Annem ne yapmaya çalışıyor?

Angelmelekk12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
140
174
33
28
Anneme 16 17 yaşında çok yakınım birinden (babam abim amca dayı değil) uğradığım taciz olayını dayanamayıp anlattım aradan 1 ay falan geçti bana diyor ki illa bize gelecek oturacak bu küslük sürmez yıllardır o kadar iğrendim ki kendi öz annemden o an bi de beni sorguluyor neden bunca yıl sonra anlattın o zaman anlatmadın gidip oraya oturdun falan ama olay şöyle ki ben konduramadım çünkü aleni olarak değil alttan alttan iğrenç bi şekilde sinsice bu olay başıma geldi benden başkasına da bunu yaptığını ailecek duyduk bende o gün patladım anlattım anneme herşeyi ama yanımda olmasını beklerken bu yaptığı çok zoruma gitti moralim çok bozuk annem gerikafalı bir insanda değildi halbu ki

Yani annen demeye dilim varmıyor da o kadın da annelik hisleri yok herhalde... Kedime biri yan gözle baksa parçalarım .değil ki çocuğuma bakacak.

Allah korusun
Ben inanamiyorum gerçekten çok kötüyüm bir de o bana surat yapıyor halbu ki o kadar acınası bi halde anlattım ki ona gerçekleri

Bu beni çok yaralar bende bunun gerçek olduğuna 4 yıldır inanmak istemedim ama başkasına da yapınca ve o korkmadan söyleyince aklım başıma geldi
Annen geri kafalı değilse bu şekilde açıkla.
Yanlış anladığımı düşünmüştüm/korkmuştum, ancak başkasınada yaptığını duyunca cesaretimi toplayıp sana söyledim falan de.
Ve mümkünse bir psikoloğa falan git derim, küçükken yaşanılan taciz olayları geleceği çok etkiliyormuş.

Cok zor bir durum. Ancak yasayan akil verebilir gibi dusunuyorum. Biz ne desek bos.

Nasil mucadele edecegini mi bilemedi acaba bu durumla? Boyle bir savunma mekanizmasi mi gelistirdi? Neden yapmis olabilir.. cok ilginc.
Bilmiyorum ben ona dedim ki senin kızına bunu yapan insanı masana oturtmayı düşünüyorsan yüzüme bakma bir daha

Annen geri kafalı değilse bu şekilde açıkla.
Yanlış anladığımı düşünmüştüm/korkmuştum, ancak başkasınada yaptığını duyunca cesaretimi toplayıp sana söyledim falan de.
Ve mümkünse bir psikoloğa falan git derim, küçükken yaşanılan taciz olayları geleceği çok etkiliyormuş.
Ben kendimi hala toparlıyamıyorum ki halbu ki salağa yattım yıllarca kendimi o pisliğin iyi bi insan olduğuna yıllar önce olan olayın art niyet taşımadığına kendimi inanırdırmak istedim

Ya kusura bakmayın, annenizden bağımsız olarak söylüyorum ama böyle davranan biri bence geri kafalı değil geri zekalıdır. Ben olsam herhalde anlattıklarımı idrak edemiyor diye düşünürüm. İdrak edip de hala size görüşmeniz yönünde ısrar ediyorsa anneliğini sorgulamak gerekir o kadının.

Annenize neden böyle davrandığını açıkça sordunuz mu? Size inanıp inanmadığını?
Sordum ama öyle bir kadın ki ne inanmaması sadece soruyorum diyo halbu ki belli ediyor inanmadığını bir de bana surat yapıyor ben yıllarca icimde tuttum bu olayı anneme anlatırsam yanımda olur sandım kadın masamıza oturtmaktan bahsediyor

"O erkek ona birşey olmaz senin adın çıkar" diye meselenin duyulmasından korkarak üstünü kapatıyor maalesef

O adam evli ve taciz ettiği kız herkese duyurdu çok da iyi yaptı o adama daha ne olabilir ki zaten herkes biliyor sapık olduğunu olay bu da değil çok detayı var ama anlatamayacağım detaylar bunlar
Dedim ya senin adın çıkar diye korkuyor...

"O erkek zaten, herkes hoş karşılar" kafası..

Annenin kafasına göre "duyulmasın kızım evde kalır" düşünce bu maalesef :KK43:

Back
X