annem neden bu hayatta mutlu olamiyor nedenn :((

Hayatı boyunca mutlu olamadı diyorsunuz ya böyle kötü giden hayat şartlarına rağmen neden 7 çocuk??
koy yerindeydik babam istanbulda senlerce gelmezdi aramazdi dedemle nenemde annemi bi yere cikarmazdi bisey bilmiodu annem cekingen urkekti hep

amın saol cnm küçükler tabı 16 12 10 8 5 1 yaslarındalar calısamazda

.8
valiliklere sosyal yardımkurumlarına yardım talep etsinler olmadı kararı veren hakime annen gitsin yalvarsın ne diyebilirim hem neden bukadar çoık çocuk???yazık değil mi?

cok çocuk dıorum ya koy yerındeydık annemın yapacak bıseyı yokdu oldu yapacak bısey yok yardım alabılıyormus annem ogrendık

cok uzuldum allah yardımcınız olsun annenız ve kardeslerınız ıcın cok zor bı durum babanız ıcınde ve tabıykı sızın ıcınde allah yarve yardımcınız olsun hayırlı rızık kapılar acsın inşallah aminn ecmainn...

Bu devirde 7 çocuk yapmak deli işi, keşke maddi manevi gücü yeteceği kadar yapsaymış ebeveynleriniz ama olan olmuş artık. Diğerlerinin okulu vardır, 1 yaşında olan da çok ufak en azından 5 yaşında olanı bir süre yanınıza almanız yükünü hafifletir evdekilerin. Bir de 1 yaşında olanın cinsiyeti nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…