- Konu Sahibi vegateryan
benim annemde bi dönem böleydi.biz izmire geleli 23 sene oldu.zorunlu olarak gelmiştik.istanbulda yaşıyorduk ve gayet güzel bi evimiz ve imkanlarımız vardı.izmire gelince küçücük bi eve girmek zorunda kaldık.annemin yatak odası yemek odası koltukları hep mahvoldu.özene bezene aldığı eşyaları bi çoğu yolda geri kalanıda rutubet yüzünden mahvoldu.annemin ani çevre değişikliği ve ablamı babası tarafından icra yoluyla alınıp izmire gelmesi(babam annemin ikinci evliliği)annemi bambaşka insan haline getirdi.ne temizlik ne özen hiç ama hiç bişe kalmadı.okuldan eve gelirdik evde olmazdı yemekk desen hak getire.çok kötü bunalıma girmişti.tabi ozamanlar hiçbirimiz bunun farkında değildik ki ben ozaman ilkokul 4. sınıfa gidiyodum.ozamanlar sadece kızıyodum.diğer aradaşlarımın annelerine bakıp özenirdim.annemin bu durumu uzun yıllar devam etti.şimdi ise 9 yıldır antalya da yaşıyor.bulunduğu çevredeki arkadaşlık-komşu ilişkileri annemi istanbul daki haline geri götürmüş.üstelik şuan çalışıyorda orda yaşamaya başladığından beri.etrafındakileri göre göre kendini değiştirmiş aniden gelen oluyo die die evini derli toplu tutuyo.sık sık giderim yanlarına bide benim huyumu bildiğinden ben gitmeden daha detaylı uğraşıyo annem 
çok şükür geçti o durumu.1 ay olmadı bulaşık makinesinide daha ilk kez aldı annem.şimdi daha rahat.
demekki çocukluk çağlarında annen nasılsa insan büyüdüğünde tam tersi oluyo bunu keşfettim okuduklarımdan ve gördüklerimden.bende şuan çok çok titizim diemem ama derdi toplu tertipli insanımdır.heleki 2 çocuğum var biri bebek.annem aşırı titiz olaydı demekki bizim evi poh götürüyo olacaktı şimcik

inşallah annenizede bişeyler sebep olurda şimdiki temizlikle ilgili huyları değişir istediğiniz gibi biri olur.

demekki çocukluk çağlarında annen nasılsa insan büyüdüğünde tam tersi oluyo bunu keşfettim okuduklarımdan ve gördüklerimden.bende şuan çok çok titizim diemem ama derdi toplu tertipli insanımdır.heleki 2 çocuğum var biri bebek.annem aşırı titiz olaydı demekki bizim evi poh götürüyo olacaktı şimcik

inşallah annenizede bişeyler sebep olurda şimdiki temizlikle ilgili huyları değişir istediğiniz gibi biri olur.