Annem niye başarılarımı küçümsüyor

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Artık gerçekten bıktım. Annem gün geçtikçe katlanılmaz hale gelmeye başladı. Az önce Matematik çözüyordum,zor bir konuydu hem de. Annem geldi başımda durdu. Çözerken beni izledi. Daha sonra da kontrol et dedi bana. Ettim. 12 soruluk testte 2 yanlışım olmuş. Doğrularıma aferin bile demezken 2 yanlışımı görünce azarlamaya başladı. İnanın çok kalp kırıcı şeyler söylüyor. Psikolojim çok bozuluyor gün geçtikçe çöküyorum. Eskiden bu kadar değildi şimdi ne oldu bu kadına anlamıyorum :(

Profilinize hızlıca bir göz attım, üniversite sınavına hazırlanıyorsunuz.
anneniz muhtemelen sizi motive etmeye çalışıyor ama işler iyi gitmiyor :110: okuldaki rehber öğretmeninizle konuşsanız? hem sizi hem annenizi birebir görüşerek anlar ve birbirinizi anlamanıza yardımcı olur. muhakkak iyiliğinizi düşünüyor anne de ama yaş farkı, sizin sınav stresi vs derken anlaşmak zor olabilir.

Ya lütfen interneti sadece sınava hazırlanırken , sorular için falan kullan .. annen iyi ki başında (!) hala internete girip dert (!) yanabilecek zaman buluyorsun !

Ya lütfen interneti sadece sınava hazırlanırken , sorular için falan kullan .. annen iyi ki başında (!) hala internete girip dert (!) yanabilecek zaman buluyorsun !
Size ne ya illa sinirlendiriyorsunuz. Ne yani sınava hazırlanıyorum diye hiç internete girmeyeyim mi? Tüm sosyal medya hesaplarım kapali zaten. Artı sizi ilgilendiren bir durum yok. Buraya derdimi yazmişım. Gözardı edersiniz olur biter.

Size ne ya illa sinirlendiriyorsunuz. Ne yani sınava hazırlanıyorum diye hiç internete girmeyeyim mi? Tüm sosyal medya hesaplarım kapali zaten. Artı sizi ilgilendiren bir durum yok. Buraya derdimi yazmişım. Gözardı edersiniz olur biter.
Seneye sınavı kazanamadım annem yüzünden diye başlık açarsın o zaman ! Senin geçtiğin yolları kaç tur attı buradaki insanlar , senin iyiliğin için söyleniyor o kadar laf ! Ama sende terbiye bile böyleyse , hadi kolay gele !

Artık gerçekten bıktım. Annem gün geçtikçe katlanılmaz hale gelmeye başladı. Az önce Matematik çözüyordum,zor bir konuydu hem de. Annem geldi başımda durdu. Çözerken beni izledi. Daha sonra da kontrol et dedi bana. Ettim. 12 soruluk testte 2 yanlışım olmuş. Doğrularıma aferin bile demezken 2 yanlışımı görünce azarlamaya başladı. İnanın çok kalp kırıcı şeyler söylüyor. Psikolojim çok bozuluyor gün geçtikçe çöküyorum. Eskiden bu kadar değildi şimdi ne oldu bu kadına anlamıyorum :KK43:

Mesela şimdi ben annen olsam, o iki yanlışın çözümünü aramak yerine, internette forumda dolanıyor olmana takılırdım.
Annen yine insaflıymış :)

Back
X