annen seninle yarış yapıyor .amacı seni yıldırmak kilo vermekten vazgeçirmek.seni kendine rakip görüyorMerhaba Arkadaşlar,
Bu hafta 2 ameliyat geçirdim. 1 çocuğum var. Çocuğuma kayınvalidem baktı. Annemde bana. Hastanede beni sinir etti. Bir kız kardeşim var. Millete sürekli kardesimi övüp beni gömüyordu. 2 gün yoğun bakımda kalmışım. Herkesi çıldırtmış. Herşeyi o kadar sorun yapıyor ki. Aynı zamanda uslubü zaten çok fena.
Söyle ki benim ameliyatlarımdan biri tüp mide ameliyatı sürekli sen zayıflayamazsın sen geri kilo alırsın boşa ameliyat oldun diyor sürekli. Kendisi de oldu 6 ay oldu 15 kilo verdi. Ballandıra ballandıra anlatıyor. Ve ben çok az yiyorum hatta hiç yemiyorum kuş kadar besleniyorum diyor ama gizli gizli yiyor görüyorum.
Kızımın cipslerini çikolatalarını gece oturup yiyor lavoboya kalkınca görüyorum. Mesela kızım birşey yiyor hemen yanına gidip yemeye başlıyor ay çok igrenç sen bunu nasıl yiyorsun diyor ama arka arkaya yiyor sana kalmasın diyor gülüyor bitiriyor. Sonra çocuk isteyince bitti kalmamış diyor.Eşim alıyor ertesi gün bitiyor sonra eşim doğal olarak önceden bu kadar yemiyordu çocuk o kadar yemesin zararlı hemen bitiyor. Arada bir yesin diyor. Annem ay çok seviyor hemen bitiriyor diyor.şaka gibi
Annem hep kahvaltı yiyor o yerken biri geliyor yemek yesene niye hep kahvaltı yiyorsun diyor. Annem aman yemeği nerden bulcam diyor. Anne dolap dolu buzluyla her çeşit yemeklik var yap ye bak beslenmene dikkat et diyorum hiç oralı olmuyor. Günde 4-5 kez kahvaltı yapıyor bir oturuşta yarım kalıp peynir yarım ekmek diğer çeşitlerden yarımşar kase yiyor. Yesin helal olsun ama çıkıp ben resmen aç geziyorum. Sen çok bogazlısın veremezsin diyor deli oluyorum.
Ve şöyle bir huyu var. Mesela anneanneme gidiyor. Orda anneannem reçel yapmış oluyor. Annem geliyor gittim geldim tatlı niyetine yedim bitirdim oh canıma değsin diyor. Ay bana bir sinir geliyor anlatamam. Ayrıca kapı dinliyor kaç kere yakaladım. Halıyı düzeltiyordum diyip içeri kaçıyor. Eşim banyoya giriyor çok uzun kaldı napıyorsa o kadar diyor anne ne yapacak duş alıyor diyorum bana hiç öyle gelmedi diyor. Delircem. Sizce normal mi?
Ben evime gelen düşmanımın lokmasini saymam abla bayağı çetele tutmuş yahuNe yaparsa yapsın bu şekilde anlatisiniz bile beni üzdü anneden bahsediyoruz sonuçta sizin onun sağlığından psikolojisinden bahsedip üzülüp çare aramak yerine buraya kalıbına kadar peynir hesabı yaparak anlatisiniz çok itici
Birbirini tanımayan iki insandan bahsetmiyoruz omrunuzun yarısı onunla geçti hosuna gitmeyen ne varsa açık açık konuş böyle lokma sayıp kendi kendinize sinir olmaktansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?