- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
Ben yüksek lisans öğrencisiyim psikolojik olarak zaten iş bulamadım atanamadım gibi baskı var üstümde stresliyim yani..bi yandan kpss ales herşeye çalışıyorum bi yandan iş arıyorum..artık çalışıp ben aileme para göndermek isterdim ama olmuyo napim hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum çabalıyorum..annem sürekli para harcama dio halbuki ben o kadar tutumluyumdurki hep köşede param olur.ev arkadaşım o kadar lüks yaşıyoki mesela ben herşeyden kısmaya çalışıyorum buna rağmen anneme yaranamıyorum..arkadaşlarımın anneleri aç kalma paran bitince söyle diyolar benimki idare et gbi şeyler söylüyo sürekli..çok zoruma gidiyo bu sonuçta mezunum çalışmıyorum zaten içimde burukluk var bide annem böyle yapınca strese girip para bulmak için yollar arıyorum..bugün kpss için dershaneye mi yazılsam dedim hemen ona para veremeyiz dedi bu sadece bunda değil her konuda böyle yapıyo..babam öyle değildir ama bazen ondan da çekiniyorum..bugün tartştık annemle ağladım oturup.maddiyat zaten zor bide annem böyle yapınca çok üzülüyorum.hep dua ediyorum anneme babama bile muhtaç etme beni diye..artık her yere cv mi bırakıyorum iş olsun da ne olursa olsun..arkadaşlarım fln otur kpssye çalış işe fln girme dio tabi bilmiolar benim annemi..durumumuz çok şükür kötü değil ama abim evli isteyince ona yardım edebiliyolar.halbuki yalnız olan benim beni görmeleri lazım ama görmüyolar..bi iş bulsam lanet olsun parasna da dicem hiç istemicem koca bi yaz bi kere bile para istemedim bütün gün evde oturdum benim yaşıtlarım gezip dolaşırken..ama yine yaranamıyorum arkadaşlar zorla dışarı çıkarıyo bi hayır diosun iki diosun üçüncüde adın cimri oluyo hadi çıkalım diyorum madem..ben bi bardak çay içiyoum ikinciyi almamak için bile düşünüyorum..Allah insanı ailesine bile muhtaç etmesin gerçekten.