- 29 Kasım 2020
- 35
- 9
- 16
- Konu Sahibi Karamellicay
3 kardeşiz ben 20 erkek kardeşim 18 diğeri 2.5 yaşında anneme sürekli ev işlerinde yardımcı olsamda yetemiyorum evde yemekleri ben yapıyorum kahvaltıyı ben hazırlıyorum sırf söylenmesin olay çıkmasın diye ama buna rağmen sürekli ev işlerine söyleniyor. Erkek kardeşim ekmek almaya bile üşeniyor ama ona dediği bişey yok sürekli bana şu okul açılsa da sizfrn kurtulsak diyor erkek kardeşim bana sürekli küfür edip şiddet göstermeye çalışıyor annem hiç karışmıyor nasıl annesin dediğimde sen ukalasın diyor her türlü erkek çocuğu haklı bulunuyor babamla zaten aram hiç olmadı o hep oğlunu savundu bugün ilk kez babama şikayet ettim (babam yurt dışında çalışıyor ve aramızda baba kız ilişkisi yok). Annem yine karışmadı ve sadece işsizlikten olayı büyütüyorsun dedi üniverste öğrencisiyim okullar açılmadıpından mahkum kaldım ağlamaktan göz yaşım kalmadı neden benim yaptıklarımı annem görmüyor ve neden erkek kardeşim dünyanın en sorumsuz saygısız insanı olmasına rağmen sessiz kalıp haklı çıkabiliyor (erkrk kardeşim de defalarca kez annemi aşağılamış ve iteledi) ama annem gücüm yetmiyor diyip alttan alıyor.