- 1 Nisan 2020
- 12
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi ruzgarrengi
-
Aile kurma niyetim pek yok, yurtdışı eğitimi alıp belki ordan bile daha uzağa gitmek için çalışıyorum... Alışmak tamam da yanan ateşe ne kadar alışa bilir insan ya sürekli yanarak... Sordum ciddi ciddi niyesini de asla cevap vermedi hep ne saçnalıyosun gene dedi hep memnuniyetsiz hep ters...Ah canım ya kıyamam sanaa. Madem annen öyle sende öyle davran alış onun hareketlerine. Güzel bi kısmetin olur gidersin.. bazen aileden nekadar uzak Okadar iyi inan bana. İmrendim sana aslında ama tabii sende sevgiye Özlem duyuyorsun anlıyorum.. üzme kendini. Güzel günler bekliyor seni. Sende bi yuva kuracaksın çocukların olacak sen binkat daha iyi bi anne olursun
Aile kurarsam bir gün öyle olmaya çalışıcam, da ben bu şekilde büyüdüğüm için sevgi veremediğimi hatta uzun süre sevgi gördüğüm kimselerden kaçma hatta nefret etmeye kadar gittiğimi görüyorum hastalık gibiyim....Vallaha anneleri anlamıyorum
Anne olunca anneliği sorguladım ben
Bu yüzden hep en iyi en anlayışlı anne olmaya çalışıyorum evladımı anlamaya çalışıyorum ve hiçbir zaman evlatlarım arasında ayrım yapmıyorum.heleki erkek diye ayrım yapılması beni benden alıyor
Annem ilk çocuğunu kaybettikten sonra(erkekti) abime daha çok bağlanmış, orasına bişey diyemem de beni 7 sene sonra kendi istemiş bide kızım olsun diye, nefret etmek için mi istemiş anlamıyorum cidden...Hep aynı şey işte ailede erkek çocuk kutsaldır kız çocuğuna aynı değer verilmiyor malesef.
Sordum bir kaç kez de beni hiç ciddiye almadı hep ne saçmalıyosun sen gibi konuştuğu için iletişim 0. Bazen normal konuşuyoruz oh düzeldik diyorum da hep yalancı anlar...Aslında buraya yazdıklarını daha sakin ve içten bir şekilde annenle paylaşsan?
İleriyi garantilemek için doktorluk oku dediler kazandım gene yaranamadımKiz erkek ayrimi yapiyor muhtemelen. Evlenip gidince kiymete binersin. Insallah sana muhtac olmaz ileride
Umarım güzel yerlere gelirsin de o evden o psikolojiden kurtulursun ne deyim...Sordum bir kaç kez de beni hiç ciddiye almadı hep ne saçmalıyosun sen gibi konuştuğu için iletişim 0. Bazen normal konuşuyoruz oh düzeldik diyorum da hep yalancı anlar...
Nefret etmiyordur belki sadece abimize daha ilgili davranıyor olabilir bilemiyorumAnnem ilk çocuğunu kaybettikten sonra(erkekti) abime daha çok bağlanmış, orasına bişey diyemem de beni 7 sene sonra kendi istemiş bide kızım olsun diye, nefret etmek için mi istemiş anlamıyorum cidden...
Umarım... Bu gidişle aşıyı ben bulcam artık yeter yavUmarım güzel yerlere gelirsin de o evden o psikolojiden kurtulursun ne deyim...
Yani 20 senedir evde kendimi anneme sevdirmeye çalışıp,hatta bazen abimi taklit edip, başarılı olmaya çalışıp bu duvarı yok etmeye çalıştım,hep sonuç aynıysa?Nefret etmiyordur belki sadece abimize daha ilgili davranıyor olabilir bilemiyorum
Ayy aynı benim annem iki gündürde konusmuyorum kendisiyle yillardir yasadigimiz benzer şeyler cok üzüldüm senin adinaAnnem ben yanlarındayken bana hep düşman gibi davranıyor... Nedenini asla anlamadım, hep yokmuş gibi, hep terslenen benim. Abimi tam aksine çok çok sever toz kondurmaz. Bu şekilde büyüdüm hep zaten abim de buralarda olmadı hiç yatılı okudu sonra yurtdışı sonra şehirdisinda çalışma falan derken pek göremedik, ben de burdayken hep şehir dışında okumaya gidersem beni de sever belki diye aslında biraz işe yaradı daha iyi konuşmaya başladı diğer anneleri görünce.. ilk senemde arama falan diyodu ama neyse... o sıralarda içindekileri söyleye biliyodum az çok.. eve çok gelemem sırf gelirsem annem gene eskisi gibi olur beni gene tersler istemez diye korkudan şimdi karantin diye geri döndüm mecbur, önceleri geçti sanıyodum ama yine aynı oldu herşey sanki ben uzağa gideyim diye her şeyi yapıp yerleştiriyo elinden geldiği gibi, babam gel diyo bazen ama annem hiç demez. Mesela diğer kızlar gibi gidip sarılmak istediğim zaman hep iter beni, son 1 senede iyiydi de yine burda kalmaya devam ettiğim için mecburen, gene gitmemi 4 gözle bekliyo resmen, fazlalik gibiyim burda, hep kaçtım da şimdi kapana kısılı kaldım burda boğulucam...Neyse işte çocukluktan beri meşgul bir baba, hep tersleyen suratı asık anneyle(abimi görünceye kadar) büyüdüm sonra gittim ve yine döndüğümde manzara aynı. Çıldırmak istemiyorum ama dayanamıyorum da, buraya yazdım en sonunda...
Yani 20 senedir evde kendimi anneme sevdirmeye çalışıp,hatta bazen abimi taklit edip, başarılı olmaya çalışıp bu duvarı yok etmeye çalıştım,hep sonuç aynıysa?
Becere bildiğim kadar odama hapsoldum sjsj zaten ben gittiğimden beri odamı bile abime vermiş shshs bana ait herşeyi atıyo evden birilerine veriyo, milleti annesi bebeklik şeysi diye saklar benim çocukluğum kayıpAyy aynı benim annem iki gündürde konusmuyorum kendisiyle yillardir yasadigimiz benzer şeyler cok üzüldüm senin adina
Kesinlike var...Anlam veremiyorum bir annenin neden böyle davrandığına benimde abim var annem onun tarafını tutuyor her zaman ona daha sıcak sanırsam annede olsa bir tarafı daha çok seviliyor sorsan evlat ayrılmaz derler kimse kabul etmez ama bariz bir ayrımcılık var çoğu ailede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?