Annem neden böyle?

Lütfen yaşadıklarınızdan dolayı kendi içinize kapanmayın, aile kavramına küsmeyin. İnsanların büyüyünce kendi yuvasını kurması doğal bir şey. İstemeyebilirsiniz, o da doğal bir şey ama sevdiğiniz insanla elinize fırsat geçince kendi ailenizi inşa edersiniz. Çocuklarınızı nasıl yetiştirmeyeceğinize örnek olsun hissettikleriniz.

Becere bildiğim kadar odama hapsoldum sjsj zaten ben gittiğimden beri odamı bile abime vermiş shshs bana ait herşeyi atıyo evden birilerine veriyo, milleti annesi bebeklik şeysi diye saklar benim çocukluğum kayıp
Evlendim rabbim bağışlarsa iki cocugum var biri kiz digeri erkek annemi anlamıyorum abim bekar benim yanimds aylardir ona ben bakiyom en ufak biseyde annemi arar oda beni evlendigimden beri boyle

Annenız erkek cocugu duskunu aynalardan. Tıpkı benim annem gıbı. Genelde boyle annelerin ogulları evlilik yurutemez ya kadın oglumla yazicam der ya da gelini kıskanır bosanmasına neden olur. İstisnasız hep boyle oluyor. Siz bosverin evlat ayrımı yapan her insan Allahtan buluyor emın olun

Benim anneannem de öyle oğlu herşeyi diğer çocukları yani kızları önemli değilmiş hep ikinci planda. Şimdi oğlu bakmıyor kızları bakıyor hala oğlanci .

Yaşadıkların üzücü ama daha beteri var emin ol. Ben annemin bana muamelesini anlatsam 5 sezonluk dizi çıkar.
Allah yardimcin olsun

Sağlıklı düşüne bilirsem tabi... Mantığım ön planda kalsın istiyorum bu yüzden

Son çocuk musun

Çocukta olabilir ne varki bunda ben cocuklugumdan beri cekiyorum 30 yasindayim 25 seneden fazladir cekiyorum butun hayatımı etkiliyor hala
Haklısın canım.bu şartlarda psikolojin de bozulur.sorun sende değil kesinlikle.hani son çocuk musun diye şundan dolayı sordum belki annenin istemediği bir gebelikti diye yine de sana böyle davranmasına sebep değil tabiki.tavsiyemmesafe koy araya maddi manevi fiziksel ruhsal mesafe.o nasıl davranıyorsa sen de aynısını yap.ondan bişey bekleme çalışıyor muusn

Guzel kizim benim, bunca zamandir cabalamissin olacak olsaydi olurdu. Olmayacak belli ki. Birak artik annen de olsa sevgi bekleme ondan. Bu karantina gunleri elbet bitecek, kendi hayatini kur. Sevgi dolu bir es bulup sevgi dolu bir aile kurabilirsin. Senin yerinde olsam bundan sonra annemden sevgi beklemem, kopar giderim ondan. Eziyet edecekse dogurmasaydi, sen dilekce yazmadin lutfen beni dogur diye. Kinamiyorum buyuk konusmuyorum Allah hepimizi boyle anne olmaktan korusun.

Artık annesine babasına bakmayan insanlar görünce yadırgamıyorum.Öyle ana babaya böyle evlat hak diye düşünüyorum.Ebebeyn olmak karnini doyurmaktan daha fazlası.Ne ekerlerse onu biçecekler kendileri bilir.

Anneniz psikolojik destek aldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…