insanın arkasında aılesı olmasa coook zor ıste annemın 6 abısı var ustelık annem babam amcacocukları aslında ama gozlerının onunde o kadar cıle cektı bısey yapmadılar annem onlardan bısey ıstemıo kı zaten sna bakamayız dıolardaha önce de kavgaya karışmış ama yasadan çıkmış, buna rağmen gene de gözünü budaktan sakınmayan, ben içeri girersem dışarda kalanlara ne olur, kim bakar diye düşünmeyen bir baba.
bu babaya 7 çocuk...
ne denebilir ki ?
belli ki ne annenin, ne kardeşlerinin çalışma gibi bir durumu söz konusu değil, babanın ailesi destek olacak o zaman. ya da annenin ailesi.
yok mu hiç birikmiş falan annenin idare edebilecek kadar .
olurmu warmi bole biseybabanız infazını yaktığı için ceza bu kadar fazla olmuş.
babanızın bulunduğu ceza infaz kurumunda psiko- sosyal yardım servisi uzmanlarıyla irtibata geçin, mahkumun yakınları olarak maddi yardım alabileceğiniz kurumlar hakkında sizi bilgilendireceklerdir.
geçmiş olsun. allah kurtarsın.
Yaralama gibi bir durum olmadan 2 yıl yatması imkansız gibi geldi bana. Sanki senin bilmediğin ya da yazmadığın bir şeyler var.
Tabii ki var. Ceza infaz kurumunu ve ilgili servisi arayın, sizlere babanızın hüküm aldığına dair evrak verecekler ve o evrakla bazı kuruluşlardan (sosyal dayanışma, kaymakamlık veya başka sivil toplum kuruluşları) maddi yardım görebiliyorsuzolurmu warmi bole bisey
Anladım şimdi.Adam infazını yakmış İpekçim
Daha önceki cezasıyla birleşmiş
Evdeki çoluk çocuk ne yapar düşünmemiş adam
pki inmezmi hic cezasiBir kişi daha önceleri işlediği bir suç sebebiyle cezasının tamamını infaz etmeden tahliye olduğuysa, bu suçun tekrarında daha önce infaz etmediği süre de eklenir. "infazını yakmak" ifadesiyle anlatılır...
Bundan dolayı 2 sene gibi fazla görünen kavga cezası aslında toplama cezadır
maalesef...M pki inmezmi hic cezasi
de ablam bisey olmazkonularına baktım sanırım sen de erkenden bebek yapmışsın hemen.
daha 18 yaşındasın be kızım diyesim geldi
hadi ya ah babam ya zaten rahatsiz napck ordamaalesef...
infazını yaktığı için iyi hali bozulmuş oluyor, erken tahliye mümkün olmuyor.
yinede kurumda bulunan müddetnamesinden yatacağı hapis günün tamamını görebilirsiniz.
tekrar geçmiş olsun
baban işlediği suçlarda suçsuz mu?hadi ya ah babam ya zaten rahatsiz napck orda((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?