız, en saf haliyle seven tek insanın üzülmesini umursamıyorsunuz, ama elin adamını kızdırmamak için kendi değerlerinizden, sağlığınızdan, özgüveninizden ödün verebiliyorsunuz. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Bir de size söylediği bir söz var 'ben ilişkimi düşünmek zorundayım, ailenin maddi durumunu değil' bunu bana değil sevgilim eşim bile söylese, haydi güle güle derim. O aile olmasa ben olur muydum? Bu ne bencilliktir, saygısızlıktır.

Anneni dinle !

Erkek arkadaşın seni sevse zaten ayaklarının üzerinde durman için destekler

Sen çalışınca gidecekse, buyursun gitsin

Kendinizi böyle bencil, ruh hastası tiplere kurban etmeyin, gözünüzü açın

Bile bile hatanın üzerine gitmek neden ? Sevgi böyle ucuz itaatlerle elde edilen bir şey değil, bu sevgi değil

annen çok haklı onu dinle
erkek arkadaşının hayatına bu kadar müdahale etmesine izin verme.onun böyle bir hakkı yok bence:20:hiçbir erkek fedekarlığı haketmiyor yarın bir sebepten ayrılırsan çok pişman olursun
çalış oku kendine çevre edin sosyal ol herşeyden önemlisi kendi ayakların üstünde dur canım:31:

cevap vermeyecektim ama verecegim özellikle o tepkili yorum yapanlara .! 1. cisi bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez istediğim gibi yaşarım evet ben sevgilimden izin alıyorum oda benden ortak bir karar buluyoruz bu da kimseyi ama kimseyi ilgilendirmez .! ben memnunum halimden sadece cevrem olmadığı için sıkıldım hepsi bu o da arkadaşlarm ünvv. olduğu için 2. cisi annem benim gibi bir evladı olduğu için benimle gurur duyuyor siz kimsinizde beni küçümsüyorsunz kimsiniz siz be ? herkeze sözüm değil onlark endilerini iyi biliyor siz sütten çıkmış aş kaşıksınız değil mi yok seviglinden ayrıl yok su yok o ben annemden sonra dünyada mutlu eden 2 insan sizin demenizlime ayrılacam evet ben dar görüşlüyüm var mı bir itirazı olan bu sizi hiç mi hiç de ilgilendirmez gelelim iş konusunda evet onunda izni olması gerekiyordu ve oldu ondan izin aldım için hiç kimse beni küçünseyemez aşagıyalamaz benm hayatım böyle anladınız mı ? bizde böyle ben memnumm halimden birdaha asla bu siteye girmeyecem asla siz mükemmelsiniz harikasınız kusursussuzunz peh neyse daha fazla birşey diyemecem degmez o beni küçümseyenler önce kendilerine baksınlaryazık yazık

Niye gelip peki burda konu acip birseyler danisiyorsun? Eger elestirmelere gelemiyorsan soru sormicaksin arkadasim!!!!! Burda kimse kimsenin kötülügünü istemez cünkü kimse kimseyi tanimaz. Kendi tecrübelerinden veya düsündüklerinden
konusuyo herkes. VE burda herkes ayni düsüncede senin "Erkek arkadasini dinlememen" düsüncesinde. BU yorumlari kaldiramiyorsan birdaha konu acma.

Kendi monoton hayatina devam et. Ama birgün o "Erkek Arkadasin" sana tekmeyi basarsada. Ayrildik diyede konu acma.

Hadi yolun acik olsun arkadasim ;)

Son düzenleme:
sevgilin izin vermiş zaten canım hadi gözün aydın
annene sorma böyle şeyleri bence bir daha
senin hakkında en doğru kararı 1 senelik sevgilin verecektir
daha 5aralıkta beni terketti diye konu acmıstın ya o sevgilin senin için en doğru kararı verir
ANNE mi 20 senelik emek falan geçsin bunları ya

insallah sevgilin seni bırakmaz da evlenirse seninle, o zaman da buraya kızlar kocam evden cıkmama izin vermiyor diye konu acmazsın

Son düzenleme:
bazı arkadaşlar kocan değil nişanlın değil nasıl karışır demiş, kocasıda olsa karışamaz, evlenmeden önce bu konular konuşulur çalışmayan kadın istiyosa gider onunla evlenir, benim kocam bana çalışamazsın diyemez, çalışmıcaksam ne diye dirsek çürüttüm, insan kendi hayatının sözde öznesi olmaya başladımı dahada kimseden saygı beklemesin, hayatının sorumluluğunu alamayan, bi erkek gelsede beni çekip çevirse bana baksa diye oturup bekleyen bi kadın insanda ne kadar saygı uyandırabilir,bazı şeyler prensiplere bağlanmalı ve o prensiplere sadık kalınmalı kocan da olsa annen de olsa evladın da olsa o prensipler çiğnenmemeli

kafayı yemek üzereym galiba artık insanlarla konuşmaya konuşmaya konuşmayı unuttm bir tek sevgilim sadece kimsem yok oda yo kzaten su anda burda tek arkadaşım bile yok sürekli evdeyim sürekli bu genç yaşımda annemle tartıştık bugun sen bi genç kızsın dedi bu ne dedi kendini eve hapsettin gir bi işe çalış o zaman dedi böyle oturmayla nereye kadar napmayı düşünyüyorsun dedi bak konuşmayı bile unutmuşun kızım dedi olurmu böyle dedi arkadaş cevren bile yok dedi tek başınasın evde bütün gün boyunca dedi benim bile bir işim var dedi ama yok sen dedi böyle dedi psikoljin bozulur dedi çok haklıydı kızlar ama gelin görün ki erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor napacağımı bilmiyorum eve kapalıyım ne bir arkadaşım ne gideceğim kimsem var hiç kimse kızlar mal gibi hissediyorum kendimi su anda bunları yazarken bile aglıyorum annemde üzülüyor bu durumuma ama ben napacağmı bilmiyorum erkek arkadaşım kesinlkle izin vermez evde de kafayı yerim böyle gider herhalde bu durum

O çalışmana izin vermeyen sevgilini başka hatunlarla gezerken görünce aklın başına gelir. Bu dünyada kimse %100 güvenilir değildir. Bir insanın sevgiliden önce arkadaşa ihtiyacı var .Bunu evlenince çok iyi anlayacaksın.

Hem ciddi bir uslupla iş ortamında bulunduğun zaman seçici olduğun zaman hiçbir problem yaşamıyorsun. Annen çok çok haklı ve çok güzel konuşmuş seninle. Tüm ömrünü tek bir insana endekslersen büyük hata edersin. Büyük ihtimal üzer seni.

Biz kimse değiliz evet, senin mübarek hayatını da anlayamıyoruz malum hiç erkek görmedik eee neyi danışıyorsun o zaman ?

Nirvanaya ermişsin KK ya ne ihtiyacın var, amacın ne ?

Kendi adıma konuşuyorum yorumumda seni küçümsemedim, yazdıklarım benim görüşümdür ama yazık demişsin, ben ayaklarımın üzerinde koskoca bir kadınım, hiç bir zamanda bir erkeğe itaat etmedim bununla da gurur duyuyorum. İtaat sadece Allah'a dır bu da benim görüşüm. Bir şeylerle yüzleşmek istemiyorsan, sadece sıkılmaksa derdin, ortak bir forumda konu açmamalısın, çünkü burası her türlü yoruma açık bir ortam.

"sevgilimin sözünden cıkmıyorum"

Yanlış anlamayın da ailenizin sözünü de bu kadar dinliyormusunuz?

Beni çalıştırmayacak eşten açıkcası çok fazla beklentim olur. Hayır madem çalışıp rahatça yaşamamızı engelleyecek kadar bencil, o halde tek başına çalışıp beni prensesler gibi yaşatabilmeli. He yok borç havuzunda yüzeceğiz diyorsa iki dakika sussun da başımız ağrımasın:ssz:
.

kimi dinlediğim dinlemediğim seni ilgilendirmez.arkadaşa cevap yazdım burnunu sokmasan iyi edersin

kimi dinlediğim dinlemediğim seni ilgilendirmez.arkadaşa cevap yazdım burnunu sokmasan iyi edersin

Pes !!!!:1:

Şu konuşma şeklinize bi'bakın Allah aşkına. Yanınızda olsam insanlar gibi konuşmak yerine, saç baş dalacak gibi.

Topiklerde beni görmek istemiyor, üstüne üstlük ceza almak istemiyorsanız tartışmayın, polemiğe girmeyin, hakaret etmeyin, konu dışı yazmayın...

Back
X